Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu arada dün cok yedim diye sabah sadece bi haslanmıs yumurtayla domates yedim.

ya bide akrep ugramıyo hiç su sıralar neoldu acaba

slm kıslar nasılsınız.. bazılarınız iyisiniz sevindim hastası olanlara geçmiş olsun temizligi olanlara kolay gelsin.. şu yumurta yiyen hatunada tavsiyem yumurtanın beyazını ye sarısında 2 kat kalori var bilesin..
sabah işi uzattım gene yarım saat yürüdüm.. gün bayo başkada hareketim yok malesef... güne güzel başladım erken kaldım ..kahvaltımı ikiye böledüm bugün evde sadece haşlanmış patates yedim işdede 10 gibi açıkınca kepek ekmegimi cok az bir tatlı kaşıgından az peynirle beraber yedim.. ara olarak tek diyet bisküvi..
öglen yemek gene igrençti un corbası patates piyazı köfte.. corbadan 3 kaşık piyazdan bir kaşık bir adette köfte yedim.ekmekle diger köftemi 2 gibi acıkıyorum o zamana sakladım..
bu arada dayanamadım sabah tartıldım.. ilk başladıgımda 77,800 grliyordum.. bu sabah 76 geldim ii bir başlangıcc .. şu nisan ortasına 70 düz hesap etmeyi istiyorum inşallah olur

görüşmek üzere kendinize cici bakın öglen aram bir bilgisayar buldum merhaba demek ietedim

slm kizlar ben geldim anamm k.babam bilgisayarli odada yatacam diye tutturdu aksam oyuzden o uyurkrn gelemedim yuruyuse gittim iki saat yurudum ama canim cikti cok yorgunum suanda kziim yakamdan cekistiryo kalk diye uffff
herneyse gecmisi okudum suanda baski altindayim cevap yazamiyacagim ama su cadoloz kziimi yatirip gelirim bir saat sonra ozaman bol bol konusuruz
siyah kiz burda gorukuyon neler yapiyon soyle bakimm
ay bu arada cok yedim cok kendimi cok fena kotu hissediyom kizlar bugunde iki pogaca yedim ama sinir bir durumdayim sicak sicak superdiler ama ne yapim
sabah buaya gelseydim bunla olmiyacakti ya yurudum ya yakmisimdir insallah
gerci hangisini yakmistir bilemme aksamda cok yedim cunku valla bede reglim ya kendimi tutamiyom yedik sira yiyesim geliyo ne yapacam bilmiyom

tamam canim buralardayim kziim yatacak simdi oglan aglamaya basladi bana poko ac diye ne yapim sizs=de yokken o na acim pokoyu birazdan hem kziim uyur hemde ben isimi bitiririm
gorusuruz

76 kiloyum salı günü başlamıştım 77,800 ile :roflol::roflol: sen yerinde say geliyorum sana kavuşmaya şişko hatunnnnnnnnnnnnnn..:mymeka::mymeka:

biliyorum ama zaten cok az yiyorum haftada bi kere falan bi de sadece yumurta yedim sorun olmaz bence -tatlicadiarzu-

bi de bi arkadasım yumurtayla domatesin birbirini yaktıgını söylemişti bana :bbo: ne kadar dogru bilemem

hayır kendine hakim olmaya çalış.çıtır leblebi al açıktıkca ve canın bişe istediğinde yee ve üstüne su iç emeklerine acı canım ya:1rolleyes:

biliyorum ama zaten cok az yiyorum haftada bi kere falan bi de sadece yumurta yedim sorun olmaz bence -tatlicadiarzu-

bi de bi arkadasım yumurtayla domatesin birbirini yaktıgını söylemişti bana :bbo: ne kadar dogru bilemem
bak sana bir sır teflonda menemen yap yagsız 2 tane yumurta beyazı ama sadece beyazını kır bir çay kaşıgı yag koyabilirsin.. güzelde oluyor .. hem düşün 1 yumurta yiyecegine iki yumurta beyazı ye dahada doyurur seni
buarada öğlen yemekte pırasa vardı yedim yanında cacık
akşamada yeşil fasulya yerim 5-6 kaşık

