- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #4.101
kız bu ne hız 3 gunde verdın hemen kıloları76 kiloyum salı günü başlamıştım 77,800 ile :roflol::roflol: sen yerinde say geliyorum sana kavuşmaya şişko hatunnnnnnnnnnnnnn..:mymeka::mymeka:
canım sende ıyı gıdıyorsun bu hafta sendende 1-2 kılo gıtmıstır heraldebuarada öğlen yemekte pırasa vardı yedim yanında cacık
akşamada yeşil fasulya yerim 5-6 kaşık
kız 2 pogacamı yedın:mymeka: al sanaslm kizlar ben geldim anamm k.babam bilgisayarli odada yatacam diye tutturdu aksam oyuzden o uyurkrn gelemedim yuruyuse gittim iki saat yurudum ama canim cikti cok yorgunum suanda kziim yakamdan cekistiryo kalk diye uffff
herneyse gecmisi okudum suanda baski altindayim cevap yazamiyacagim ama su cadoloz kziimi yatirip gelirim bir saat sonra ozaman bol bol konusuruz
siyah kiz burda gorukuyon neler yapiyon soyle bakimm
ay bu arada cok yedim cok kendimi cok fena kotu hissediyom kizlar bugunde iki pogaca yedim ama sinir bir durumdayim sicak sicak superdiler ama ne yapim
sabah buaya gelseydim bunla olmiyacakti ya yurudum ya yakmisimdir insallah
gerci hangisini yakmistir bilemme aksamda cok yedim cunku valla bede reglim ya kendimi tutamiyom yedik sira yiyesim geliyo ne yapacam bilmiyom
nukeray ama olmaz boyle canımselam kızlarrr
bizim net sürekli arıza veriyor affedin benii
bizden kaynaklı bi şey değil
sizi çok merak ettim
ben evde bazı eşyaları yeniledim çocukların yataklarını yemek odası takımını falan işimde çoktu 3 gündür komşularımda sağolsunlar evi görmeye güle güle kullan demeye geliyorlar nete baktıracak fırsatımız olmadı şimdilik netimiz var ben kilomuda bildireyim ne olur ne olmaz bu haftada kilo verememişim o kdarda yoruldum ki
neyse bu gün yine bir arkadaşım geliyor telefon etti
ben kaçıyorum
hepinizi öptümŞeniz
geçmişede bir ara bakarımsositososito
kız niye kafan karıstıkıneokudum okudum kafam cok karısık yazıcak sey bulamadım...toplayınca gelırım arkadaslar
amanin heme buyuk buyuk iki pogacakız 2 pogacamı yedın:mymeka: al sanaklava:
sende aynen benım gıbısın:roflol:
tutamıyoruz bogazımızı:roflol:
okudum okudum kafam cok karısık yazıcak sey bulamadım...toplayınca gelırım arkadaslar
kizlar ben kactim kizim uyandi yemek yapmam lazim opuldunuz gorusuruz insallah
kız ilk haftam olur bu kadar kesin 2,5 olması ı lazım iki haftada giden sudur buna eminim. ama olsun becerdimmi becermedimmi sen ona bak hem ben şişkoyum ama zayıflayacam sen hep şişko kalacaksın ne haberrrrrrrrr:roflol:lülülülülülü.. saglıgımada bişey olmaz kıss sen kendine bak.. nasıl pogacalar güzelmiydi.. ye anam çok ye bence az bile olmuş 2 pogaca.. sen o pogacaları hüpletirken ben kesin bugün 300 gr daha vermişimdir ... seni şişkooooooooo:mymeka::mymeka:ya ben biliyom bu kiz beni deli etmeye gelmis ne giciksin iyi anam ben sana demedimmi ayol yavas ol sonra sagligindan olursun diyee aaaa
sensin sisko aramizda 6 kilo var :roflol:lülülülülülü
ayy leblebiyi hic sevmem kiz onlar bnei kesmez ben hamu isine felan bayilirim ayrica reglkende hic dayanamama ayy ya ama dedigin gibi kendime hakim olacagim insallah tabii
bencedee:1closedeyes:
tamam canim san akolay gelsin sende gel seninle birara goruselim olurmuu
ayyy arkadaşlar.galiba benim şekerim çıktı.gözlerimi zor açıyorum çünkü.bi yudum su içesim b,ile yok.haa su demişken.pazartesiden beri su içemiyorum düzenli. o yüzden yüzükler yine gömüldü elime.ben suyu çok içince güzel kilo veriyor faydasını görüyorum yani.aklıma gelmişken içeyim bari.
