- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #3.641
bu arada dunun raporunu verim kizlar unutmadan unutup gidiyom sonra
sabah kahve bir dilim kek (ufacik ha)
oglen bir kase corba bir dilim ekmek
arada bir portakal
aksam soylemesem :)) saka saka iki tane tavuk bir kasik pilav birazda salata yedim
ay demeyin aksam fazla yemissin diye cok guzel olmustu kendimi tutamadim
Neslıhan hosgeldın canım
belkı bız bu aksamdan gıdebılırız
bu hafta kılom aynı regl oldugum ıcın gram bıle gıtmemıs-tatlicadiarzu-
ama artık pazartesıden ıtıbaren sıkı bır rejıme gırmek ıstıyorum:jeyyar:
yaz gelıyordelikafadulden
tamam canim sana iyi gezmeler dedigim gibi fazla yeme oldumu sen kilonu yaz bakim bana
Çok az yemişsin canım ya cidden ben sabah çok kahvaltı yapıyorum
neslihaan hoşgeldingaptanım. kızında inşallah tez zamnda iyilrşir.çok geçmiş olsun canım.
az önce 4 fincan yeşilçayla 2 kayısı 2 incir yedim. birazdan brokoli yiycem.ben buhafta bi kilo verdim sorma canımm.ama yarısını söyliycem yarın.
kizlar ben kactim cok siism var kizimda uyudu gorusuruz sonra
oleyyyy
daha yenı gördum mesajları
takıma kabul ettıgınız ıcın cok tşk ederım arkadaslar...bu hafta cok zordu benım ıcın....gercekten ılk zamanlar zorlanıyormus...hep basım agrıdı ama bugun alıstım bıraz....
kımseyı tam tanımıyourum ısımlerınıde bılmedıgım ıcın cok da atlamak ıstemedıgım ıcın yazamaıyorum acıkcası yoksa cok sıcakkanlıyımdır...
elımden geldıgı kadar paylasımda bulunucam...
görusmek uzere...
slm kizlar ben geldim
misafirimi gonderdim yemegiumi yaptim vede burdayim iste ama cok uzun sureligine degil cunku esim gelecek birazdan
kizimin ateside dusmedi canim cok sikkin anliyacaginiz birde o haldeyken kizim misafirle ugrastim sinir stres oldum
ustune birde guzel tartimi yedim kurabiyemi yedim ne guzel demii ohh ohh oglende kiymali yumurta yemistim cok oldu bugun anliyacaginiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?