• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu arada dunun raporunu verim kizlar unutmadan unutup gidiyom sonra
sabah kahve bir dilim kek (ufacik ha)
oglen bir kase corba bir dilim ekmek
arada bir portakal
aksam soylemesem :)) saka saka iki tane tavuk bir kasik pilav birazda salata yedim
ay demeyin aksam fazla yemissin diye cok guzel olmustu kendimi tutamadim

Çok az yemişsin canım ya cidden ben sabah çok kahvaltı yapıyorum

Neslıhan hosgeldın canım
belkı bız bu aksamdan gıdebılırız
bu hafta kılom aynı regl oldugum ıcın gram bıle gıtmemıs-tatlicadiarzu-
ama artık pazartesıden ıtıbaren sıkı bır rejıme gırmek ıstıyorum:jeyyar:
yaz gelıyordelikafadulden

tamam canim sana iyi gezmeler dedigim gibi fazla yeme oldumu sen kilonu yaz bakim bana

neslihaan hoşgeldingaptanım. kızında inşallah tez zamnda iyilrşir.çok geçmiş olsun canım.
az önce 4 fincan yeşilçayla 2 kayısı 2 incir yedim. birazdan brokoli yiycem.ben buhafta bi kilo verdim sorma canımm.ama yarısını söyliycem yarın.

neslihaan hoşgeldingaptanım. kızında inşallah tez zamnda iyilrşir.çok geçmiş olsun canım.
az önce 4 fincan yeşilçayla 2 kayısı 2 incir yedim. birazdan brokoli yiycem.ben buhafta bi kilo verdim sorma canımm.ama yarısını söyliycem yarın.

hosbuldum canim sagolasin neden kilonun yarisini soyliecenki anlamadim
hem okadar yesil cay icilirmi kiz nasil ictin tiksinmedinmi ben iceiyom valla

gitmeee neslihaaaan. özledim senle sohbetiii.
nedenmi yarısını söyliycem.aslında csabh yazmıştım sebebini.bu hafta ben vumartesiden beri kozmik beden temizliğini yapıyorum.çok kilo kabettim ama bu kilonun yarısı su.çünkü hiç bişey yenmiyo.sabhları 1 pancar,2 elma 1 kırmızı 1 turuncu havuç, 2yaprak lahana biraz maydonoz 1 tutama ıspanağı sıkıp suyunu 2 yemek kaşığı zeytnyağı koyup içiyorum.arda yeşilçayla 2kayısı incir.öğlen haşlama sebze ve suları.ikindi yine bitki çayı ve kayısı incir.akşam 18de çokaz yağsız tuzsuz salta saat sekizde 1sb geryfurt limon portakal karışımı taze sıkılmış meyve suyu.günde 3litre felan su.
cumartesiden beri bunları yedim.hatta kaçgündür akşam saltada yiyemiyorum.
eee de bakıyım şimdi bunları yaparjken giden kilo gerçeği yansıtmaz.pazartesiden itibern normal kahvaltıya geçicem.busurede hiç kaşaöka tadına bakma bile yapmadım.bende şaşıyorum kendime.ama 4 kilo felan rahat gitmiştir.üstelik pazar günden beride regliyim.ohaldeyken böyle.

aa ben geldim herkes gitmiş
pirinç lapası yapıyorum bugun bi günlük çok şiş hissediyorum kendimi valla
sabah yesil cay domates salatalıkla yedim
şimdide annemle oturup kahve içicez

allah allaha noluyo kızlar hiç karşılaşamıyoruz.ya bizim takımda toplam kaç kiş var.eksikler var galiba demi.

oleyyyy
daha yenı gördum mesajları

takıma kabul ettıgınız ıcın cok tşk ederım arkadaslar...bu hafta cok zordu benım ıcın....gercekten ılk zamanlar zorlanıyormus...hep basım agrıdı ama bugun alıstım bıraz....

kımseyı tam tanımıyourum ısımlerınıde bılmedıgım ıcın cok da atlamak ıstemedıgım ıcın yazamaıyorum acıkcası yoksa cok sıcakkanlıyımdır...

elımden geldıgı kadar paylasımda bulunucam...

görusmek uzere...

hadi hayırlı olsun destinacım.inşallah hepberaber hedefimize sağlıklı bişekilde ulaşırız.benim adım tuğba.hadi abaklım göster sıcakkanlılığını.

oleyyyy
daha yenı gördum mesajları

takıma kabul ettıgınız ıcın cok tşk ederım arkadaslar...bu hafta cok zordu benım ıcın....gercekten ılk zamanlar zorlanıyormus...hep basım agrıdı ama bugun alıstım bıraz....

kımseyı tam tanımıyourum ısımlerınıde bılmedıgım ıcın cok da atlamak ıstemedıgım ıcın yazamaıyorum acıkcası yoksa cok sıcakkanlıyımdır...

elımden geldıgı kadar paylasımda bulunucam...

görusmek uzere...

hoşgeldin canım aramıza a.s.:1hug:
ben zeynep

memnun oldum arkadaslar....

bugun hıcbısey yemedım desem yerıdır...iş de yogun olunca aksam hıssedıyor ınsan herseyı...

ıyıkı varsınız...sabah 8 de gelıyorum ben okuyup bıldırıım kılomu herkese ıyıaksamlar...

hiişşşşşşşttttt nerdesiniz karulaaarrrrrrr.aaaaaaa iyce boşladınız burayı.gelsenize yaaaaaaaaaaaaa.

slm kizlar ben geldim
misafirimi gonder
dim yemegiumi yaptim vede burdayim iste ama cok uzun sureligine degil cunku esim gelecek birazdan
kizimin ateside dusmedi canim cok sikkin anliyacaginiz birde o haldeyken kizim misafirle ugrastim sinir stres oldum
ustune birde guzel tartimi yedim kurabiyemi yedim ne guzel demii ohh ohh oglende kiymali yumurta yemistim cok oldu bugun anliyacaginiz

slm kizlar ben geldim
misafirimi gonder
dim yemegiumi yaptim vede burdayim iste ama cok uzun sureligine degil cunku esim gelecek birazdan
kizimin ateside dusmedi canim cok sikkin anliyacaginiz birde o haldeyken kizim misafirle ugrastim sinir stres oldum
ustune birde guzel tartimi yedim kurabiyemi yedim ne guzel demii ohh ohh oglende kiymali yumurta yemistim cok oldu bugun anliyacaginiz

çok geçmiş olsun canım kızına
benimde iştahım cok acıldı cok zor tutuyorum kendimi delikafadulden

arkadaşllar sat 18 de slatamı yedim limonlu ve elma sirkeliydi.ayy evdekinlere neler hazırlıyorum nelre.tadına bile bakmıyorum.sadece pişerken minicik tuzuna bakıp onuda tükürüp ağzımı bol suyla çalkalıyorum.off offfff bi zayıflasammm bidaha zayıflasammmmmmmmmmm.

Back