- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #4.041
oglen fazlasıyla yemıssın bencede aksam sadece meyve yersen yeter canım
oh oh ne guzel yuruyusunu yap gel
senın kılon kactı canım kılo cızelgesı yaparsan ıyı olurkaydirigubbakcemile5
ewet canım yemicem zaten kilom 74tü geçen hafta şimdi tartılmıyorum cuma sizinle tartılacam kaydirigubbakcemile2
kilo çizelgesinede biara bakarım canım yapmaya çalışırım
merhaba herkese moralim cok bozuk agzımı tutamıyorum sürekli yiyesim geliyo bu sabah burayı bırakmayı bile düsündüm napıcam yaa
hadi nen dün bozmadım bugünde bozmayacam sen dur sen öle say yerinde ben gelişp geçimde gör.. valla şu kk da bir tane adam bulabilecemisin yüzüne bakacak :roflol: yaşasın kötülük... o ellerinede sahip çık senin benden haberin varmıııııııı:mymeka::mymeka: boşanda semerini ye daha ne yiyeceksin.. az ızgara o kadarslm kizlar ben geldim anam cok yoruldum bugun hava superdi cocuklari gezdirdim islerimi hallettim yemek isine gececem ya bakalim
tavuk yapacam izgarada ya ne kadar yerim bilmiyorum ama bugun sabah bir tane yumurta yedim iki saat sonra kelogs yedim cok az
oglende birsey yemedim ya sonra cok az cocuklarin ekmeginden yedim
am aaciktim cok fena cokmus gibi yediklerim ama gercekten az geldi bana yani acikmamdan dolayi diyorum
canim ezeli rakibim benim anamda nama burda benim ciger arkadasim kiz kilo cizelgeni yapmissin yedik naneyii
sen acele etmeyeydin ya az daha bekleyeydin kilo vermek icin yada basla yavas git bak sonra kilo alirsin felan mazallah
kıs nerede aynı kilomuz.. sen baya yol kattemişsin.. şu elmayada ben bir yerden arakladım buraya koydum .. bir fikir olabilir.. ama hooş bişeye benziyo.. ypan sonuc alan mutlaka haber versinsıyah merhaba canım elma cayını okudugm ön sayfada daha öncede duymustum ama ısyerınde nasıl yapcaz?aksamları daha uygun bence...hem aromatık hos olur....ıspanak ıcınde sırkelı su yaparsan topragı cabuk çöker bılgın vardır belkı...bu arada kılolarımız aynıymıs :)))))))))))))))
aa yeni duydum bak sirke suyunu ne iyi oldu kiz bene nefret edenlerdenim cunku
siyah sanirim ispanakla cebellesiyoo ellemee
kız nazar edecen valla ala alakiz destinaam siyahla kilolarimiz ayni dedin yaa canim cok sevinme o bir basladimmi oo kimse tutamaz sonra arkasindan bakakalirsin ona goree uyarmadi deme onceen bizde ayniydik ama sonra o uctu gitti simdi bakma sen bunun bu kadar kilo goruktugune
ya dusunsene şöyle fırında bol patateslı domateslı bıberlı tavuk yemegını....offff..........herhalde cok acıktım ne görsem canım cekıyor pazar gunu kendıme zıyafet verıcem buyuk bır tabak karısık kızartma yapıcam bol domates soslu......hepsını yıyecegım.........................cokacimcoook
kıs öle gelemiyorum felan diyip beni sinir etme.. ilk günlerim başkalarımı beni motive edecek şişko seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiineyse siz devam edin lak lak yapmaya ben yemek yapim cunku yariml saat sonra esim gelecek opuldunu zben aksamlari giremiyorum zaten bileniniz bilir oyuzden firsat buldukca girmeye calisirim opuldunuz
öleydim ama hayat alt etti beni bakalım bir daha deneyecem.. tek yapamam diye destek almaya geldim aranıza.. destek alırım sizden sizde benim engin bilgilerimden faydalanırsınız :roflol::roflol::roflol:severım hırslı kadınları....motıve olur ıste her yemek gördugumde aklıma sıyah gelır delikafadulden
:roflol:
ay kiz niye guluyom biliyonmu biz oncede n siyahla bu sekilde kapisirdik yemegini yerken beni hayal et derdi bana ah ah eski gunler kulaklarin cinlasin emi siyahh
cok ise yariyo helede su avatari varya hih iste onu dusun yerken istahin kacar zaten -tatlicadiarzu-
merhaba herkese moralim cok bozuk agzımı tutamıyorum sürekli yiyesim geliyo bu sabah burayı bırakmayı bile düsündüm napıcam yaa
Merhaba kızlar ben geldım
aksam tavuklu pılav yedım yarım tabak, ve bol salata
sımdıde sıcak su ıcıyorum
Sıyah bılgılerın ıcın cok sagol canım iyiki geldin bizim takıma
ınsallah hep bırlıkte zayıflıcaz yaza cıtır hanımlar olarak girecezzzz
Kimse yok bende cıkıyorum:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?