Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

güleysacım neslihana sormayın nekadar zamnda verdin kiloyu diye.soruyu duyunca dansözlük yapıyoooo.
neslihan senden kuralları iptal et demedşikki hafifletelim dedik.bu takıma kural şart.ya yazılcak ya yazılcak.
burada lütfen arkadaşlar yanlış anlamasınlar lütfen ama söylemek zorundayım. yani haysem ve nukeray.maşallah hedefledikleri kiloya ulaştılar arkadaşlatr.dolayısıyla paylaşımlarıda az oluyo.bence onlar yine takımda olsunlar ama sedaa gibi olsunlar.cuma günler kilo çizelgesinde yer alamsınlar.ayy nolur bana darılamsınlar ama eminim bizde öyle olcaz hedefimize ulaşınca daha az takılcaz buraya. mesela ben geçen hafta beden temizliği yaptığım için formdaki ilgili bölüme hep girip yorum vs. yazıyodum.cumartesi bitince şimdi hiçö girmiyorum çünkü orayla işim bitti.dolayısıya bu arkadaşlarımızda kilo verdikleri için artık eskisi gibi girmiyo veya giremiyoklar.yoksa 1-2 ay önce böylemiydi.nekadar çok paylaşımda bulunuyolardı.
adaşım tuğbanında bugünlerde işi var galiba o yüzden giremiyo bazı sorunları vardı.inşallah tez zamnda sorunları hallolurda eskisi gibi aramıza dinamik bi şekilde döner.

geçmiş olsun hemşom.imrenme imrenme yakında sende düşersin canım.benim buhafta en az yarım kjilo daha vermeme lazım.eğer veremezsem haftayaya 2 kilo vrecem çünkü.nesliyle inatlaştım iyce . dha önümde uzun bi yol var.ama bu hafta babm gitcek dolauısıyla spor ve yürüyüşede başlıycam.nisan sonuna kadar 73-75 arsı felan omama lazımki yeni bi pardüse alabileyim.niye şimdi almıyosun diyosun çünkü zayıflaycam yaaa o çok bolarcak ozamn.o haldeyken alsam 67ye düşsem bile rahat giyebiliirm.
bide bugün beni hep görenler negüzel zayıflamışsın dediler.dahada bi gaza geldim.akşam sadece çay ve meyve yiycem .yemekte sulu köfte ve pilav var.ama ben yemiycem.

tuğbacım merhaba cnm bende bugün yediklerimi yazmaya geldim
sabah:1kase sütlü special k
öğlen:ton balıklı sandwiç ama ketçap mayonez yok içinde(okulda yemek zorunda kaldım)
akşam:1kase yoğurt çorbası
arada 1elma yedim bide yeşil çay içtim bugünlük bukadar şimdi sıcak su içiyorum

al benden sana kocamna bi affferim sedacım.böyle devam et.boşver şiko kalmak isteyen kalsın.biz yolumuza devam edelim demi. bende bugün pek bişey yemedim sabah az bi kahvaltı kursta çeyrek börek.bukadra.az öncede 1 elma yedim.sen sık sık yaz buraya .bak negüzel renk getirdin.neydi önceden öyle beee biri bizi gözetliyorm gibi aşağıdan bakıp nbakıp gidiyodun. bak nesliahan zayıflamanın dışında böyle hayırlı bi işe vesile oldu.zaten diyorum her takıma bi nesliahn şarttttt.

ahanda bi tanede ceylanımız geldi.huuuuu sende yazsana ceylanım.kimsin necisin kaç kilosun. kaç yaşındasın evlimisn bekarmısn.

hımmm olmuş heralde demi.millte nasıl değişik renklerde yazıyo diyodum bakıyım olmuşmu.

2 gün daha müddet ver,iyorum . ya paylaşımda bulunursunuz yada bu sefrde ben gidiyom.bakalım kimler beni seviyo ve gitmeme müsade etmeyip paylaşımda buluncak..

kızlar herkeze slm
ya bu aralar biraz sıkıntılı günler yaşadık
o yüzden sizden 2 hafta izin istiyorum yanıma geri dönmek üzere ayrıldı yazarsanız sevinirim
en kısa zamanda gelicem kızlarinşallah dahada zayıflamış olarak
hepinizi seviyorum byyy

selam herkese
bugun yediklerimi yazıyım..
sabah azıcık peynir cay yarım dilim ekmek
arada bi kivi
bi bardak sekersiz kahve
aksam üstü sebzeli tavuk ve salata
aksam bişey yemedim 2 saatte yürüyüs yaptm

neslihannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnklava:klava:klava: kıs neredesin bende diyom bu kızı nasıl bulacam demek kaptan oldun he.... bana bir takım bul hemen kalistayada yazdım gece giren olsun özellikle.. topigi kitlemişler yermi yok hiççççççççççkaydirigubbakcemile ...

2 gün daha müddet ver,iyorum . ya paylaşımda bulunursunuz yada bu sefrde ben gidiyom.bakalım kimler beni seviyo ve gitmeme müsade etmeyip paylaşımda buluncak..

oyyyyyyyyyy garibim rose sende akşam takılanlardanmısın yoksa.. yok anacım yok bu akşam pc acanların hiç şansı yok böle yalnız kalmaya mahkumlarrkaydirigubbakcemile3

77 galiba sanırsam heralde.. bu neliyle aynı takımdaydık ben 55 lere düştüm mezun oldum cıktım .. ama aksilikler bırtakmadı peşimi uzun hikaye neyse gece gece keyfim gitmesin.. bu hale geldim şimdi.. diyette yapamıyorum

kıs bende böleydim bir allahın kulu gece omazdı calıştıgım için bunlar akşama kadar konuşur durur ben gece gelir tek konşurdum.. hahahah eski günlerim aklıma geldi.. bu nesliyle ezeli rakiptik bizzz.. görürsen düşmanın geldi de.. hatta en büyük korkun de ...

ayy yok anam bunlar gündüz de yoklar kaç zamandır. neslihanın kayınpederi var yanında.onu bahane mi ediyo ne4 ediyo pek giremiyo garibim.hem ramazana kadar orda kalcak kayınpederi.. ay nolur pek sevdim seni gitme gel yaaa buluruz sanada yer.belki boşalacak bu haftalarda.mezun olacak arkadaşlar var.yarışmaya girmesenbile her hafta yarış bizimle.noluuur gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…