- Konu Sahibi Pinarbartu
- #4.081
bu arada dün cok yedim diye sabah sadece bi haslanmıs yumurtayla domates yedim.
ya bide akrep ugramıyo hiç su sıralar neoldu acaba
ya bide akrep ugramıyo hiç su sıralar neoldu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kizlar ben geldim anamm k.babam bilgisayarli odada yatacam diye tutturdu aksam oyuzden o uyurkrn gelemedim yuruyuse gittim iki saat yurudum ama canim cikti cok yorgunum suanda kziim yakamdan cekistiryo kalk diye uffff
herneyse gecmisi okudum suanda baski altindayim cevap yazamiyacagim ama su cadoloz kziimi yatirip gelirim bir saat sonra ozaman bol bol konusuruz
siyah kiz burda gorukuyon neler yapiyon soyle bakimm
ay bu arada cok yedim cok kendimi cok fena kotu hissediyom kizlar bugunde iki pogaca yedim ama sinir bir durumdayim sicak sicak superdiler ama ne yapim
sabah buaya gelseydim bunla olmiyacakti ya yurudum ya yakmisimdir insallah
gerci hangisini yakmistir bilemme aksamda cok yedim cunku valla bede reglim ya kendimi tutamiyom yedik sira yiyesim geliyo ne yapacam bilmiyom
slm kıslar nasılsınız.. bazılarınız iyisiniz sevindim hastası olanlara geçmiş olsun temizligi olanlara kolay gelsin.. şu yumurta yiyen hatunada tavsiyem yumurtanın beyazını ye sarısında 2 kat kalori var bilesin..
slm kizlar ben geldim anamm k.babam bilgisayarli odada yatacam diye tutturdu aksam oyuzden o uyurkrn gelemedim yuruyuse gittim iki saat yurudum ama canim cikti cok yorgunum suanda kziim yakamdan cekistiryo kalk diye uffff
herneyse gecmisi okudum suanda baski altindayim cevap yazamiyacagim ama su cadoloz kziimi yatirip gelirim bir saat sonra ozaman bol bol konusuruz
siyah kiz burda gorukuyon neler yapiyon soyle bakimm
ay bu arada cok yedim cok kendimi cok fena kotu hissediyom kizlar bugunde iki pogaca yedim ama sinir bir durumdayim sicak sicak superdiler ama ne yapim
sabah buaya gelseydim bunla olmiyacakti ya yurudum ya yakmisimdir insallah
gerci hangisini yakmistir bilemme aksamda cok yedim cunku valla bede reglim ya kendimi tutamiyom yedik sira yiyesim geliyo ne yapacam bilmiyom
hayır kendine hakim olmaya çalış.çıtır leblebi al açıktıkca ve canın bişe istediğinde yee ve üstüne su iç emeklerine acı canım ya:1rolleyes:
bak sana bir sır teflonda menemen yap yagsız 2 tane yumurta beyazı ama sadece beyazını kır bir çay kaşıgı yag koyabilirsin.. güzelde oluyor .. hem düşün 1 yumurta yiyecegine iki yumurta beyazı ye dahada doyurur senibiliyorum ama zaten cok az yiyorum haftada bi kere falan bi de sadece yumurta yedim sorun olmaz bence -tatlicadiarzu-
bi de bi arkadasım yumurtayla domatesin birbirini yaktıgını söylemişti bana :bbo: ne kadar dogru bilemem
buarada öğlen yemekte pırasa vardı yedim yanında cacık
akşamada yeşil fasulya yerim 5-6 kaşık
valla hiç bişeye gerek yok sadece beni düşünsün bütün iştahı kapanırrr:roflol::roflol:
bak sana bir sır teflonda menemen yap yagsız 2 tane yumurta beyazı ama sadece beyazını kır bir çay kaşıgı yag koyabilirsin.. güzelde oluyor .. hem düşün 1 yumurta yiyecegine iki yumurta beyazı ye dahada doyurur seni
[/B]
ya ben biliyom bu kiz beni deli etmeye gelmis ne giciksin iyi anam ben sana demedimmi ayol yavas ol sonra sagligindan olursun diyee aaaa76 kiloyum salı günü başlamıştım 77,800 ile :roflol::roflol: sen yerinde say geliyorum sana kavuşmaya şişko hatunnnnnnnnnnnnnn..:mymeka::mymeka:
ayy leblebiyi hic sevmem kiz onlar bnei kesmez ben hamu isine felan bayilirim ayrica reglkende hic dayanamama ayy ya ama dedigin gibi kendime hakim olacagim insallah tabiihayır kendine hakim olmaya çalış.çıtır leblebi al açıktıkca ve canın bişe istediğinde yee ve üstüne su iç emeklerine acı canım ya:1rolleyes:
bencedee:1closedeyes:valla hiç bişeye gerek yok sadece beni düşünsün bütün iştahı kapanırrr:roflol::roflol:
tamam canim san akolay gelsin sende gel seninle birara goruselim olurmuuselam kızlarrr
bizim net sürekli arıza veriyor affedin benii
bizden kaynaklı bi şey değil
sizi çok merak ettim
ben evde bazı eşyaları yeniledim çocukların yataklarını yemek odası takımını falan işimde çoktu 3 gündür komşularımda sağolsunlar evi görmeye güle güle kullan demeye geliyorlar nete baktıracak fırsatımız olmadı şimdilik netimiz var ben kilomuda bildireyim ne olur ne olmaz bu haftada kilo verememişim o kdarda yoruldum ki
neyse bu gün yine bir arkadaşım geliyor telefon etti
ben kaçıyorum
hepinizi öptümŞeniz
geçmişede bir ara bakarımsositososito
ayyy arkadaşlar.galiba benim şekerim çıktı.gözlerimi zor açıyorum çünkü.bi yudum su içesim b,ile yok.haa su demişken.pazartesiden beri su içemiyorum düzenli. o yüzden yüzükler yine gömüldü elime.ben suyu çok içince güzel kilo veriyor faydasını görüyorum yani.aklıma gelmişken içeyim bari.
ayyy arkadaşlar.galiba benim şekerim çıktı.gözlerimi zor açıyorum çünkü.bi yudum su içesim b,ile yok.haa su demişken.pazartesiden beri su içemiyorum düzenli. o yüzden yüzükler yine gömüldü elime.ben suyu çok içince güzel kilo veriyor faydasını görüyorum yani.aklıma gelmişken içeyim bari.
gecmis olsun kiz zayifliyacaml diye saglitan olma karismam bak sonra senin yuzunden diye gelirsin basima ye hadi ye sen yerkende verirsin
kiz sen mesajlarina bakmiyonmiu hic msnini ac dedim gormuyonmuu uff yaaa