Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben 78 le başladım diyete niye 76 yazıyon beeeeeeeeee.. haftaya rekor kırarım :roflol::roflol::roflol:

allah nasip ederse bu sefer o kadar sürmeyecek 4 aya bilemedim beş aya bitirecem o kadar sürmez bile emin ol.. 70 den sonra her ay en az 3 en fazla 4 kilo vermeyi düşünüyorum
hadi bakalim gorecez bu sefer sen degil ben kazanacagim
merak yapma ben senin yerine gelir sana şişkoooooooooooooo derim
nasılsa sen burdan çıkamican ömürboyudelikafadulden
sus kiz sana gicigim ya sen yine mi geldin aaaaa
git ne guzel ben kimseye takilmadan sakin sakin gecinip gidiyordum kilo vermeden sinir sey yine beni hirs ettirip kilolari verdirrcen
hem az kaldi bende mezun olacagim sunun surasinda ne kaldiki
sonra giderim gorursunuz buralar bensiz hic cekilmez sende kilo alirsin heberin olsun
oyuzden ban catma bak:mymeka:doverim
akrep o 20 kiloyu ne kadarda bitirdin cabuk bana hikayeni yaz özel bişey yaptınsa yazz akşama gelipmutlaka okuyacagım
kzi onun formulu benimm delikafadulden

akrep o 20 kiloyu ne kadarda bitirdin cabuk bana hikayeni yaz özel bişey yaptınsa yazz akşama gelipmutlaka okuyacagım

canım bende çıkıyorum şimdi sonra görüşürüz artıkım
benim takımada beklerim şeker

kıs nesliiiiiiiiiiii bedduamı ettin kanımda mütiş bir agrı var kımıldayamıyorum.. :mymeka::mymeka:
kiz yok ustum eiyilik saglik ne diye beddua edecem sen rakibem felansin ya severim seni gicik
ölsemde yürüyecem ahada o yarım saat lık yolu milim milimde olsa sırf bu şişko yüzündenki akşama yediklerimi eritim
yuru yuru sonra yolda duser kalirsin ben karismam akilli otobusle git sen bence hem gec kaldin gidecem dedin sahtir burdasin yuru git otobuse atlada aaa
nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben 78 le başladım diyete niye 76 yazıyon beeeeeeeeee.. haftaya rekor kırarım :roflol::roflol::roflol:

ama gecen haftaydi o bizim takima girisin bizi ilgilendiriyo canim
anam ne 78 bu arada bosver ne kadar az olursan okadar iyi hakkatten sen niye niciki degistirmedinki

oglenki yedigin donerden olmustur belki kızz
wc ye gıt karın agrın gecer belkıkaydirigubbakcemile3

valla döneride pilavıda yarım bıraktım hepsini yemedim.. ayrana hiç dokunmadım ekmek hiç yemedim bitki çayı içtim bugün 2 tane hazır poşet acaba ondanmı.. wc ye gidiyomda bişey yokkkk:1no2::1no2:

amanne yapacan hangi takimda oldugunu bosver siz fazla konusmassaniz sevinirim yok gicik oldumda
kiz siyah bosver kiz akrepi iyi degil o gercek bak ben hic sevmem mesela bosver sende sevme helede sirlarini asla alma nasil kilo verdigini felan bosver gitsin

salla boş ver 76 dan gir nasılsa haftaya 2 kilo verecem bu kesin .. hadin görüşürüzzz ii bakın kendinize akşama erkekn gelirsem acarım bilgisayarı...
yürüyecem valla nbesli düşüp kalsamda inatt ettim.. ama valla iki büklüm kaldım burada

anam iyi git yuru ne yapim bende dun yurudum bufgunde lapa yapiyom soylemiyecektim ya neysee hadi soyleyim
sen yuru gel yolda basta kalmadaa hadi by

anam herkez gitti akrepte cikmis sibel sende alta indirdin sanirim sayfayi bende bir el oyun oynayimde cikim bari islerimi yapim hadiyin opuldunuz

kaptanım ve arkadaslarım

yarın ıtıbarı ıle 4 gun ısyerınden ızın aldım evımı tasıyorum sık sık yazamassam bılgınız olsun aksamları gırmeye calırım dılerım cok calısıp spor yaparak da verırım bıraz ...öpuldunuz...

selam kızlar ben geldim yediklerimi yazim
sabah:klasik kahwaltı 2dilim kepek ekmeğiyle
ara:1kivi 1kaşık yoğurt
öğlen:3kaşık kadar kıyma kawurma(yağsız, 1kaşık kıymayı domates we biberle kawurdum),1dilim ekmek
ara:1portakal
akşam:1tabak yoğurtlu brokoli
bugünü kapattım kızlar akşam ders çalışacam giremem yarın görüşürüz kendinize iyi bakın

dİkkat duyuruuuuu:::::
BugÜn yarın sabaha kadar.bİr hafta boyunce ne yedİnİz ,ne İÇtİnİz de kİlo veremedİnİz bunları herkes yazsın.yapılan egzersİzlerde dahİl tabİİ. Bu yazıyı okuyan herkes 1 haftadır ne yaptıĞını yazsın.yazmayan bİldİrmeyen.,davul gİbİ ŞİŞİp 15 kİlo alsın İnŞallah.hadİ bakalım sıkıysa yazmayın.
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

hadi git ye ozaman kızzz
iyiki gecen haftasonu kilo aldım hee hemen bana yuklucen islerisengözlerimebaksanab
kızım sen git baska avareler bulll:roflol:

napıyım anam ilk aklıma gelen kişi sen oldun.yaptığın en iyi iş ya kilo almak yada yerinde saymak.kaydirigubbakcemile3 senin ömrün zaten 1 ay 1 kilo vermek sonra annenlere gidp yada onlar gelince verdiğin kiloyu almak ve tekrar onu vermekle geçiyor.aynı tarıh gibisin.niye mi.tarih tekerrürden ibaret yaaa.sende tekerrüden ibaretsin ya kıızzz.sırnaşık şey

kız körmüsünüz yazdığım yazıyı görmüyomusunız.şimdi kalkıp evlerinize gelcem heee.yazsanızaaa.davuol gibi şişerseniz katrışmama.ahım tutar heee.herkesin kilosunun üstüne 15 kilo hımmm.hiçte fena durmuyooo.

aalllloooooooo neslihan ses ver bacımm.hani ben kime sorayım.baksana herkes gitti.yarın daha da sessiz olur burası.her sayfaya kopyalıyon ama kimse takmıyo.2 gün daha bekliycem.dua barajımı 20 kiloya çıkardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…