- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #3.841
sen bize takil o zaman benim ismin seda evli iki cocuk annesiyim baslangic kilom 93 simdi 84 85 arasi
kiz tugba gecen aksam esim yeni acilan turk restoranina goturdu beni orda ne yedim tahmin et ama sadece bi tane yedim mevlana pide yedim ben yaninda bol salata sen geldim aklima hemsom snein adinada yedim haberin olsunkaydirigubbakcemile5 ama tabi kaloriyi ben aldim-tatlicadiarzu-
siyah ideal kilomu hedefligim walla eseklik yapmaya raziyim o bicim yanimaşallah maşallah yol almışsın hade bakım sonuca varirsın inşallah.. varırsında benim gibi eşşeklik etmessizn sonraklava: klava:
anacım bi sen ben veya bikaç kjişşyle olacak şey değilkii.takımda kaç kişi var.mam doğrudürüst paylaşım yok.ghündüz yazsalar onada razıyım.ee hafta içi iştelerse haftasonuda doğrudürüst sayfa ilerlemiyo.ya herkes paylaşımda buluncak.yada bende kısasa kısas yapıp yaz-mıy-caaaaaammmmmm...
hıımm afiyet olsunn.bende diyom nerden sardı beni bu pide kokusu diye.demek sen beniö içinde yedin.ayy işte zayıflıyayımki yazın gittiğimde doya doya mekanında yiyeyim dimi ama.kaydirigubbakcemile5
siyah ideal kilomu hedefligim walla eseklik yapmaya raziyim o bicim yani
laelaelaelaelae
kizlar simdi cayin yaninda sutsuz kellogs k yiyorum iyimi yapiyorum kotumu sizceCADIARZU
rosse olmaz sıkacvan dişini güzelim.. inan ben günlerce gece tek kaldım tek başıma burada yazdım konuştum sor nesliye anlatır sana ama yılmadım sırası geldim boş boş konuştum gidincede millete günaydın diyordum sabah gelip yazdıklarımı okuyorlardı... öle yapma sakın gel kendi kendine konuş çık ama sakın bırakma... gurubundakiler utansınnnnnnnn:jeyyar::jeyyar::tomato:
ay walla dusunmedim ben o kismi haklisin ama ben olmeden zayif halimi bi gorsem yetersonra kimse beni tutamazzzzzzz
kız ne diş sıkmaı.aslında bizm takım çok iyidi.gözemi geldik noldu bilmiyom.bikaç haftadır böylee.yoksa çok güzel paylaşımlarımız oluyodu.bend egelip yazıyorum.ama bikaç saat sonra bşidaha bakıyom tektük ya yazılmış yada hiiiç yazılmamış. bvişara neslihann da böylebi rest çekmişti de o gitmesin diye herkes kilo vermişti ohafta.bakalım kimler beni sahiplencek kimler yol göstercek.hala fikrimde kararlıyımm.kötükedihüso
siyahcım biraz kendinden bahset bakaılım.kaç yaşındasın nerelisin çoluk çocuk varmı.
anacım sen gitme ben sahiplenirim seni sen hiç merak etme... kıslrya neden 3 saat önce yoktunuz bakım siz öle güzel gidiyorduki bu hatta kaç ay sonra bir satte yürümüştüm ama geldim yedim deşilecek gib.. valla sizi gördüm pişman oldum olmadı böle be :mymeka:
erzincanlıyım kıslar birtane allah bagışlarsa oglum var hastanede güvenlik görevlisiyim...başımdan cok şey geçti bir senede yazsam uzun diger guruba yazmıştım ama bulsam kopyalarım üşendim valla şimcik
allah bağışlasın inşallah.ayy anlat merak ettim şimcik.diğer grup nere.bak burda dur gitmr biyere yoksa saçından tutp getirirm seni buraya heee.kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?