• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayy kız siyahcım ben seni pek sevdim gelsene bizm takıma buluruz sana bi yer

valla alım toigini kitlemişler galiba yer yok nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yer ac bana cabuk.. bugün 70 79 kilşo topigine gittim orayada takılırım dedim.. valla motive sıfır .. bugün diyet yaptım akşama öküz gibi yedim.. takım paklar beni anca belki bu nesliylede didişirsem.. ayy özledim eski takımımı özledim bizim kıslar süperdi beee.. ben gece geliyom motivasyonum düşüyor diye nöbete koymuşlardıki yalnız kalmıyım.. .. sende maşallah baya kilo vermişsin..

siyahcım senden de korkulmıycak gibi değil hem adın ıyy soğuk hemde ne o resim kız .tövbe tövbe bide akşam giriyon.daha sevimli bişey bulamadınmı

ayy yok anam bunlar gündüz de yoklar kaç zamandır. neslihanın kayınpederi var yanında.onu bahane mi ediyo ne4 ediyo pek giremiyo garibim.hem ramazana kadar orda kalcak kayınpederi.. ay nolur pek sevdim seni gitme gel yaaa buluruz sanada yer.belki boşalacak bu haftalarda.mezun olacak arkadaşlar var.yarışmaya girmesenbile her hafta yarış bizimle.noluuur gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

anacım onun misafir evin işi coluk cocuk bitmiyoki hiççç .. onun zayıflamaya gönlü yok bunlarıda bahane ediyo.. duysa yer beni valla cig cig bunları silin sonra en azından bu kısmı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
siyah hose geldin kiz bizim nelsihanin ne kadar dusmani varmis:roflol:

valla bizim gurupta tek düşmanı bendim.. baya bu itişip kakışmayla kilo verdik biz.. ama yok pylaşım yok diyonuz gündüzde gecede gelen yok diyonuz olmaz böle .. ben gece gelen istiyommmmmmmmm motiveye ihtiyacım var hatunlarrrrrrrrrsenağlamasenağlama

tugba nere gidiyon sne gidersen bend egiderim bak beraber mezun olcaz ........

yok anacım ne bu böyle kaç haftadır terkedeilmiş ada gibi kaldık.şu halimize bak.akşam 8den beri burdayım ne doğru diürüst gelen ne yazan var.yazan çıkıp gidiyo.ee biraz sohbet edelim hasbihal edelim dimi ama.bakcam 2 gün daha kimse yoksa bende ya çıkacam yada sadece yediğimi yazarsam yazcam yazmazsam kilomu söyliycem cuma gfün tamam.ben diyeti felan bırakmıycam.
siyaaaah kendine başka takım arama bikaç gün .durda belki buraya alırız seni.hem senlede yarışırız.bende gece çok iyi girebiliyorum.gerçi gündüzde girerim.kursa gitmeden felan.

siyah benden motive isteme ben kendimi zor motive ediyorum hata deprosyana gircem bu yuzden :1no2: ama inat etik tugbayla mezun olcaz yaza insallah

kız siyah zırlama duuurrr.diyoz yaaa gece ben varım diyee.sen saat kaçta istiyon.gelde şenlensin grubumuz.

siyah evde oldugum surede giriyom aksamlari musait oluyorum ama kimse olmayinca tadi olmuyo harbiden yaaa

eylül diyorum ya benim eski takım süperdi 10. takım cogumuz mezun olduk kapattık takımı.. valla ben gece geliyom tek kalıyom diye saatle nöbet yapmışlardı süper insanlardı özledim hepsini.. ama onlarda hata yok ben gelmedim sormadım.. baya problemler yaşadım bir hayatım düzene girmediki.. bu aksilikler bırakmadı peşimi hayata inatlıgımı yemek yemekle almaya calıştım sonuc bu işde

siyah benden motive isteme ben kendimi zor motive ediyorum hata deprosyana gircem bu yuzden :1no2: ama inat etik tugbayla mezun olcaz yaza insallah
ooo sen depresyon ben depresyon boguluruz anacım cıx cıx olmöaz böle bişey kaç kilosun bakım kaç. kilo verdin
kız siyah zırlama duuurrr.diyoz yaaa gece ben varım diyee.sen saat kaçta istiyon.gelde şenlensin grubumuz.

ayy rose vakit yok anacım birdene herifim var birdene ogluşum güvenlik görevliligi yapıyorum 31 den sonra üniveristeye başladım dışarıdan sınava 15 güğn var kitap yüzü açmadım.. ama gelirim geceleri en azında eskiden böle yapardım.. baktım acıktım yiyecem kendimi bureaya atardım başlardım bagırmaya kimse yokmu bakın yiyecegim haberiniz olsun bütün sorumlusu sizsiniz diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aramızda kalsın baya işe yarıyordu :roflol::roflol:

kiz tugba gecen aksam esim yeni acilan turk restoranina goturdu beni orda ne yedim tahmin et ama sadece bi tane yedim mevlana pide yedim ben yaninda bol salata sen geldim aklima hemsom snein adinada yedim haberin olsunkaydirigubbakcemile5 ama tabi kaloriyi ben aldim-tatlicadiarzu-

geldik iste tugba gitme bi yere gunduzleri musait olmuyorum ama aksamlari olun soz burda olcam bende

anacım bi sen ben veya bikaç kjişşyle olacak şey değilkii.takımda kaç kişi var.mam doğrudürüst paylaşım yok.ghündüz yazsalar onada razıyım.ee hafta içi iştelerse haftasonuda doğrudürüst sayfa ilerlemiyo.ya herkes paylaşımda buluncak.yada bende kısasa kısas yapıp yaz-mıy-caaaaaammmmmm...

Back