- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #3.981
heee yaptım tabi. bi haftada 4 kilo verdim.ama 2 kilosu geri geldi bile.benden 3.gün bişeyler çıktı.şimdi söylemiyeyim.son gün kum ve çamur döktüm okadar.ama arda düktüm ben herşeyi çok şükür.çoğu ağrım geçti ama şükür.
rose yine bas basa kalcaz gibi reklam arasi girdim nasilsin hemsom
nasıl yani kum çamur nasıl döktün :bbo:
iyiym sen nasılsın canım.geçmiş okuyom diyonda .sende geenelde yedikelrini yazıop çıkanlar arasındasın. neyse geçen hafta beden temizliği yaptım yaa.işte yediklerim ve içtiklerim neticesinde 3.gün toksin gibi zararlı şeyler döküldü.son gün de kum döküldü.yani kummuş araştırmalarım neticesinde.
seda hoşgeldin canım nasıl gidiyo rejim?
slm kızlar
yardım istiyorum motivasyona ihtiyacım var önüme ne gelse yiyorum 2 kutu nutella bitirdim c.tesiden beri söylüyorum ki beni azarlayın kafayı yicem kendimi durduramıyorum biraz önce tartıda 68,5 gördüm dellendim ne yapcam ben yaaa yardım yardımmm
bu aksma ufak bi tabak makarna yedim ay walla ben iyce sasirdim ya aklim karisik bugun annem hastaneye yati onun sonuclari daha gelmedi yarina kaldi .... bu makarna yemek icin sebeb degil tabisenağlama ama ufak bi tabak baskada bi sey yemedim ama... bu aksam arkaads gelcek dun gece gibi giremem simdilik by
slm kızlar
yardım istiyorum motivasyona ihtiyacım var önüme ne gelse yiyorum 2 kutu nutella bitirdim c.tesiden beri söylüyorum ki beni azarlayın kafayı yicem kendimi durduramıyorum biraz önce tartıda 68,5 gördüm dellendim ne yapcam ben yaaa yardım yardımmm
üzüldüm aslında bu şekilde düşünmenizede ama sağlık olsun
dun yedıklerıme gelınce...
sabah yemedım saat 11 de yogurt yedım o kadar
öglen 2 tane tavuk göğsü..
1 saat yuruyus..
saat 4 de 2 adet kayısı
aksam 1 dılım sebzelı kek..ve yogurt yıne..
sabah tartıldıgımda kılo verdıgımı gördum ve cok sevındım...ıyıkı varsınız..surda 1 ay sonra daha ıyı olacagıma emınım artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?