- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #4.021
kızmıyorum yaa sorun değil neslihancım.sizde kendinizce haklısınız paylaşım istiyrsunuz ama ben ancak bu kadar katılabiliyrm malesefki.neyse hayırlısı artık.
kimsecikler yok ben ıspanagımı yepmaya koyulayım en iisi ugrarım gene.. hadin kalın saglıcakla.. buralardayım.. şu ıspanagı yıkamadanda nefret ediyom yavvvv :çok üzgünüm:
Neslihancım ben başka topiklere yazmıyorum ki çok nadir çok çok nadir yazdığım olmuştur ama bu topiği okudugum gibi diğer topikleri okuyorum ama yazmıyorum yazsamda en fazla şimdiye kadar bir kaç topiğe bir kaç cümle yazmışımdır
allah ıyılıgını versın nasıl canım cektı varya..anlatamam pılav yemeseymısın ıyıymıs canım...
sıyah merhaba canım elma cayını okudugm ön sayfada daha öncede duymustum ama ısyerınde nasıl yapcaz?aksamları daha uygun bence...hem aromatık hos olur....ıspanak ıcınde sırkelı su yaparsan topragı cabuk çöker bılgın vardır belkı...bu arada kılolarımız aynıymıs :)))))))))))))))
canınmı çekti pardon canımewet pilaw yediğim için akşam yemeği yemicem şimdi elma we kiwi yicem okadar bugünü kapatacam canım
anam neyi cani cani cekmis kiz yediklerini okuduim ama benim canim cekmedi yok yeseydin soyle cikolata kurabiye kek cekerdi ya onu da yememisin CADIARZU
anam neyi cani cani cekmis kiz yediklerini okuduim ama benim canim cekmedi yok yeseydin soyle cikolata kurabiye kek cekerdi ya onu da yememisin CADIARZU
kiz destinaam siyahla kilolarimiz ayni dedin yaa canim cok sevinme o bir basladimmi oo kimse tutamaz sonra arkasindan bakakalirsin ona goree uyarmadi deme onceen bizde ayniydik ama sonra o uctu gitti simdi bakma sen bunun bu kadar kilo goruktugune
ya dusunsene şöyle fırında bol patateslı domateslı bıberlı tavuk yemegını....offff..........herhalde cok acıktım ne görsem canım cekıyor pazar gunu kendıme zıyafet verıcem buyuk bır tabak karısık kızartma yapıcam bol domates soslu......hepsını yıyecegım.........................cokacimcoook
neyse siz devam edin lak lak yapmaya ben yemek yapim cunku yariml saat sonra esim gelecek opuldunu zben aksamlari giremiyorum zaten bileniniz bilir oyuzden firsat buldukca girmeye calisirim opuldunuz
severım hırslı kadınları....motıve olur ıste her yemek gördugumde aklıma sıyah gelır delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?