- Konu Sahibi Pinarbartu
- #4.101
kız bu ne hız 3 gunde verdın hemen kıloları76 kiloyum salı günü başlamıştım 77,800 ile :roflol::roflol: sen yerinde say geliyorum sana kavuşmaya şişko hatunnnnnnnnnnnnnn..:mymeka::mymeka:
supersın hadı devammmm
canım sende ıyı gıdıyorsun bu hafta sendende 1-2 kılo gıtmıstır heraldebuarada öğlen yemekte pırasa vardı yedim yanında cacık
akşamada yeşil fasulya yerim 5-6 kaşık
yarını sabırsızlıkla beklıyorum:jeyyar:
kız 2 pogacamı yedın:mymeka: al sanaklava:slm kizlar ben geldim anamm k.babam bilgisayarli odada yatacam diye tutturdu aksam oyuzden o uyurkrn gelemedim yuruyuse gittim iki saat yurudum ama canim cikti cok yorgunum suanda kziim yakamdan cekistiryo kalk diye uffff
herneyse gecmisi okudum suanda baski altindayim cevap yazamiyacagim ama su cadoloz kziimi yatirip gelirim bir saat sonra ozaman bol bol konusuruz
siyah kiz burda gorukuyon neler yapiyon soyle bakimm
ay bu arada cok yedim cok kendimi cok fena kotu hissediyom kizlar bugunde iki pogaca yedim ama sinir bir durumdayim sicak sicak superdiler ama ne yapim
sabah buaya gelseydim bunla olmiyacakti ya yurudum ya yakmisimdir insallah
gerci hangisini yakmistir bilemme aksamda cok yedim cunku valla bede reglim ya kendimi tutamiyom yedik sira yiyesim geliyo ne yapacam bilmiyom
sende aynen benım gıbısın:roflol:
tutamıyoruz bogazımızı:roflol:
nukeray ama olmaz boyle canımselam kızlarrr
bizim net sürekli arıza veriyor affedin benii
bizden kaynaklı bi şey değil
sizi çok merak ettim
ben evde bazı eşyaları yeniledim çocukların yataklarını yemek odası takımını falan işimde çoktu 3 gündür komşularımda sağolsunlar evi görmeye güle güle kullan demeye geliyorlar nete baktıracak fırsatımız olmadı şimdilik netimiz var ben kilomuda bildireyim ne olur ne olmaz bu haftada kilo verememişim o kdarda yoruldum ki
neyse bu gün yine bir arkadaşım geliyor telefon etti
ben kaçıyorum
hepinizi öptümŞeniz
geçmişede bir ara bakarımsositososito
sadece gırıp kılo bıldırıyorsun:jeyyar:
buarada yenı esyaların hayırlı olsun gule gule kullanın canımyerimseniben
kız niye kafan karıstıkıneokudum okudum kafam cok karısık yazıcak sey bulamadım...toplayınca gelırım arkadaslar
hadı topla kendını gelllkaydirigubbakcemile5