oolmamış canım bir ögünün mutlaka et olsun tavuk balık et farketmez.. iki ögününde sebze yeme sakın.. herşeyden orantılı yeöeye calış.. ara ögün bahsetmemişsin.. mutlaka ara ögünde yapmaya calış.. metobolizma amcanın durmaması lazım.. anca o zayıflatır bizi küstürürsen alim allah :roflol::roflol:

hmm denicem bunu canım mutlaka sağol haklısın daha az kaloriyle daha cok yemiş olucam yerimseniben

selam kızlarrr
bizim net sürekli arıza veriyor affedin benii
bizden kaynaklı bi şey değil
sizi çok merak ettim
ben evde bazı eşyaları yeniledim çocukların yataklarını yemek odası takımını falan işimde çoktu 3 gündür komşularımda sağolsunlar evi görmeye güle güle kullan demeye geliyorlar nete baktıracak fırsatımız olmadı şimdilik netimiz var ben kilomuda bildireyim ne olur ne olmaz bu haftada kilo verememişim o kdarda yoruldum ki
neyse bu gün yine bir arkadaşım geliyor telefon etti
ben kaçıyorum
hepinizi öptümŞeniz
geçmişede bir ara bakarımsositososito

76 kiloyum salı günü başlamıştım 77,800 ile :roflol::roflol: sen yerinde say geliyorum sana kavuşmaya şişko hatunnnnnnnnnnnnnn..:mymeka::mymeka:
ya ben biliyom bu kiz beni deli etmeye gelmis ne giciksin iyi anam ben sana demedimmi ayol yavas ol sonra sagligindan olursun diyee aaaa
sensin sisko aramizda 6 kilo var :roflol:lülülülülülü

hayır kendine hakim olmaya çalış.çıtır leblebi al açıktıkca ve canın bişe istediğinde yee ve üstüne su iç emeklerine acı canım ya:1rolleyes:
ayy leblebiyi hic sevmem kiz onlar bnei kesmez ben hamu isine felan bayilirim ayrica reglkende hic dayanamama ayy ya ama dedigin gibi kendime hakim olacagim insallah tabii
valla hiç bişeye gerek yok sadece beni düşünsün bütün iştahı kapanırrr:roflol::roflol:
bencedee:1closedeyes:
tamam canim san akolay gelsin sende gel seninle birara goruselim olurmuu

ayyy arkadaşlar.galiba benim şekerim çıktı.gözlerimi zor açıyorum çünkü.bi yudum su içesim b,ile yok.haa su demişken.pazartesiden beri su içemiyorum düzenli. o yüzden yüzükler yine gömüldü elime.ben suyu çok içince güzel kilo veriyor faydasını görüyorum yani.aklıma gelmişken içeyim bari.

Canım insan su içtikçe içesi geliyor sen kozmik bedenı yaptın ya ondan kaynaklanıyor olabilir yavaş yavaş içmeye çalış ben ilk zamanlar günde 1.5 litre içiyordum şidi 2 litreyi geçiyorum sürekli pet şişe yanımda olur hep su içerim alıştım yanı bazen kendimi dizginleyip içmemeye çalışıyorum çoğu da zarar

gecmis olsun kiz zayifliyacaml diye saglitan olma karismam bak sonra senin yuzunden diye gelirsin basima ye hadi ye sen yerkende verirsin
kiz sen mesajlarina bakmiyonmiu hic msnini ac dedim gormuyonmuu uff yaaa

gecmis olsun kiz zayifliyacaml diye saglitan olma karismam bak sonra senin yuzunden diye gelirsin basima ye hadi ye sen yerkende verirsin
kiz sen mesajlarina bakmiyonmiu hic msnini ac dedim gormuyonmuu uff yaaa

sağol gulum.ne zamn dedin.ee senin msnde kapalı bakıp duruyom öyle.kız özel mesajlara bakmak hiç adetim değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…