- Konu Sahibi Pinarbartu
- #4.261
Ahanda benim rakibemde gelmis hosgelmis
ay ne haber 76 kiloda olan arkadasim
neyse bende bu hafta veremedim hala 70.5 um ama haftaya bende artik birseyler yapmayi dusunuyorum duyurulurr
aaa simdi fark ettim siyahcim aramizda ne kadar buyuk bir fark var yaa tuh uzuldum senin adinaaa
ohaaaaaaaaaaaaa diyecem başta sana hatta boşanda semerini ye.. kısım diyettesin hemde bu takımın kaptanısın sen yersen bu millet napsınnnnnnnklava:klava:klava: unuttun galiba ilk diyete başladıgımdada senden fazlaydım hatta sen baya olmuştu başlayalı.. ayrıyeten 75 im.. sen kendine bak nen böle giderse ben gelip sana yetişecemde nisan olmadı martta gelip gecerimde seni şişko hatun seniiiiiiiii.. o yazdıklarını yazınca hiç utamadınmıııı..
bu arada kıslar sabah 30 dakka yürüdüm şimdi 30 dakka yürüdüm... öglen dönerimi pilavımı yarım bıraktım yemedim hepsini ayranımıda içmedim arada bir adet diyet biskvi tükettim arkadaşa dedim eger bişey yaparsan seni vururum geceye kısır istedim onuda yagsız yapacam kendime ekmek yemiyecem inşallah.. ama yemiyecem şu sırfffffffff nesli şişkosunun inadına :dilcikar::dilcikar::dilcikar: