Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

acaba ben de cok az yedigim icin mi durdu kilo vermem CADIARZU:uhm:

degişiklik yap hemen sabahları sıcak suya elma sirkesi koy iç aç karnına bunu dene .. eger hala fayda etmediyse başka bir karışım verim.. ama yeme düzenini oturt cok az yerseniz ara ögün yapmazsanız kilonuz durur bu bir metobolizma yavaşlarki bu herşeyin sonu olur azda yeseniz kiloo almaya başlarsınız.. hem düşünün ne kadar böle az yiyerek yaşayacaksınız... hem kilo vermek durunca neden keseceksin ne kaldı geriye ii düşün bunları baya mantıklı şeyler

sabaha 2 yada bir dilim ekmek kepekli olanından yada cavdar ekle
ara güzelmiş..
öglen corbanın yanına bir sebze ert tavuk haşlama yok bunlar karbonhidratlı bişeyler yiyebilirdin
ara tek bir bükivise az olmuş akşama meyve cok az olmaz akşama
ya arkadaşlar.. böle olmaz ne kadar dayanabilirsiniz.. düzene oturtun.. bakın size ben daha önce o kadar kiloyu kendime özel bir diyet cıkartmışdı emel arkadaşım onu atın.. ona uymadım degişiklilk yaptım kendi hayatıma göre.. böle az yemeyle metobolizma amcayı küsdürürsünüzzzzzzzzz

güzel yemişsin canım ama akşamda bişe yeseydin enazından 1kase çorba içseydin ben akşamları çorba içiyorum genelde

çıkacamda bırakmıyonuz az sobanın yanında kıvrılacam size bir liste yollayam ona bakın fikir edinin böle olmaz cok az yiyorsunuz

Sabah 06:30
1 dilim peynir 30 gr
2 dilim esmer ekmek 60 gr
5 siyah zeytin
Domates- salatalýk- maydanoz

Saat 09:30
2 yemek kaþýk yoðurt
2 grisini
2 kuru kayýsý veya 1 kuru incir
Veya
1 paket eti form yulaflý veya çörekotlu veya limon lifli
2 yemek kaþýðý yoðurt

Saat 11:00
1 porsiyon meyve
1 avuç beyaz leblebi

Saat 13:30
Haþlanmýþ sebze
4 yemek kaþýðý yoðurt
2 dilim ekmek

Saat 16:30
4 grisini
2 kaþýk yoðurt

Saat 18:30 veya 19:30
4 porsiyon et grubu
Salata veya 2 servis kaþýðý sebze yemeði
1 dilim ekmek

Saat 21:30
1 porsiyon meyve

Bizim takýma yazdýðým yerden kopyalýycam dönüþüm listelerini

1 dilim ekmek =30 gr çavdar ekmeði veya tam buðday ekmeði=25 gr beyaz ekmek
=150 gr çorba
=200 gr sebze çorbasý
=45 gr makarna
=45 gr pilav
=100 gr kuru fasulye, nohut, barbunya,y.mercimek
=90 gr patates
=1 porsiyon meyve
=1/2 paket form veya maviyeþil bisküvi
=30 gr bal,reçel,pekmez
=4 orta boy zeytinyaðlý sarma
=1 orta boy zeytinyaðlý dolma
=20 gr nohut vaya leblebi
=1/8 yufka
=2 adet light kremalý bisküvi
=1 su bardaðý patlamýþ mýsýr
=40 gr tane mýsýr
=1/2 orta boy haþlanmýþ mýsýr

1 porsiyon et grubu=1 yumurta=30gr az yaðlý beyaz peynir=30 gr dana eti=30 gr tavuk eti=30 gr balýk=30 gr hindi eti=20 gr kaþar=20 gr sucuk,salam,sosis,pastýrma

1 tatlý kaþýðý yað=1/2 yemek kaþýðý yað=5 siyah zeytin= 7 yeþil zeytin=2 bütün ceviz=6 fýndýk=6 badem=10 fýstýk=1 tatlý kaþýðý tahin= 1 tatlý kaþýðý mayonez

1 adet evde yapýlmýþ poðaça = 1 tk yað+ 1 dilim ekmek
1 hamburger = 2 dilim ekmek+ 60 gr et grubu
1dilim ( 2parmak geniþliðinde) yaþpasta= 2,5 dilim ekmek+ 2 tk yað
1 porsiyon sütlü tatlý= 150 gr süt veya yoðurt+ 1,5 dilim ekmek
1 porsiyon pide= 120 gr et+ 6 dilim ekmek+ 1 tk yað
1 petek çikolata= 1/3 dilim ekmek+ 1/2 tk yað
1 simit = 3 dilim ekmek+ 1 tk yað
1 adet lahmacun= 2 dilim ekmek+ 2 porsiyon et grubu
250 gr balýk (brüt)= 4 porsiyon et grubu
250 gr tavuk butu= 4 porsiyon et grubu
1 adet evde yapılmış poğaça = 1 tk yağ+ 1 dilim ekmek
1 hamburger = 2 dilim ekmek+ 60 gr et grubu
1dilim ( 2parmak genişliğinde) yaşpasta= 2,5 dilim ekmek+ 2 tk yağ
1 porsiyon sütlü tatlı= 150 gr süt veya yoğurt+ 1,5 dilim ekmek
1 porsiyon pide= 120 gr et+ 6 dilim ekmek+ 1 tk yağ
1 petek çikolata= 1/3 dilim ekmek+ 1/2 tk yağ
1 simit = 3 dilim ekmek+ 1 tk yağ
1 adet lahmacun= 2 dilim ekmek+ 2 porsiyon et grubu
250 gr balık (brüt)= 4 porsiyon et grubu
250 gr tavuk butu= 4 porsiyon et grubu
100 gr kokoreç=4 porsiyon et grubu+1tk yağ
1 dilim pizza= 3 porsiyon et+3 porsiyon ekmek+1 tk yağ

1 porsiyon meyve
100 gr elma 1 orta boy
150 gr kabuksuz mandalina 2 küçük boy veya 2 orta boy
200 gr kabuksuz portakal 1 büyük boy
100 gr nar tanesi 1 su bardaðýndan bir parmak eksik ( ben ölçtüm)
100 gr kivi 1 orta boy

bu liste genelde 70 üzerindekiler uygulasın degişim listeleri var ona göre ne den ne kadar yiyeceginiz belli edersiniz.. daha az kilodakilerde fikir olur az daha keserler.. saatlar benim yaşam bicimime göreydi herkes kendine göre ayarlar.. metobol,zmam hiç durmadı.. ama yürüyüş yaptım spor gittim carnitin kullandım.. ama listeyi kontrol edin sürekli bişeyler atıştırıyonuz kıslar az kalarak zayıflanmazzzzzzzzzzzz

ben kısmıştım mesefla kilo durunca yada daha az kilodayken en azında fikrim oldu herşeyde yedim canım istedi lahmöacunda çikolatada ama neyi neyin yerine yedgimi biliyordum birini yersen digerinden ne kadar klesdigimi biliyordum.. neyse kaçtım az cık ısınım sonradan gelirim inaşşlah kalın saglıcakla.. Şeniz

sagol canım liste icin..
ben biraz sabırsızlanıyorum heralde cabuk veriyim diye veremedikce de daha cok kısıyorum
neyse canım hadi görüsürüz.. a.s

ama şimdi arttırsam yediklerimi kilo almaya baslamaz mıyım :uhm:

ya bunların hepsini ye demiyorum.. ama artırr alsan alsan bir iki kilo alırsdın ama düzene girer kilo vermen .. dayanmamn artar sonrada başlarsın kilo vermeye.. metobolizmayı bir düzene sokun hele.. hem bak ne güzel yolu baya almışsın... saglıgından olma.. ben cok kısmıştım kanda yag oranım koletrolum cok düşmüşdü doktor kızdı belki bebegimde bu yüzden oldu dedim kendime kızdım burayıda arkadaşlarımıda bıraktım.. az dikkat edin kıslarr

sagol canım liste icin..
ben biraz sabırsızlanıyorum heralde cabuk veriyim diye veremedikce de daha cok kısıyorum
neyse canım hadi görüsürüz.. a.s

evet cıkayım siz yazdıkca cevap veriyomu bu kez kaçtımmmmmmmmmmmmmlülülülülülükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dostlarım kusura bakmayın.karşı komşum bi muzlu pastam varda benim yaptığım onu yapmaya çağırdı.ıyyyy sinir oldum zaten.50 kere gösterdim yapılışını yine bana yaptırıyolar.bilmediklerinden değil uğraşmak istemiyolar yaaa.
neyse diyet yemeklerinde kalmıştık.siyahcım bişeyi yok ki dediklerimin.mesela patlıcanı alacalı soy.tercihine kalmış.sonra çok az suda yumuşayana kadar haşla çok da erimesin.sonra süz.sarımsaklı yoğurt dök üstüne .ben bid e domates rendeleyip teflonda az su koyarak eritip üsütne sos niyet,ne döküyorum.çok lezzetli oluyo.yine biberide doğra az suyla haşla.ve aynen patlıcan gibi yapabilirsin.haaa ben yazın mesela taze fasülyeyi ortadan diliyodum bizde dilmek derler.yani uzunlamasuına kesip doğruyodum.düüdklü tencerede 5 dakika kadar haşlayıp.suyunu süzüyodum.sonra limon zaytinyağ az tabi sarımsak maydonoz doğrayıp yiyodum.buda çok lezzetli hemde doyurucu.
başka ne vardı.şimdi kerevizi rendele ama hemen yuoğurdun içine at rendelediğini .yoğurt sarımsaklı yoğurtlu tabiii. eğer müsafire yapıyosam bu yoğurdun içine 2 yemek kaşığı mayonez koyuyorum ben.yoğurtla kerevizi karıştır.servis tabağına al.üstüne ceviz serp.maydonoza süsle.buna kabağıma ve havuca bayılır gelen misafirlerim hem hafifi oluyo.yazında bi kaçtane kabağı rendele.az yağda suyunu çekinceye kadar kavur.sonra sarımsaklı yoğurt dök.üste ceviz.havucuda böyle yapıyorum.ama havuca kavyryrken az karabiber atıyorum.tadını naz alsın diye.
kırmızı lahanyı rondodan çekdoğrat yani.sonra limonla.ve üstüne sarımsaklı yoğurt.misafireyse mayne zde koy.farklı oluyo.ayy benimkinler hep yoğutluymş bee. ama ben çok sverim sarımsalklı yoğurdu. sedanın dediği gibi semizotuda mükemmel oluyo.ben bahr ayında çok yaparım.başka aklıma bişey gelmiyo.geldikçe yazarım.ama deneyin çok güzel oluyo.

