- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #4.061
canım gelemdim.yemek yapmaya başladım slata yapıyodum.baktım ses kesildi .anaaaaah oda ne meğer tüp bitmişyaa.hemen bi alo dedim tüpçüye.bekle gelecek bekle gelecek.neyse geldi hemen yemeği yaptım.eee sonrasındada demiştim ya kızm kursa başladı.o eve gelmeden ben çıkıyorum evden.dolayısıyla çalışmamış ben gelinceye kadar.biraz cüz birazda ezbere çalıştrırdım.sonra çay.vs.derken bu saat oldu.eşim babamın yanında böyle yazınca kızyo.eğer yazsaydım neti iptal edekti.bende dişimi sıktım.hadin kıslar ben kaçıyorum .. 4 den beri başındayım bu meretin gelmneye calışırım ama pekde sanmıyorum.. bugünü atlattım allahın izniyle kalın saglıcakla ...
rosse kıs bekledim bekledim gelmedin vallla benden günah gitti :1hug::1hug:
nere kaçıyon ben kaçıyom nöbet sırası sende birazdan rosse gelecek valla yer sizi cig cig karışmam :roflol::roflol:
sakın bak sakın idare etmeye calış yolun yarısını gelmişsin zaten.. senin o kilonda olman için neler verirdim.. bişeyler atıştır hafifce en azından aclıgını götür.. bak benim en ok hatam dayanamayacımda yerdim ama cok yerdim doydukdan sonrada yerdim.. en azından doyana kadar yeseydim kilom muhafaza olurdu vermezdim ama.. sen böle yapma ye azcık atıştır bekle inan hemen geçiyo açlık tecrube konuşuyo buradaaaaaaaa:1hug::1hug:
hoşgeldin canım neden öyle olduki ya bak düşün burayı bırakıp yemeye dewam edersen sonradan daha çok üzüleceksin..bak yaz geliyo 2ay sora aynaya baktığında ya incecik bi hatun göreceksin yada şimdikinden daha fazla bi kiloda olacaksın yapma canım bak bunu düşün inanki canın bişe istemez :teselli:
canim benim butun mesajlarini arattirdigin zaman ne zamannereye yazdigin gorukuyo biz seni burda beklerken enrde bu kiz diye merak ederken sen kkya girip baska yere yazip cikmissin vede bu bir iki defa daha olmustu ben olur demistim ama tugba arkadasim burda cirim cirim cirpiniyo paylasim yok diyee o boyle soylerken takim dagilmisken senin kkya girip baska topiklere yazman biraz sey kaciyo anladinmi canim
opuyorum seni bak tabiki diger topikleride okuma aman girme demiyoruz ama en azindan once buraya ugrayip sonra baska topiklere girebilirsin canim
neyse canim gecti sen bosver ama motivasyonunu kaybettiysen eger soyle seni motive ederiz guzelim a.s.
Canım şimdi alındım üstüme cidden ben cildim çok kötü olduğu zaman ne yapayım diye bir konu açtım ve açmak zorundaydım.Birde yurtdışından bir ürün istemiştim onunla ilgili yazmıştım bird ekozmik beden temizliği yapmak istemiştim onla ilgili yazdım.Ve ben bu topiğe yazdığım gibi hiç bir yere yazmadım.Çok acil cevap almam gereken sorular vardı o sebeple yazmışımdır zaten mesajları okuyabılıyorsanız görürsünüz de.Vaktım oldukça zaten bu topiğe yazıyorum.
gerçekten şimdi çok üzüldüm bu şekilde düşünmenize.Yanı bır kaç defa başka topiklere yazmak bu topikle ilgilenmemek anlamına geldi sanırım.yasakkelimeKonuyu uzatıp da banlanmak istemıyorum.:a015:
eylulce annenın sonuclarının temiz cıkmasına cok sevındımii geceler kizlar.... bugun annemin sonuclarini aldik her sey temiz cikmisssssss uf nasil rahatladim anlatamam sinirim stresim giti bugun...... tugba hayir dualarin icin tsk hemsom.... siyah paylasimlarin icin sagol aslinda sabahlari yuruyus yapiyorum ama bide aksamlari evde spora devam edebilsem...... benim bu hafta motivasion acaip dustu stresten ... ama yarin toparliycam unutmadan bugunku menuyu yazayim ben sabah cay iki dilim kepek ekmegi tere yag recel oglen zeytin yagli kabak yemegi yaninda 6 kasik bulgur pilavi aksam tonlu salata ve ufak kase sehriye corbasi ...... yarin yine aksma kadar zor ugrarim sabah dersim var ikindine anca gelirim eve
byyy
cok haklısın cok sagol :1hug: ne biliyim bazen oluyo böyle yapamıcakmısım gibi hissediyorum ki ben hırs yapıp 2 ayda sekiz kilo verdim ama şimdi aynı şeyi yapamıyorum
kaç haftadır 66-65 arası dolanıyorum o kadar çabalamama rağmen hani bi kaç gr eksik görsem motive olabilicem ama yok..
Gunaydın kızlar, kahvaltımı yaptım geldımyerimseniben
1 tost, zeytın, domates yedım
aslında sadece kahve ıcecektım ama esımle cocuklara tost hazırlayınca benımde canım cektı 1 tanede ben yedımnaniknanik
bıraz sonra egzersızlerımı yapcamhihoyyyt
Kızlar yarın CUMA kılo bıldırme gunudelikafadulden
günaydın bayanlar nasılsınız bakalım.be çok iyiyim.havalar iyi olunca neşem yerinde oluyor.havalar tam düzelse yürüyüşe başlayacam kısmetse hemen.dün annemlerde yemekteydim ve lahmacun vardı.sade ve sadece yarım lahmacun yedim.çorba yedim birazda.kendime hakim olup az yedim diyede çok ama çok mutlu oldum.[/QUOTE
sanada afıyet olsun canım...ıyı dayanmıssın sende bravo valla...
ii geceler kizlar.... bugun annemin sonuclarini aldik her sey temiz cikmisssssss uf nasil rahatladim anlatamam sinirim stresim giti bugun...... tugba hayir dualarin icin tsk hemsom.... siyah paylasimlarin icin sagol aslinda sabahlari yuruyus yapiyorum ama bide aksamlari evde spora devam edebilsem...... benim bu hafta motivasion acaip dustu stresten ... ama yarin toparliycam unutmadan bugunku menuyu yazayim ben sabah cay iki dilim kepek ekmegi tere yag recel oglen zeytin yagli kabak yemegi yaninda 6 kasik bulgur pilavi aksam tonlu salata ve ufak kase sehriye corbasi ...... yarin yine aksma kadar zor ugrarim sabah dersim var ikindine anca gelirim eve
byyy
sağol canım böyle diyince tabi ki cevabım incecik olmak istiyorum oluyo ama kötü hissediyorum bazen napıyım senağlama
bu arada keşke sen de takıma girsen siyah'la beraber ne güzel olur
afıyet olsun canım yagsız mıydı tost?
canım senınde kılon benım gıbı duraklamada ama yılmayalım devam edelım olacak ınsallah bu sefer kılolar tıkır tıkır gıdecekkaydirigubbakcemile2
sen egzersız yapıyormusun bılmıyorum ama sıddetle tavsıye ederım canım egzersızıhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?