- Konu Sahibi Pinarbartu
- #4.001
günaydın bayanlar,öncelikle sabah kahvaltımı yazayım 1 dilim kepek ekmek,peynir,zeytin
geçmişte yazılı olanları şimdi okuyabildim.kilo verme konusundaki kurallarınıza katılıyrm.paylaşım durumuna gelince ben çalışıyrm sabah 8 den akşam 5 e kadar.buarada ben burda fırsat buldukça yazabiliyrm akşama kadar pc başında bir işim yok.sonuçta iş burası çalışmam gereken saatler yaniii.akşam eve gidince çok hızlı yemek hazırlıyrm ve spor yapmaya çalışıyrm.çünkü eşim 6 da geliyr.8 gibi mutfaktaki işim bitiyr ve genelde ya gezmeye gidiyrz ya da misafir olayım oluyr.benim daha bebişim yok.1 yıldır istiyrz ama daha kısmet olmadı buyüzden eşim benim bu olayı oturupta düşünmemem için genelde ortam yaratmaya çalışıyor çünkü stres olup taktığım için.kendimi kilo verme olayına kaptırmamın tek sabebide ciddi manada bebişi düşünmek istememekti.bu yüzden kilo verme konusunda azimliydim.serince ve rose arkadaşlarımız siyah arkadaşımızın katılmasını istiyorlar.paylaşımda bulunamamın sebeplerini yazdım.o arkadaşımızın sizin motivasyon açısından iyi olcağını düşünüyorsanız istenmediğim yerde kalmak istemem arkadaşlar.sadece şunu bilin ben kilo vermekte kararrlı ve istikrarlı olduğum için burdaydım.tek kilo vermek yetmez gelip paylaşımda da bulunacaksın derseniz keşke olsaydıda gelseydim ben istemezmiydim fakat imkanım olmadıgı için gelemiyrm. neyseee yaaa çok yazmışım.toplu paylaşım gibi olmuş :)
hayırlı sablar canlar.şuan ders çalışıyorum bi tarftanda burayla ilgilenmeye çalışıyorum.
şimdiiiiiiii gelelim sanaaaa güleysacım:ben senin katılmaman konusunda hiçbişey telaffuz etmedim.aklımdan bile geçirmedim daha.ben okonuyu tamamen unuttum yani.senin için oylama yapılacağı konusunu. siyah arkadaşımız takıma girsin derken güleysa değil siyah girsin demedim.mezun olacak arkadaşlar var.henüz mezun olmadılar ama paylaşımıda kilo verince çok ama çok aksattılar.ben onları kasdederek söyledim ve bunu da her fırsatta dile getirdim.çünkü onlar kilo verip hedeflerine ulaşınca buraya cuma harici uğramaz oldular.ayrıca destina diye bi arkadaşımız vardı.babası rahatsız oyüzden giremiyo.eğer uzun müddet daha giremiycekse onun yerine birini alalım.sonra geldiğinde mutlaka mezun olan biri olur.onun yerine burda veya başka bi takıma girebilir.bide sumilatb diye bi arkadaşımız vardı onun da akıbetini merak ediyorum.nerde noldu çıktımı izinlimi vs.
gördünmü seni kasden hiçbi yazım yok.ama sen direk rose ve serince diye balıklama hop atlamısın.ve günahımı almışsın. paylaşım konusunda ben çok ısrarcıyım.paylaşımolmayınca olmuyo.sıkıcı oluyo burası.ama bak 2 gündür maşallahı var.bilmem anlatabildimmi.paylaşımda bulunabildiğin kadar bulun.evde net varmı.varsa misafirler sabha kadar mı duruyo veya siz gittiğiniz yerde sabah kadar mı duruyosunuz.şuan saate bakarak yazıyorum daha 5 dakika omadı yazmaya başlayalı.üstelk destan yazıyorum sanki çünkü çok uzattım konuyu.
çocuk konusuna gelince anlaşılan yeni evlisin.herşeyin vakti saati vardı canım.üzülme rabbim hayırlısından tez zamnd asğlıklı sıhhatli evlat nasip etsin.benimde abimin 8 sene olmadı.tedaviyle 8 sene sonunda 2-3 aylık tedaviden sonra 1 oğlu odaha 8 aylıkken haberleri yokken 2. oğluna hamile kaldı yengem.yani mevla nasip edince olur inşallah.kafaya takma çünkü beyne emir gidiyo sen düşünürken.hayırlısı.