- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #4.281
hadi bakalim gorecez bu sefer sen degil ben kazanacagimallah nasip ederse bu sefer o kadar sürmeyecek 4 aya bilemedim beş aya bitirecem o kadar sürmez bile emin ol.. 70 den sonra her ay en az 3 en fazla 4 kilo vermeyi düşünüyorum
sus kiz sana gicigim ya sen yine mi geldin aaaaamerak yapma ben senin yerine gelir sana şişkoooooooooooooo derim
nasılsa sen burdan çıkamican ömürboyudelikafadulden
kzi onun formulu benimm delikafaduldenakrep o 20 kiloyu ne kadarda bitirdin cabuk bana hikayeni yaz özel bişey yaptınsa yazz akşama gelipmutlaka okuyacagım
oglenki yedigin donerden olmustur belki kızzkıs nesliiiiiiiiiiii bedduamı ettin kanımda mütiş bir agrı var kımıldayamıyorum.. :mymeka::mymeka:
akrep o 20 kiloyu ne kadarda bitirdin cabuk bana hikayeni yaz özel bişey yaptınsa yazz akşama gelipmutlaka okuyacagım
canım bende çıkıyorum şimdi sonra görüşürüz artıkım
benim takımada beklerim şeker
kiz yok ustum eiyilik saglik ne diye beddua edecem sen rakibem felansin ya severim seni gicikkıs nesliiiiiiiiiiii bedduamı ettin kanımda mütiş bir agrı var kımıldayamıyorum.. :mymeka::mymeka:
yuru yuru sonra yolda duser kalirsin ben karismam akilli otobusle git sen bence hem gec kaldin gidecem dedin sahtir burdasin yuru git otobuse atlada aaaölsemde yürüyecem ahada o yarım saat lık yolu milim milimde olsa sırf bu şişko yüzündenki akşama yediklerimi eritim
nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben 78 le başladım diyete niye 76 yazıyon beeeeeeeeee.. haftaya rekor kırarım :roflol::roflol::roflol:
oglenki yedigin donerden olmustur belki kızz
wc ye gıt karın agrın gecer belkıkaydirigubbakcemile3
kiz yok ustum eiyilik saglik ne diye beddua edecem sen rakibem felansin ya severim seni gicik
yuru yuru sonra yolda duser kalirsin ben karismam akilli otobusle git sen bence hem gec kaldin gidecem dedin sahtir burdasin yuru git otobuse atlada aaa
ama gecen haftaydi o bizim takima girisin bizi ilgilendiriyo canim
anam ne 78 bu arada bosver ne kadar az olursan okadar iyi hakkatten sen niye niciki degistirmedinki
oglenki yedigin donerden olmustur belki kızz
wc ye gıt karın agrın gecer belkıkaydirigubbakcemile3
salla boş ver 76 dan gir nasılsa haftaya 2 kilo verecem bu kesin .. hadin görüşürüzzz ii bakın kendinize akşama erkekn gelirsem acarım bilgisayarı...
yürüyecem valla nbesli düşüp kalsamda inatt ettim.. ama valla iki büklüm kaldım burada
cocuklar durmuyor kızlar
bende cıkıyorum
sonra gorusuruz...
hadi git ye ozaman kızzz
iyiki gecen haftasonu kilo aldım hee hemen bana yuklucen islerisengözlerimebaksanab
kızım sen git baska avareler bulll:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?