- Konu Sahibi Pinarbartu
- #4.061
canım gelemdim.yemek yapmaya başladım slata yapıyodum.baktım ses kesildi .anaaaaah oda ne meğer tüp bitmişyaa.hemen bi alo dedim tüpçüye.bekle gelecek bekle gelecek.neyse geldi hemen yemeği yaptım.eee sonrasındada demiştim ya kızm kursa başladı.o eve gelmeden ben çıkıyorum evden.dolayısıyla çalışmamış ben gelinceye kadar.biraz cüz birazda ezbere çalıştrırdım.sonra çay.vs.derken bu saat oldu.eşim babamın yanında böyle yazınca kızyo.eğer yazsaydım neti iptal edekti.bende dişimi sıktım.hadin kıslar ben kaçıyorum .. 4 den beri başındayım bu meretin gelmneye calışırım ama pekde sanmıyorum.. bugünü atlattım allahın izniyle kalın saglıcakla ...
rosse kıs bekledim bekledim gelmedin vallla benden günah gitti :1hug::1hug:
nere kaçıyon ben kaçıyom nöbet sırası sende birazdan rosse gelecek valla yer sizi cig cig karışmam :roflol::roflol:
heee açım zaten.maruala sarar çiğ köfte niyetine yerim.ya yarın başka bi diyetisyene randevu almıştım 2 hafta önce. ama gitmkekten vazgeçtim.anam şimdi oda aynı şeyleri diyecek.zaten çok uykum var.sonra gidecem.bakalım ne fark edecek.
kusura bakma siyaaahhhh bekeltmişim senii. neyse bu seferlik böyle olsun.kızlar ben yatıyom sabah ezanından beri ayaktayım.başım çatlıycak.off bukızın kursu beni baya bi yoracak heralde.aslında sıpa biliyopda dikkat çekmeye mi çaılışıyo anlamadım.neyse öğretcez artık.haydi allah rahatlık versin herkese.öpüldünüz.