Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım gelemdim.yemek yapmaya başladım slata yapıyodum.baktım ses kesildi .anaaaaah oda ne meğer tüp bitmişyaa.hemen bi alo dedim tüpçüye.bekle gelecek bekle gelecek.neyse geldi hemen yemeği yaptım.eee sonrasındada demiştim ya kızm kursa başladı.o eve gelmeden ben çıkıyorum evden.dolayısıyla çalışmamış ben gelinceye kadar.biraz cüz birazda ezbere çalıştrırdım.sonra çay.vs.derken bu saat oldu.eşim babamın yanında böyle yazınca kızyo.eğer yazsaydım neti iptal edekti.bende dişimi sıktım.
nere kaçıyon ben kaçıyom nöbet sırası sende birazdan rosse gelecek valla yer sizi cig cig karışmam :roflol::roflol:

heee açım zaten.maruala sarar çiğ köfte niyetine yerim.ya yarın başka bi diyetisyene randevu almıştım 2 hafta önce. ama gitmkekten vazgeçtim.anam şimdi oda aynı şeyleri diyecek.zaten çok uykum var.sonra gidecem.bakalım ne fark edecek.
kusura bakma siyaaahhhh bekeltmişim senii. neyse bu seferlik böyle olsun.kızlar ben yatıyom sabah ezanından beri ayaktayım.başım çatlıycak.off bukızın kursu beni baya bi yoracak heralde.aslında sıpa biliyopda dikkat çekmeye mi çaılışıyo anlamadım.neyse öğretcez artık.haydi allah rahatlık versin herkese.öpüldünüz.

cok haklısın cok sagol :1hug: ne biliyim bazen oluyo böyle yapamıcakmısım gibi hissediyorum ki ben hırs yapıp 2 ayda sekiz kilo verdim ama şimdi aynı şeyi yapamıyorum
kaç haftadır 66-65 arası dolanıyorum o kadar çabalamama rağmen hani bi kaç gr eksik görsem motive olabilicem ama yok..

sağol canım böyle diyince tabi ki cevabım incecik olmak istiyorum oluyo ama kötü hissediyorum bazen napıyım senağlama
bu arada keşke sen de takıma girsen siyah'la beraber ne güzel olur

gunaydınnnnnnn

sabahın ılk yazanı yıne benım dun aksam yazılanları okudum ne kadar karamsarsınız yaw....alt tarafı yemek işte bu kadar...:))))

ben dun sabahtan cok ıyıydım aksam bıraz kacırdım...

saat 10 da 1 dılım kepek ekmegı yedım öglen salata yedım bır dılım aldım pideden gerısını dagıttım yazmıstım zaten...aksam bıraz ekmek kacırdım hemen farkettı zaten bugun ısyerınde elma kaynatıp ıcmeyı dusunuyorum yarın sabah rapor vercez allah utandırmasın... spor da yapamadım cok soguk burası...ama bıraz ıncelme var herkes farkettı...demek 10 kg falan versem neler olucak merak edıyorum...
saat 9 da kayısımı yıyecegım 10 gıbı yıne ekmek yerım öglene allah kerım...

öpuldunuz...

günaydın bayanlar nasılsınız bakalım.be çok iyiyim.havalar iyi olunca neşem yerinde oluyor.havalar tam düzelse yürüyüşe başlayacam kısmetse hemen.dün annemlerde yemekteydim ve lahmacun vardı.sade ve sadece yarım lahmacun yedim.çorba yedim birazda.kendime hakim olup az yedim diyede çok ama çok mutlu oldum.

buarada siyahcım yazdığın saatlere göre vücut fonksiyonalrı olayı çok güzeldi.teşekkürler.benim çok hoşuma gitti.:1rolleyes:

sabah 1 dilim kepek ekmek,peynir,zeytin yumurta yedim.
arada süt içmeyi düşünüyorum
öğlen yemeğinde ne var bilmiyorum ama yanımda ayran getirdim.yemekle ayran tüketirim.

Canım şimdi alındım üstüme cidden ben cildim çok kötü olduğu zaman ne yapayım diye bir konu açtım ve açmak zorundaydım.Birde yurtdışından bir ürün istemiştim onunla ilgili yazmıştım bird ekozmik beden temizliği yapmak istemiştim onla ilgili yazdım.Ve ben bu topiğe yazdığım gibi hiç bir yere yazmadım.Çok acil cevap almam gereken sorular vardı o sebeple yazmışımdır zaten mesajları okuyabılıyorsanız görürsünüz de.Vaktım oldukça zaten bu topiğe yazıyorum.

gerçekten şimdi çok üzüldüm bu şekilde düşünmenize.Yanı bır kaç defa başka topiklere yazmak bu topikle ilgilenmemek anlamına geldi sanırım.yasakkelimeKonuyu uzatıp da banlanmak istemıyorum.:a015:

Gunaydın kızlar, kahvaltımı yaptım geldımyerimseniben
1 tost, zeytın, domates yedım
aslında sadece kahve ıcecektım ama esımle cocuklara tost hazırlayınca benımde canım cektı 1 tanede ben yedımnaniknanik
bıraz sonra egzersızlerımı yapcamhihoyyyt
Kızlar yarın CUMA kılo bıldırme gunudelikafadulden

canım uzulmene gerek yok kaydirigubbakcemile5
sadece gecenlerde bır kac gun hıc paylasımda bulunmamıstın yanı 1 sefer bıle yazmamıssın bızım takıma ama onlıne gozukuyordun sureklı, profılıne baktıgımızda baska topıklerde gorduk senı...

eylulce annenın sonuclarının temiz cıkmasına cok sevındım
ohh ıyı artık sende toparlarsın kendıne tam anlamıyla dıkkat edersın yemene bundan sonrakaydirigubbakcemile5

canım senınde kılon benım gıbı duraklamada ama yılmayalım devam edelım olacak ınsallah bu sefer kılolar tıkır tıkır gıdecekkaydirigubbakcemile2
sen egzersız yapıyormusun bılmıyorum ama sıddetle tavsıye ederım canım egzersızıhihoyyyt

afıyet olsun canım yagsız mıydı tost?

canım gözünüz aydın çok sewindim sonuçlarda bişe çıkmamasına :1hug:

sağol canım böyle diyince tabi ki cevabım incecik olmak istiyorum oluyo ama kötü hissediyorum bazen napıyım senağlama
bu arada keşke sen de takıma girsen siyah'la beraber ne güzel olur

canım kötü hissettikçe bunu düşün yazın istediğin herşeyi giyebildiğini düşün inanki çok işe yarıyor.takım işine gelince saol tatlım ama benim için farketmez canım zaten hep burdayım sizinle cumaları tartılacam sadece listede olmicam kaydirigubbakcemile5

selam cicişler.şimdi kahvaltımı ypacam.klasik kahvaltı.öğleden sonra çok çok konuşuruz ayyy yazışırız.bugün temizlik fealn yapcam.çok işim var çok.

gunaydın tubacım kolay gelsın...

s2000 egzersız yapamıyorum ben yaa...yurumek daha basıt gelıyor bana nedense...

eylulce yazmayı unutmusum cok gecmıs olsun cok sevındım bısey cıkmamasına...

egzersiz cok az yapabiliyorum yürüyüs yapıyorum ama cogu zaman
düzenli degil yani.. ama hakkaten cok işe yarıyo biliyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…