• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhaba neslıhan
bende sabah bırsey yemedım
1bardak lımonlu sıcak su ıctım
sonra tabıı cok acıktım bıraz once yedımde yedım:oklava::oklava:
hep oglen cok yıyorum ben ama aksam yemıyorum:utangac:

merhaba neslıhan
bende sabah bırsey yemedım
1bardak lımonlu sıcak su ıctım
sonra tabıı cok acıktım bıraz once yedımde yedım:oklava::oklava:
hep oglen cok yıyorum ben ama aksam yemıyorum:utangac:

merhaba canim yaa bende ayniyim oglen fena sekilde yiyorum zaten bunun sebebide sabah yememis olmamiz canim yesek bu kadar olmiyacak ama firsatim olmuyo oyuzden yemiyorum inanki sonrada sanki kitliktan cikmis bibi yiyoruz
ben yapiyom sen yapma kiz bari benim bebeler ban afirsat vermiyorlar yoksa ben yiyecem sabahlari

Neslıhan gitmis bile:jeyyar:
:kahve:

kiz gitmedim gormuyonmu yesil isigimi gitsem ofline gorukurum akilli 8.takima ugradim biraz burda kimse olmayinca ne yapim dolaniyorum ne var ne yok diye
iyikide bakmisim bende akrepi merak ettim nerde gelir di diye ona yazi birzkim dedim
anam ne gorim kziim kocasi dun kaza yapmis cok zor bir gun gecirmis onu yazmis cikmista bende gecmis olsun diye yazi biraktim
hem ben gidecegim zaman soylerim ben gidiyorum diyee :dilcikar:

merhaba canim yaa bende ayniyim oglen fena sekilde yiyorum zaten bunun sebebide sabah yememis olmamiz canim yesek bu kadar olmiyacak ama firsatim olmuyo oyuzden yemiyorum inanki sonrada sanki kitliktan cikmis bibi yiyoruz
ben yapiyom sen yapma kiz bari benim bebeler ban afirsat vermiyorlar yoksa ben yiyecem sabahlari

ben aslında sabahları bırdılım ekmek falan yıyordum ama bugun fırsatım olmadı bırsey yemedım ısım bıtıncede acıkmıstım yedım fazlasıyla-tatlicadiarzu-
hep dıkkat edıcem yemıcem dıyorum ama olmuyor olmuyooordelikafadulden
Neslıhan kız napcaz bız boyle yıyerek-tatlicadiarzu-

ben aslında sabahları bırdılım ekmek falan yıyordum ama bugun fırsatım olmadı bırsey yemedım ısım bıtıncede acıkmıstım yedım fazlasıyla-tatlicadiarzu-

ah ah hic acm ao konuyu bende ataga gecmek istiyom su cadilarin sesini kesmek icin ama bir turlu kendime guvenipte yapamiyorum

:1shok: yesıl ısıgı yenı fark ettım kızz bılmıyordum:sm_confused:
Akrep ıcın uzuldum ınsallah kocasının onemlı bırseyı yoktur Allah kazadan, beladan korusun hepımızı (amin)

Son düzenleme:
:1shok: yesıl ısıgı yenı fark ettım kızz bılmıyordum:sm_confused:
Akrep ıcın uzuldum ınsallah kocasının onemlı bırseyı yoktur Allah kazadan, beladan korusun hepımızı (amin)

iyi bari ogremis oldun canim yesil isik andigi zaman online oluyorsun gerci ciktiktan iki dakka snra felan hala isigin yanmi sgorukebiliyor
ya sen nasil takip ediyom saniyon herkezii bakiyom yesil isiklilar ama burda yoklar arkalarindan gidiyom nerdeler diye hepinizin girdigi ciktigi yerleri mesajlarinizi arastiriyom yani haberiniz olsun :jeyyar:

canım sabah kahvaltısı şart.ne yap ne et kahvaltını atlama yoksaaa önüne ne gelirse silip süpürüyosun.aman ha dikkat et bence

neslihancım 85 kilodan 71 kiloya kaç ayda düştün?çok güzel kilo vermişsin valla tebrikler

olamzz cok zor bir soru buu
rose duymasin iki sen der simdi canim aslinda ben gecen eylul ayinda basdim diyete 85 kilodan 72 kiloya dustum 7 ayda sonra izine gittim orda aldim kilolarimi geri simdide iste yavas yavas veriyoruz bu takimada 79 kilo olarak girdim suanda 70 kiloyum idare eder iste aslinda cok buyuk bir basari degil cunku cok uzun zmandir diyetteyim zaten az az vermemin sebebide bu cok sikildium artik

canım sabah kahvaltısı şart.ne yap ne et kahvaltını atlama yoksaaa önüne ne gelirse silip süpürüyosun.aman ha dikkat et bence

evet haklısın canım bırdaha kahvaltıya dıkkat etcem-tatlicadiarzu-
senınle kılolarımız aynı sayılır canım sen nekadar surede 74 kılodan 69 a dustun neler yaptın

kizlar nukeray yine yok uc gundur oda cok boslamaya basladi ya nasil olacak bilmiyom kuralsiz takimin olacagi bu tabiki ne diyim

neyse kizlar ben cok oturdum islerimi bitirip tekrar gelirim supurge oyle durmus bana bakiyo artik koy beni yerime diye siz devam edin ben gelince yazarim cevaplarini hadiyin ban kacarr

evet haklısın canım bırdaha kahvaltıya dıkkat etcem-tatlicadiarzu-
senınle kılolarımız aynı sayılır canım sen nekadar surede 74 kılodan 69 a dustun neler yaptın

canım ben 2 aydır dikkat ediyorum aslında 67.800 kilom yani toplamda 2 ayda 7 kilo verdim.kozmik beden temizliğinden sonra 3 kilo vermişim de.su kaybıda olabilir düşüncesiyle grafiğimi değiştirmedim.spor yapmaya çalıştım.nivea body cd faydalandım.herşeyden yiyorum ama çok az.aklımdada kalmıyor tadınada bakmış oluyrm.mesela pilav enfazla 2 kaşık yerim.sulu yemek 5-6 kaşık.açıkcası ben kilolerımı yavaş verdim sayılır ama hızlı vermekten çookk iyi bence

canim alinti yap yazisi var sag tarafta kimin yazisini alinti yapacaksan onun yanindaki alinti yap yerine basacaksin vede yazacaksin bu kadar cok basit biraz karistir anlarsin canim
kiz niye zarali cikalim seni cagirdik diye bizim paylasimlara ihtiyacimiz var aslinda

cnm çok tşkler öğrenmiş oldum bu alıntı işini a.s.
ben fırsat buldukça yazarım tatlım artk, birbirimizin deneyimlerinden faydalanalım herkes yaza incecik olsun inşallah kaydirigubbakcemile2

:1no2: kilzar ben bugun cok kotuyum ayakta duramiyorum bi kirginlik var ustumde sabahtan beri sarhos gibi dolastim aksama kadar simdik bi ilac icip dinlenecem az... yeni gelen arkadaslarimiza hosgeldiniz kizlar aramiza... akrepcigim sana cok gecmis olsun.... tugba sana imreniyom ne guzel veriyorsun demek pardusu bolarmaya basladi supersinkaydirigubbakcemile5

Back