Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben bu haftasonu yokum-tatlicadiarzu-
cuma gununden gıdıyorum annemlere
sımdıden haber vereyım dedım

Neslıhan cuma gunu lısteyı sen yaparsın artık canımkaydirigubbakcemile5

ancak fırsat bulabıldım bugun....

dun aksam tartıldım 1 kılo vermıstım....ama az yemekten hala basım agrıyor ...bugun sabah kepek ekmegı ve peynır yedım öglene zor dayandım...kendımı alıstırmam lazım sızı gördukce ben cok yıyormusum gıbı hıssetmeye basladım...

cumaya daha cok var 1 kılo daha vermem lazım...of........

kızlar ben bu haftasonu yokum-tatlicadiarzu-
cuma gununden gıdıyorum annemlere
sımdıden haber vereyım dedım

Neslıhan cuma gunu lısteyı sen yaparsın artık canımkaydirigubbakcemile5

tamamdir canim yaparim ben listeyi yanliz sabah erkenden yapilsin bildirimler ozaman ancak hazirlarim cunkuu
sakin yeme orda yine gidiyon bakim kilo alip gelmedee

merhaba bayanlar a.s.
ugrayamadım bugun cok yogundum kusura bakmayın hatta yine cıkmam gerekicek
sabah normal kahvaltı yaptım her zaman ki gibi
öglen bi tost ve portakal suyu içtim
simdi de yemege davetliyiz ama cok yememek icin 3 kasık kısır yedim tıkasın diye acayip tok hissediyorum şimdi

kızlar inanmıyorumdelikafadulden
kimse beni merak etmemişsenağlama
olsun ben kendi kendime de olsa buraya yazmaya devam edicem:jeyyar:
ben diyet modundan çıktım malesef diyet yapmakta istemiyorum yapamıyorum
yediklerime dikkat ediyorum herşeeyden dozunda yemeye çalışıyorum
neyse işim çok hepini<ze iyi geceler

kiz nukeray walla bi dunya telasi var hepimizde kosusuturup gidiyoruz niye merak etmeyelim :1hug: amm bu aralar hepimiz dagildik biraz dunya telais iste zor giriyorum bu gunlerde bende .... :1hug:

neyse ben acaip yoruldum bugun menuyu yazmiycam bugun cunku doru durut masaya oturup yemek bile yiemedim bugun hemen yatcam yarin sabah 6 kalkip 7 de cocuklari arkadasa birakip gitcem hemen cok islerim var;benneyaptımki yarin aksam gorusuruz byyyy

yavrular selam bugün cok doluydum bi türlü giremedim zaten 9 a kadarda net kesikti
bugün sabah aynı kahvaltı 2 galete peynir
öğlen 1/3 simit ve akşam fırında tavuk ve salata
ben kaçar kızı uyutucam byyy

hayırlı sabhlar arkadaşlar.ben doğrudürüst bişey yiyemediğim için yazamıyorum.ama inceldim.gerçi yarın tartı biraz fazla gösterir.çünkü bu beden temizliğinin son günü cumartesi,ve dünden itibaren karnım şişmeye başladı.yani karın ayın dolunay şeklini alıyo .ama sabh tartılmıştım.kilo olarak gitmiş.ben çok fazla gitse bile hepsini söuylemiycem size.nedenmi.çünkü bu gidenlerin bi kısmı vücuttaki su .normal beslenmeye geçince bunlar otamatikmen gelcek dolayısıyla ben kilo almış gibi görüncem diğer haftalarda.ama bundan sonrada ben bu şekilde beslenmeye devam etcem.inanın çok rahat hissediyorum kendimi.tek özlediğim şey sihayy çay,peynirr,yoğurt.haa bide canım yumurta istiyo.bunları ancak pazartesi yiyebilcem.belki pazarda olabilir bilmiyorum tam.

Günaydın arkadaşlar iki gündür başım çok agrıyor hem sabah hem gece migren olma ihtimalım var.Ben spora hala başlıyamdım bi başlamıştı yine bir kaç gundur bıraktım ekmek ymeıyorum diyet normal gidiyor bi geçmişi okuyayım

gunaydın arkadaslar

dunun raporunu verıyorum hemen

sabah kepek ekmegı peynır

öglen makarna

aksam kerevız yemegı hıc ekmek yok bol su cay tatlı yok...

bugun hala bısey ıcemedım usenıyorum

gunaydın kızlaar
bugunlerde fazla paylasım olmuyor nedense-tatlicadiarzu- herkes cok mesgul heraldesengözlerimebaksanab

bende sabah klasık kahvaltı peynır zeytın yumurta 1 dılım ekmek yedım
bıraz karın, kalca egzersızler yaptımkaydirigubbakcemile2

Neslıhan hosgeldın canım
belkı bız bu aksamdan gıdebılırız
bu hafta kılom aynı regl oldugum ıcın gram bıle gıtmemıs-tatlicadiarzu-
ama artık pazartesıden ıtıbaren sıkı bır rejıme gırmek ıstıyorum:jeyyar:
yaz gelıyordelikafadulden

oooo herkes burada
nasılsınız kızlarrr

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
S2000, destinam, Neslihan+, psoriasis+, rose14, spagot

14.takimin dikkatinee..
destinam arkadasimiz bu cumadan iyobaren asil uyedir alinan oylamalar sayesinde takimimizda insallah guzel kilolar verir vede guzel vakit gecirir
ayrica oylzmzyz uc kisi katildi bu uc kisiyede ayrica tesekkurlerr
destinam sende yarin sabah tartilip bize kilonu soylersen cok sevinirim ayrica kurallarimizda cuma gunleri bildirimde bulunulacak en gec 2 ye kadarr hergun neler yiyip neler ictigin yazilacak vede mumkun oldukca senden paylasimda bulunmani istiyoruz canim gercekten hepimizin motivasyona ihtiyaci var cunku
girmiyecegin zamanlardada haber vermen cok iyi olur cunku butun arkadaslarimizi gelmedigi zaman merak ediyoruzz ne kadar bazen gozden kacipta soylemesektee
simdilik bu kadar canim eger bir sorun olursa takildigin yer olursa bizler burdayizz
aramiza hosgeldinn..........a.s.

hosbuldum kizlarr iyilik valla ne olsun gercipek iyilik sayilmaz benim kiz hasta onunla ugrasiyom atesi var aksamdan beri ustelik misafirim gelecek bugun kiz kucagimdan inmiyo uyumuyoda suandada kucagimda kendisi

hosbuldum kizlarr iyilik valla ne olsun gercipek iyilik sayilmaz benim kiz hasta onunla ugrasiyom atesi var aksamdan beri ustelik misafirim gelecek bugun kiz kucagimdan inmiyo uyumuyoda suandada kucagimda kendisi

cok gecmıs olsun canım, benım cocuklarda bırı ıyı oluyor dıgerı baslıyor-tatlicadiarzu-
Allah yardımcımız olsun:Saruboceq:

bu arada dunun raporunu verim kizlar unutmadan unutup gidiyom sonra
sabah kahve bir dilim kek (ufacik ha)
oglen bir kase corba bir dilim ekmek
arada bir portakal
aksam soylemesem :)) saka saka iki tane tavuk bir kasik pilav birazda salata yedim
ay demeyin aksam fazla yemissin diye cok guzel olmustu kendimi tutamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…