- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #3.601
kızlar ben profıl resmımı degıstıremıyorum:uhm: nedense olmuyor
sureklı dosya hata verıyor dıyorCADIARZU
ya arkadaşlar.komşularım beni bugün görünce nekadar çok incelmişsin dediler.ahh bide egzersiz yapabilseydim.dün sabh tartıldım ama sadce 1 kilo gitmiş.ama olsun zaten bub haftaki idealim 1.5 -2 kilo vermek.eee unutmadım ayın 28ini. haa üstelik regliyim. demkki insan tatlı yemeden durabiliyomuş kayısı ve incir tatlı ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyo çok şükür.tavsiye edrim arkadaşalr.
huuuuu duydunmuuu neslliiiiiiii??????????????????
akrep yeni okudum kizina cok gecmis olsun nasil simdi iyimi ???
iyi gibi şeker..ama iştahı yok yemek yemiyor bende ısrar etmiyor geçer inşallah tam anlamıyla epey korkuttu hafta sonu bizi cuma günü okuldan çağırdılar ateşi yükselmiş üstünü çıkarmışlar buz felan koymuşlar epey telaşlanmış öğretmeni tabi beni hiç sorma fena korktum
slm hatice az kaldi seninde yaza biter insallah:Saruboceq:
günaydın destinacım.ooooo daha kimsecikler gelmemiş.kalkın uleeeeeeeeeeeeemmmmmm.ne yatıyonuzz.
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrr:teytey::teytey:
çok özledim sizleri
netimizde bir problem vardı cuma günü tam kilomu yazdım mesajı yolladım net gitti az önce geldi
beni merak ettinizmi bakayımkaydirigubbakcemile3
yoksa arkamdan atıp tuttunuzmukötükedihüso
4 senedir netimiz var ilk defa böyle bişey geldi başımıza telekom bizden kaynaklı değil dedi ama
az önce gelip baktılar sorun çözüldü çok sevindim
kızlar sormayın ev heryer heryerde evdeki bir kaç eşyayı yenileriyle değiştiriyorum işim çok yani gece uğrar ben yokken ne yapmışsınız okurum
belkide atılmışımdır takımdansenağlama
oğlanın haberi yok daha netin geldiğinden ben kaçtım kızlar
öptüm hepiniziŞeniz
canlar nasılsınız bizimde nette sorun var gidip geliyor kızlar ben yine bağırsaklarımdan rahatsızım buaralar misafir yoğunluğumdan yine yeme düzenimi kaybettim
ağrılarım var bugün sabah kahvaltı yapmadım sirkeli su 2 kayısı sıcak su 1 bardak maydonoz suyu 1 elma şimdide salata yiyorum kg tartıda 2 kg fazla birkaç gün düzelmem için katı bişey yememem lazım cidden kızlar çok fena şuan otururken okadar ağrım varki inş düzelirim ara ara girerim fırsat bulunca bir süre kg bildirimi yapmıycam biraz ara verdim bu aralar misafir yoğunluğum var dikkat edemiyorum birde şu bağırsaklarımı bir düzene sokıyım sonrada regl zaten
inş nisan başı düzenli başlıycam artık almış olarakda olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?