• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

76 kiloyum salı günü başlamıştım 77,800 ile :roflol::roflol: sen yerinde say geliyorum sana kavuşmaya şişko hatunnnnnnnnnnnnnn..:mymeka::mymeka:
kız bu ne hız 3 gunde verdın hemen kıloları
supersın hadı devammmmkaydirigubbakcemile4
buarada öğlen yemekte pırasa vardı yedim yanında cacık
akşamada yeşil fasulya yerim 5-6 kaşık
canım sende ıyı gıdıyorsun bu hafta sendende 1-2 kılo gıtmıstır heralde
yarını sabırsızlıkla beklıyorum:jeyyar:
slm kizlar ben geldim anamm k.babam bilgisayarli odada yatacam diye tutturdu aksam oyuzden o uyurkrn gelemedim yuruyuse gittim iki saat yurudum ama canim cikti cok yorgunum suanda kziim yakamdan cekistiryo kalk diye uffff
herneyse gecmisi okudum suanda baski altindayim cevap yazamiyacagim ama su cadoloz kziimi yatirip gelirim bir saat sonra ozaman bol bol konusuruz
siyah kiz burda gorukuyon neler yapiyon soyle bakimm
ay bu arada cok yedim cok kendimi cok fena kotu hissediyom kizlar bugunde iki pogaca yedim ama sinir bir durumdayim sicak sicak superdiler ama ne yapim
sabah buaya gelseydim bunla olmiyacakti ya yurudum ya yakmisimdir insallah
gerci hangisini yakmistir bilemme aksamda cok yedim cunku valla bede reglim ya kendimi tutamiyom yedik sira yiyesim geliyo ne yapacam bilmiyom
kız 2 pogacamı yedın:mymeka: al sana:oklava:
sende aynen benım gıbısın:roflol:
tutamıyoruz bogazımızı:roflol:
selam kızlarrr
bizim net sürekli arıza veriyor affedin benii
bizden kaynaklı bi şey değil
sizi çok merak ettim
ben evde bazı eşyaları yeniledim çocukların yataklarını yemek odası takımını falan işimde çoktu 3 gündür komşularımda sağolsunlar evi görmeye güle güle kullan demeye geliyorlar nete baktıracak fırsatımız olmadı şimdilik netimiz var ben kilomuda bildireyim ne olur ne olmaz bu haftada kilo verememişim o kdarda yoruldum ki
neyse bu gün yine bir arkadaşım geliyor telefon etti
ben kaçıyorum
hepinizi öptümŞeniz
geçmişede bir ara bakarımsositososito
nukeray ama olmaz boyle canım
sadece gırıp kılo bıldırıyorsun:jeyyar:
buarada yenı esyaların hayırlı olsun gule gule kullanın canımyerimseniben
okudum okudum kafam cok karısık yazıcak sey bulamadım...toplayınca gelırım arkadaslar
kız niye kafan karıstıkıne
hadı topla kendını gelllkaydirigubbakcemile5

siyah haklısın canım akşam aslında genelde et tüketimine önem veriyorumda yeşil fasulyeyi dün yapmıştım o yüzden tesadüf 2 sebze denk geldi
s200 umarım vermişimdir bu hafta.tabiki hep birlikte

merhaba arkadasalr
ben de zayıflamak isteyenlerdenim. bos yer var ise takima katilmak isterim. oldukca iradeliyimdir. yeter ki once beynimi fikre alistirabileyim
boyum 1.60
su anki kilom 63 hedefim ise 57. haber bekliyorum...

slmmmm sedaaa s2000 gecmis oslun dilekleriniz icin tsk ler kizlara.s. gune daha rahat baslaidm bugun.... yine anca geldim sabah dersim vardi oglen arasi restorantimizda calistim geldim aksama yemek hazirladim bebislere simdi okuldan almaya gitcem ... bugunku menu= sabah kellogs k oglen salata izgara kofte simdilik bu derste oldugum icin ara ogun yiemedim bugun ... siyah walla supersin iyi kilo vermisin kizlar ben bu sabah tartildim yine degisiklik yok ya deli olacam yediklerim ortada eskiden spor yok diyordum sabahlari yuruyus yapiyorm simdi olamsa diyetetisyene gitmeyi dusunuyorum nerde hata yapiyorum .... simdilik bu kadar byyy

ya ben biliyom bu kiz beni deli etmeye gelmis ne giciksin iyi anam ben sana demedimmi ayol yavas ol sonra sagligindan olursun diyee aaaa
sensin sisko aramizda 6 kilo var :roflol:lülülülülülü

ayy leblebiyi hic sevmem kiz onlar bnei kesmez ben hamu isine felan bayilirim ayrica reglkende hic dayanamama ayy ya ama dedigin gibi kendime hakim olacagim insallah tabii

bencedee:1closedeyes:

tamam canim san akolay gelsin sende gel seninle birara goruselim olurmuu
kız ilk haftam olur bu kadar kesin 2,5 olması ı lazım iki haftada giden sudur buna eminim. ama olsun becerdimmi becermedimmi sen ona bak hem ben şişkoyum ama zayıflayacam sen hep şişko kalacaksın ne haberrrrrrrrr:roflol:lülülülülülü.. saglıgımada bişey olmaz kıss sen kendine bak.. nasıl pogacalar güzelmiydi.. ye anam çok ye bence az bile olmuş 2 pogaca.. sen o pogacaları hüpletirken ben kesin bugün 300 gr daha vermişimdir ... seni şişkooooooooo:mymeka::mymeka:
ayyy arkadaşlar.galiba benim şekerim çıktı.gözlerimi zor açıyorum çünkü.bi yudum su içesim b,ile yok.haa su demişken.pazartesiden beri su içemiyorum düzenli. o yüzden yüzükler yine gömüldü elime.ben suyu çok içince güzel kilo veriyor faydasını görüyorum yani.aklıma gelmişken içeyim bari.

