- Konu Sahibi Pinarbartu
- #3.821
siyah hose geldin kiz bizim nelsihanin ne kadar dusmani varmis:roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy kız siyahcım ben seni pek sevdim gelsene bizm takıma buluruz sana bi yer
tugba nere gidiyon sne gidersen bend egiderim bak beraber mezun olcaz ........
tugba sen bizim k.k da r.u.t.u.k temsilcimisin:roflol:siyahcım senden de korkulmıycak gibi değil hem adın ıyy soğuk hemde ne o resim kız .tövbe tövbe bide akşam giriyon.daha sevimli bişey bulamadınmı
ayy yok anam bunlar gündüz de yoklar kaç zamandır. neslihanın kayınpederi var yanında.onu bahane mi ediyo ne4 ediyo pek giremiyo garibim.hem ramazana kadar orda kalcak kayınpederi.. ay nolur pek sevdim seni gitme gel yaaa buluruz sanada yer.belki boşalacak bu haftalarda.mezun olacak arkadaşlar var.yarışmaya girmesenbile her hafta yarış bizimle.noluuur gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
siyah hose geldin kiz bizim nelsihanin ne kadar dusmani varmis:roflol:
tugba nere gidiyon sne gidersen bend egiderim bak beraber mezun olcaz ........
siyah evde oldugum surede giriyom aksamlari musait oluyorum ama kimse olmayinca tadi olmuyo harbiden yaaa
tugba sen bizim k.k da r.u.t.u.k temsilcimisin:roflol:
ooo sen depresyon ben depresyon boguluruz anacım cıx cıx olmöaz böle bişey kaç kilosun bakım kaç. kilo verdinsiyah benden motive isteme ben kendimi zor motive ediyorum hata deprosyana gircem bu yuzden :1no2: ama inat etik tugbayla mezun olcaz yaza insallah
kız siyah zırlama duuurrr.diyoz yaaa gece ben varım diyee.sen saat kaçta istiyon.gelde şenlensin grubumuz.
allah iyilğini versin emiii.kız ne rutuku pek bi korkunç geldi.şeytan gibi baksana.ürperdim bee.vııışşşşşşş telledim haaaaaaaaa......
geldik iste tugba gitme bi yere gunduzleri musait olmuyorum ama aksamlari olun soz burda olcam bende