Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hii zayifladinda iki keresi kaldii
kiz once bir zayiflada sonra ikincisine bakarsin lülülülülülü

hii zayifladinda iki keresi kaldii
kiz once bir zayiflada sonra ikincisine bakarsin lülülülülülü

:roflol::roflol:
allah seni davul etsin emiii.kız. ben zayıflamayı nekadar çok istediğimi göstermek için tekrarladım.ama sende o inceliği anlayacak kafa nerdeee.ben veriyom vermesinde sen götürmüşsün yine mamalaraı.göreceksin bak yaza mezun olcam inşallah.:teytey:

:ecrin_bebek:
ah canim benim amin hayal kurmakta guzel demii

geveze seni ben gidiyom istee fim izliyecem daha deminden beri nerdeydin hii soyle bakim sen bana
hadi sen burda cizelgelere bakip hayal kur kurdugun hayalleride yazz
ben gelince yorumunu yaparim

sensin geveze.çeneden başak bişey yapamıyonki.allah bi çene vermiş sana amaaan amaaannnn.çenen kadar birazda zayıflamaya gayret etseydin şimdiye 50 kilo olurdun.
kızma yemek yediriyodum canım.ben saat 18de küçük tabak salata yeidğim için yemiyoryum.öylr de güzel bi tavuk yapmışımki sorma.sen gibi irademe yenilipte götürmedim.tadına bike bakmadım.yiyenler söyledii.sen git biraz çene artı boğazını tutmak için taktik geliştir bencee.

:ecrin_bebek:
ah canim benim amin hayal kurmakta guzel demii

evet hayal kurmak güzel ama hayalinin gerçekleşiyor olduğunu görmek dahada güzel.bide hayallerimde senin hala yerinde sayıkladığın var.oda yakındır.oda gerçeklerşi yakında nasıl olsaa.oohhhhhh ozaman değme keyfimee

Son düzenleme:
hayırlı cumalr kızlarr:Saruboceq:
destinam 14. takım uğurlu gelir inşallah sana istediğin kiloya ulaşıp mezun olursun

tuba beden temizliğini yaptın demek bravo sana bana güç verdin

neslihancım bu hafta kilom aynı malum dönemdeyim
ben 59 kloyla mezun olmaya karar verdim 500 gr verirsem mezun olucam:teytey:
tek tek herkeze yazmak isterdim inanın geçmiş mesajları okudum işim çok bugün çıkmam lazım öpüldünüzŞeniz

hayırlı sabhlar hayırlı cumalar.daha yatıyonuzmu ulemm.kalkın hadi looooo.ben kalktım lavmanımı yaptım 550 ml meyve ve sebze suyumu içtim.sizi bekliyiiimm.
nukeraycım.vallah yapmanı şiddetle tavsiye edrim.formdaki kozmik beden temiziliğini bi oku istersen.nisanda bidaha yapılcak.ama ben yapamıycam.çünkü senede 2 kezmiş.biaraştırcam.yapılabilirse bidaha yapcam nasipse. okadar rahatladımki anlatamma.sırtımdaki ağrılar felan geçti.ama asıl zor gün bugün.bugün akşamı hayırlarla başarıyla bi atlatsam tamamdır.

Son düzenleme:
gunaydın kızlar

sagolun destegınız ıcın...hepınıze hayırlı cumalar...ınsallah guzel bır gun olur herkes ıcın....guzel bır hafta sonu olur...

eskı kılom 79
yenı kılom 78,5

neden böyle oldu anlamadım ...bende regl dönemındeyım ama bu hafta cok dıkkat etmıstım sanırım hafta sonu bellı olucak...yada bıraz daha sıkmam gerekıyor...

14. takım **95.etap** SONUCLARI **
nukeray (59.5/59.5/0.0/0.0% )
serince84 (66.5/% )
s2000(68.0/68.0/0.0/0.0% )
haysem (61.0/% )
rose14 (82.0/81.0/1.0/1.22%)
neslihan (70.5/70.5/0.0/0.0% )
psoriasis(61.4/ )
eylulce(83.9/83.9/0.0/0.0% )
spagot(65.8/% )
begum(75.3/75.3/0.0/0.0%)
destinam(79.0/78.5/0.5/0.63%)yeni uye
14.TAKIM TOPLAM KILO (772.9/%)

kizlar listeyi hazirladim simdi doktora gidecegim ogleden sonra gelir kilolarinizi hesaplarim ama siz yinede bakarak olun olurmu

sen degistir ozaman ne bilim akilli sen demedinmi ir kilo yaz diye iyi guzelce renkleri bozmadan duzelt ozaman bozarsan listemi doverim haberin olsun

hec iyi degilim seker ya kiz rahatsiz suanda kucagimda zirliyo doktora gidecem sen burdaysan bakarak ol oldumu sibelde yok cunkuu hadi anam ben gittiùm

hımm tamam canım.geçmiş olsun tekrara.daha iyi olmadımı miniciğim yaa.allah acil şifa versin inşallah.ama ben kilo hesaplamadan anlamamki.nöbetmi tutcam ben şimdi.gelene hoşgeldin gidene güle gülemi diycem.napcemm ben.

sen degistir ozaman ne bilim akilli sen demedinmi ir kilo yaz diye iyi guzelce renkleri bozmadan duzelt ozaman bozarsan listemi doverim haberin olsun

kız bir kilo verdim demedim.bir kilo verdim sorma dedim.yani çok kilo verdim anlamında yazmıştım.evet suç bende yanlış bi kelime kullanmışım.başka maanyda gelebilen.ben 4 kilo kadar felan verdim ama .yarısını yazcam.çünkü bu hafta yaptığım şey.aşırı su ve tosin attırdı vücuttan.o yüzden ben şimdi 79.5 mu diyeyim 80 mi.

ayy ben en iyisi 80 diyeyim.haftayada veremezsen m bide.şurda 28 marta ne kaldı.evet evet ben 80 kiloyum

ayy vallah alıntı yapmaya korkuyom beee.bide renkeler gidersee.neyse bekliyeyimde biri yaprsa onunkini alıntılıyayım bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…