hayirdir kiz bir sorunmu var nedne kafan karisik CADIARZU
slmmmm sedaaa s2000 gecmis oslun dilekleriniz icin tsk ler kizlara.s. gune daha rahat baslaidm bugun.... yine anca geldim sabah dersim vardi oglen arasi restorantimizda calistim geldim aksama yemek hazirladim bebislere simdi okuldan almaya gitcem ... bugunku menu= sabah kellogs k oglen salata izgara kofte simdilik bu derste oldugum icin ara ogun yiemedim bugun ... siyah walla supersin iyi kilo vermisin kizlar ben bu sabah tartildim yine degisiklik yok ya deli olacam yediklerim ortada eskiden spor yok diyordum sabahlari yuruyus yapiyorm simdi olamsa diyetetisyene gitmeyi dusunuyorum nerde hata yapiyorum .... simdilik bu kadar byyy
slm hoş geldin aramıza.. bende takımdan degilim.. boş yer varmı diye geldim.. bildigim kadar boş yer yok ama bak buradayım ben.. onlar bana ben onlara destek oluyorum.. sanki onların takımda onlarla yarışıyor gibi sende deneyip paylaşımda bulunabilirsinmerhaba arkadasalr
ben de zayıflamak isteyenlerdenim. bos yer var ise takima katilmak isterim. oldukca iradeliyimdir. yeter ki once beynimi fikre alistirabileyim
boyum 1.60
su anki kilom 63 hedefim ise 57. haber bekliyorum...
slmmmm sedaaa s2000 gecmis oslun dilekleriniz icin tsk ler kizlara.s. gune daha rahat baslaidm bugun.... yine anca geldim sabah dersim vardi oglen arasi restorantimizda calistim geldim aksama yemek hazirladim bebislere simdi okuldan almaya gitcem ... bugunku menu= sabah kellogs k oglen salata izgara kofte simdilik bu derste oldugum icin ara ogun yiemedim bugun ... siyah walla supersin iyi kilo vermisin kizlar ben bu sabah tartildim yine degisiklik yok ya deli olacam yediklerim ortada eskiden spor yok diyordum sabahlari yuruyus yapiyorm simdi olamsa diyetetisyene gitmeyi dusunuyorum nerde hata yapiyorum .... simdilik bu kadar byyy
sıyah hosgeldın canım naber?
nasıl 1,800 verdın yaa anlamadımm???gercı bende verdım de bırden cok geldı ne bıleyım ...sen tecrubelısın sımdı önumuzdekı haftalarda azalıcakmı kılolar?
hoş bulduk canımm.. farklı degişik bişey yok böle olacagını biliyorum.. çok yiyordum kesince böle oldu tabi.. ama zamanla yavaşlar eminim buna.. zaten giden genelde ödem ve sudur yavaş yavaş.. yaglarda gider.. ilklerde böle oluyor.. verince şımarmayacagız... duruncada pes etmeyecegiz... daha dur neler olacak.. mesela ben ilkk yaptugumda hiç bir diyet listesini uygulamadım sadece kendime özel az yaglı yemek pişirdim.. ara ögün atlamamdım gitti metobolizmamda durmadı.. dursada elimizde bir sürü altarnetif var degilm..
hmm..ılk defa profesyonelce denıyorum...denemıs bırını dınlemek daha ıyı...sık sık akıl almak lazım tabı...ben de cıkıyorum malum ev tasıyoruz yogunum..herkese ıyıaksamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?