- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #4.141
acaba ben de cok az yedigim icin mi durdu kilo vermem CADIARZU:uhm:
ben de bugun yediklerimi yazıyım bu arada
sabah bi yumurta domates
arada 5 badem 5 kuru üzüm 1 saat sonra falan da 2 bisküvi
1 bucuk saat sonra öglen mercimekli garip bi yemek vardı ne oldugunu bilmiyorum annem yapmıs onu yedim azıcık yogurtla
arada bi bisküvi
bugunluk bu kadar gibi meyve yerim belki sonra o kadar
ben de bugun yediklerimi yazıyım bu arada
sabah bi yumurta domates
arada 5 badem 5 kuru üzüm 1 saat sonra falan da 2 bisküvi
1 bucuk saat sonra öglen mercimekli garip bi yemek vardı ne oldugunu bilmiyorum annem yapmıs onu yedim azıcık yogurtla
arada bi bisküvi
bugunluk bu kadar gibi meyve yerim belki sonra o kadar
çıkacamda bırakmıyonuz az sobanın yanında kıvrılacam size bir liste yollayam ona bakın fikir edinin böle olmaz cok az yiyorsunuz
ben kısmıştım mesefla kilo durunca yada daha az kilodayken en azında fikrim oldu herşeyde yedim canım istedi lahmöacunda çikolatada ama neyi neyin yerine yedgimi biliyordum birini yersen digerinden ne kadar klesdigimi biliyordum.. neyse kaçtım az cık ısınım sonradan gelirim inaşşlah kalın saglıcakla.. Şeniz
ama şimdi arttırsam yediklerimi kilo almaya baslamaz mıyım :uhm:
sagol canım liste icin..
ben biraz sabırsızlanıyorum heralde cabuk veriyim diye veremedikce de daha cok kısıyorum
neyse canım hadi görüsürüz.. a.s
lısten guzel ıyı vermıssın boyle yıyerek ben daha az yıyorum ama veremıyorum dogrusuCADIARZUbu liste genelde 70 üzerindekiler uygulasın degişim listeleri var ona göre ne den ne kadar yiyeceginiz belli edersiniz.. daha az kilodakilerde fikir olur az daha keserler.. saatlar benim yaşam bicimime göreydi herkes kendine göre ayarlar.. metobol,zmam hiç durmadı.. ama yürüyüş yaptım spor gittim carnitin kullandım.. ama listeyi kontrol edin sürekli bişeyler atıştırıyonuz kıslar az kalarak zayıflanmazzzzzzzzzzzz
kimse yok ama ben genede yazim kızlar şimdi bitki çayımı içtim sabah bende sizle tartılacam heyecanla bekliyorum kilo vermiş gibi hissediorum karnım baya indi bakalım kaç çıkacam...buarada kabızlık problemi çekenler warsa kurutulmuş bezelye kabuğu kaynatıp içince sabaha rahatlıyorsunuz kızlar ben yıllardır yaşıyorumda bu sorunu bunu öğrendikten sonra rahatladım biraz..sizdede belki böyle bi sorun yaşayan vardır diye söyleyim dedim..aktarlarda bulunuyor yazın taze bezelye warken kendinizde kurutabilirsiniz..
iyi geceler hanımlarrr sabah görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?