- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #3.781
merhaba neslıhan
bende sabah bırsey yemedım
1bardak lımonlu sıcak su ıctım
sonra tabıı cok acıktım bıraz once yedımde yedımklava: klava:
hep oglen cok yıyorum ben ama aksam yemıyorum
Neslıhan gitmis bile:jeyyar:
merhaba canim yaa bende ayniyim oglen fena sekilde yiyorum zaten bunun sebebide sabah yememis olmamiz canim yesek bu kadar olmiyacak ama firsatim olmuyo oyuzden yemiyorum inanki sonrada sanki kitliktan cikmis bibi yiyoruz
ben yapiyom sen yapma kiz bari benim bebeler ban afirsat vermiyorlar yoksa ben yiyecem sabahlari
ben aslında sabahları bırdılım ekmek falan yıyordum ama bugun fırsatım olmadı bırsey yemedım ısım bıtıncede acıkmıstım yedım fazlasıyla-tatlicadiarzu-
hep dıkkat edıcem yemıcem dıyorum ama olmuyor olmuyooordelikafadulden
Neslıhan kız napcaz bız boyle yıyerek-tatlicadiarzu-
:1shok: yesıl ısıgı yenı fark ettım kızz bılmıyordum:sm_confused:
Akrep ıcın uzuldum ınsallah kocasının onemlı bırseyı yoktur Allah kazadan, beladan korusun hepımızı (amin)
ben aslında sabahları bırdılım ekmek falan yıyordum ama bugun fırsatım olmadı bırsey yemedım ısım bıtıncede acıkmıstım yedım fazlasıyla-tatlicadiarzu-
hep dıkkat edıcem yemıcem dıyorum ama olmuyor olmuyooordelikafadulden
Neslıhan kız napcaz bız boyle yıyerek-tatlicadiarzu-
neslihancım 85 kilodan 71 kiloya kaç ayda düştün?çok güzel kilo vermişsin valla tebrikler
canım sabah kahvaltısı şart.ne yap ne et kahvaltını atlama yoksaaa önüne ne gelirse silip süpürüyosun.aman ha dikkat et bence
neslihancım 85 kilodan 71 kiloya kaç ayda düştün?çok güzel kilo vermişsin valla tebrikler
evet haklısın canım bırdaha kahvaltıya dıkkat etcem-tatlicadiarzu-
senınle kılolarımız aynı sayılır canım sen nekadar surede 74 kılodan 69 a dustun neler yaptın
neyse kızlar benim işten çıkış saatim.yarın görüşürüz.kandinize iyi bakın.çok yemeyin sakın haa.tabiki bende :)
canim alinti yap yazisi var sag tarafta kimin yazisini alinti yapacaksan onun yanindaki alinti yap yerine basacaksin vede yazacaksin bu kadar cok basit biraz karistir anlarsin canim
kiz niye zarali cikalim seni cagirdik diye bizim paylasimlara ihtiyacimiz var aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?