vallah sağol siyahcım.kız beni iyi gaza getirdin sen hee.seninle zayıflamak daha zevkli hale geldi..ben sabah ve yatmadan önce içiyodum elam sitrkesini. geçende bitince tarişinkini almıştım.ayy çok ağır geldi.sonra yine kemal kükrer aldım ama .elime alınca öteki aklıma geliyo cumartesiden beri içemiyom.yatmadan yine başlıyayım bari.öteki formülleride söyle beee.taksit taksit söyleme şunları.ya ben asıl bişey diycektim unuttum işte görüyonmu.
, haaal-carnitini nekadar zamn kullandın.ya bende almıştım.ama doğrudürüst ullanamadım.hala yarısı duruyo.

kimse yok ama ben genede yazim kızlar şimdi bitki çayımı içtim sabah bende sizle tartılacam heyecanla bekliyorum kilo vermiş gibi hissediorum karnım baya indi bakalım kaç çıkacam...buarada kabızlık problemi çekenler warsa kurutulmuş bezelye kabuğu kaynatıp içince sabaha rahatlıyorsunuz kızlar ben yıllardır yaşıyorumda bu sorunu bunu öğrendikten sonra rahatladım biraz..sizdede belki böyle bi sorun yaşayan vardır diye söyleyim dedim..aktarlarda bulunuyor yazın taze bezelye warken kendinizde kurutabilirsiniz..
iyi geceler hanımlarrr sabah görüşürüz

slm kızlar ben geldım
bu gece kim nobetcı bakıyım dedım:jeyyar:

ben aksam 1 kase corba 1 dılım kepek ekmegı yedım
yarım saat oncede elma ve portakal yedım yogurt yememıstım Sıyah ıyıkı aklıma getırdın bundan sonra meyveyle 1 -2 kasık yogurt yerım, metobolısmayımı hızlandırıyordu neydıCADIARZU

Kızlar hep yemek tarıflerı yazmıssınız valla canım cektı zaten doymadım hala acımnaniknanik
ama iyi fikir ediniyoruz yazın aklınıza gelen yemeklerı, bende yazarım:lepi:

[

bazen bünye böle yapıyor sana oyun oynuyor sakın bırakma kendini.. emin ol devam ett.. bir süre sonra pes edecek herşey düzene girecek.. tecrübe konuşuyor burada.. veyahut bak şaşırtabilişrsinde bir kaç gün ya az ye çok kıss yada cok yee .. bünye şaşarsın.. bence bekle sabırla baktın olmadı bunlardan birini deneyebilirsin eminim başaracaksın sakın pes etme[/QUOTE]

ya siyah niye boyle oluyo yediklerimi mi degistirsem ne yapsam ??? sasirdim bende akil ver bana:bbo:

lısten guzel ıyı vermıssın boyle yıyerek ben daha az yıyorum ama veremıyorum dogrusuCADIARZU
lıstende anlamadım bu ne oluyor canı:uhm: kaþýðý yoðurt

ben geldım sen gıtmıssın canım
evet yarın tartılıcaz:dance:
sanada iyi geceler:a015:

eylulce bende kolay veremıyorum
kilolar yerınde saydıkca sinir oluyorum
SSSiyaahhh gel hadi akıl ver bizeee senın bilgilerine ihtiyacımız varrr
ısınmadınmı, sobanın yanında mayıstın heraldekaydirigubbakcemile3

14. TAKIM**96.ETAP**
13-20 mart
nukeray (59.5//% )
serince84 (66.0//% )
s2000(68.0//% )
haysem (61.0//% )
rose14 (80.0//%)
neslihan (70.5//% )
psoriasis(61.0//% )
eylulce(83.9//% )
spagot(65.1//% )
begum(75.3//%)
destinam(78.5//%)

14.TAKIM TOPLAM KILO (768.8//%)

rose hosgeldın
nobeti sana devir edeyim ben cıkıyorum-tatlicadiarzu-
herkese ıyı geceler
yarın guzel haberlerle gorusmek uzere:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…