lavman temizligindenmi acaba.. dikkat et kendine bak bide gecen ne okudum keçi boynuzu.. inasanı hem çok yok tutyomuş hemde kan şekerini dengeliyomuş.. bence dene bir

slmmmm sedaaa s2000 gecmis oslun dilekleriniz icin tsk ler kizlara.s. gune daha rahat baslaidm bugun.... yine anca geldim sabah dersim vardi oglen arasi restorantimizda calistim geldim aksama yemek hazirladim bebislere simdi okuldan almaya gitcem ... bugunku menu= sabah kellogs k oglen salata izgara kofte simdilik bu derste oldugum icin ara ogun yiemedim bugun ... siyah walla supersin iyi kilo vermisin kizlar ben bu sabah tartildim yine degisiklik yok ya deli olacam yediklerim ortada eskiden spor yok diyordum sabahlari yuruyus yapiyorm simdi olamsa diyetetisyene gitmeyi dusunuyorum nerde hata yapiyorum .... simdilik bu kadar byyy

eylulce gayet dengelı yemıssın bravo valla yaa...bence dıyetısyenlık bıseyın yok ama sen bılırısn...

sıyah hosgeldın canım naber?

nasıl 1,800 verdın yaa anlamadımm???gercı bende verdım de bırden cok geldı ne bıleyım ...sen tecrubelısın sımdı önumuzdekı haftalarda azalıcakmı kılolar?

merhaba arkadasalr
ben de zayıflamak isteyenlerdenim. bos yer var ise takima katilmak isterim. oldukca iradeliyimdir. yeter ki once beynimi fikre alistirabileyim
boyum 1.60
su anki kilom 63 hedefim ise 57. haber bekliyorum...
slm hoş geldin aramıza.. bende takımdan degilim.. boş yer varmı diye geldim.. bildigim kadar boş yer yok ama bak buradayım ben.. onlar bana ben onlara destek oluyorum.. sanki onların takımda onlarla yarışıyor gibi sende deneyip paylaşımda bulunabilirsin

bazen bünye böle yapıyor sana oyun oynuyor sakın bırakma kendini.. emin ol devam ett.. bir süre sonra pes edecek herşey düzene girecek.. tecrübe konuşuyor burada.. veyahut bak şaşırtabilişrsinde bir kaç gün ya az ye çok kıss yada cok yee .. bünye şaşarsın.. bence bekle sabırla baktın olmadı bunlardan birini deneyebilirsin eminim başaracaksın sakın pes etme

sıyah hosgeldın canım naber?

nasıl 1,800 verdın yaa anlamadımm???gercı bende verdım de bırden cok geldı ne bıleyım ...sen tecrubelısın sımdı önumuzdekı haftalarda azalıcakmı kılolar?

hoş bulduk canımm.. farklı degişik bişey yok böle olacagını biliyorum.. çok yiyordum kesince böle oldu tabi.. ama zamanla yavaşlar eminim buna.. zaten giden genelde ödem ve sudur yavaş yavaş.. yaglarda gider.. ilklerde böle oluyor.. verince şımarmayacagız... duruncada pes etmeyecegiz... daha dur neler olacak.. mesela ben ilkk yaptugumda hiç bir diyet listesini uygulamadım sadece kendime özel az yaglı yemek pişirdim.. ara ögün atlamamdım gitti metobolizmamda durmadı.. dursada elimizde bir sürü altarnetif var degilm..

neyse slm vermedim daldım hemen herkese slm olsun :1hug:.. öglenle sanah yedigimi yazmıştım akşama dünden kalan bana özel yaptıgım ıspanak yemegi var evdekilerede.. şimdi mercimek corbası koydum haşlanıyo.. onlarınkine un kavuracam yaglı yapacam benim mercimekleri bilandırdan geçirdikden sonra yagsız pişirecem.. anlayacagınız akşam menum ıspanak mercimek belki küçük bir dilim ekmekde yerim .. şimdi cok açıktım bir tane diyet bisküvi içececgim çayla beraber ... buralardayım arada yemege sobaya bakıyorum haberiniz olsun

hoş bulduk canımm.. farklı degişik bişey yok böle olacagını biliyorum.. çok yiyordum kesince böle oldu tabi.. ama zamanla yavaşlar eminim buna.. zaten giden genelde ödem ve sudur yavaş yavaş.. yaglarda gider.. ilklerde böle oluyor.. verince şımarmayacagız... duruncada pes etmeyecegiz... daha dur neler olacak.. mesela ben ilkk yaptugumda hiç bir diyet listesini uygulamadım sadece kendime özel az yaglı yemek pişirdim.. ara ögün atlamamdım gitti metobolizmamda durmadı.. dursada elimizde bir sürü altarnetif var degilm..

hmm..ılk defa profesyonelce denıyorum...denemıs bırını dınlemek daha ıyı...sık sık akıl almak lazım tabı...ben de cıkıyorum malum ev tasıyoruz yogunum..herkese ıyıaksamlar

hmm..ılk defa profesyonelce denıyorum...denemıs bırını dınlemek daha ıyı...sık sık akıl almak lazım tabı...ben de cıkıyorum malum ev tasıyoruz yogunum..herkese ıyıaksamlar

görüşürüz eger gene devam ederse gelk bir kaç özel şey yazdırım dene emin ol faydasını görürsün

Back