- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #3.581
kireç pası mı? aman allahım...bayagı etkılı bısey olmalı bu....
canım kireç pası demedşim.anlatmak için benzetme yaptım.tencere şu çamaşır makinasını kaplayan kireç parçaları gibi şeyler düştü içimden.ne olduğunu bilmiyorum.:1no2:
slm hatice az kaldi seninde yaza biter insallah:Saruboceq:Ben çalıştığım için sabah 8 de bile zor uyanıyorum aslında 15 gün sabah erken kalkıp spor yapsam son kilolarımı da verirdim yarın sabah kalkmayı düşünüyorum umarım kalkabilirim.Umarım hemen sağ salim bitirrisin sende ama ymeek d eymeıyorsun hiç çok iyi gidiyorsun temizlikten sonra diyetle çok rahat kilo vereceğine inanıyorum
kız ılık duş aldırıp uyutacanmı kızı..o zaman yine zarardasın uyurken bişi yiyemez yin kilo verir bu
işte yine kaçtı..
akrep koc um neyin var anlayamadim ama gecmis olsuna.s.kesin sana nazar degdirdik tututu kir bir kere masallah diyelim sanarose beneden temizligin iyi gitiyine sevindim baya korkutmustun beni cumaya kesin takimin birincisi olun artik eeee hakketmedin de degil hanisengözlerimebaksanab nelsihan sanada gecmis olsun dikkat et kendine diycem ama evde misafir olunca babanda olsa durmadan insan kosusturuyo anliyom seni ....
yaza az kaldı arkadaslar....ama bu takımda cok kılolu görmuyorum ben nerdeyse herkes mezun olucak...
ay canim ya hic sorma valla atesim cikti aksam cok yogunum sagolasin
canlarım ciğerlerim kuzularım.öğlen 2.5 sb haşlanmış ıspanak suyu, 2.5 s.b haşlanmış maydonoz suyu limonlu içtim.1 küçük tabak haşlanmış tuzsuz 1 tatlı kaşığı z.yağı ve limonlu ıspanak yedim.şimdi 2 günde kurumuş kayısı ve 2 tane incir yedim.inanın canım hiç tatl istemiyo böyle yapınca.
kızlar ben profıl resmımı degıstıremıyorum:uhm: nedense olmuyor
sureklı dosya hata verıyor dıyorCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?