Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

haftasonu kacamakları olabilir ben pek sorun olarak görmüyorum ve gayet yiyorum :1closedeyes:
ama abartmadan tabi..
slm spogat oldugun kiloda hafta sonu kacamaklari yapabilirsin ama ben yapmiyorum hafta sonu kacamaklari luks daha bana:1rolleyes: ama olsun kitlik yok ya kilolar gitikten sonra yine yerimsüprizzzzz

aboww cikolatayi ucurdun demek neslihan bunu cezasi 40 mekik 30 dakika yuruyus kaydirigubbakcemile3 anca eritir cikilotayi

bu arada destina arkadasimada hosgeldin demek istiyorum suan iki kisilik bos yer varr kendisini aramizda gormek isteriz yanliz ne kadar girebiliyor nete ne kadar hirsli bir bakmak ogrenmek lazim sizede uyarsa bu hafta deneme suresine alalim kendisini
kendisine mesaj attim gel takima diye ya bekliyom ama cok vaktim yok lahana saracam hazirladimda kizin uyumasini bekliyom

aboww cikolatayi ucurdun demek neslihan bunu cezasi 40 mekik 30 dakika yuruyus kaydirigubbakcemile3 anca eritir cikilotayi

anam bana kirk mekik bile az ne diyon sen ahh kafam ah simdi yatamam aksam ben okadar canim sikildiki anlatamam size ama cekecem aksam yatmadan once emin olun

kızlar bende bıraz once yogurt yedım
aksam ustu gene lapamı yıcemkafamçokkarıştı
aksamda yurumeye cıkcamkaydirigubbakcemile2
kızlar bırsey sorcam sızeşakkıdı sekerlı sakızdan bırsey olurmu bılenınız varmı şakkıdı yanı seker yemıs gıbımı oluruz:uhm:
haa buarada yemıyorum cıgnıyorum:roflol::roflol:

slm tugba kiz akrepin gazina gelip sucukmu yedin sende -tatlicadiarzu-sucuklarda 5gram ete 50 gram yag varklava: bak bu ayin sonuna hedef belirleidn kendine sucuktan bi lokmada olasun uzak dur bence hemsommma.s.

dur hemşom sende yaa.gr hesabı yapmıyalım.öyle kasınca zaten verilmiyo kilo.sucuk yedim dediysem 2 kere aldım yani.oda küçük lokma halinde.ama uayrını dikkate alcam.sen merak etme canım hedef beliledim ve hala hedefimin arkasındayım.buhafta regli olcam yaa biraz şişim ama herşey yolunda olması gerktiği gibi gidiyo.bende cumartesi başlıyorum bu beden temizliğine.nasipse haftaya 2 kiloda öyle gider.ee nekaldı geriye 3 kilo kalıyo.ayın 28ine 3kiloda haydi haydi gider inşallah.ben kemndimden eminim allahın izniyle.yerimseniben

:roflol::roflol::roflol:

kızlar bırsey sorcam sızeşakkıdı sekerlı sakızdan bırsey olurmu bılenınız varmı şakkıdı yanı seker yemıs gıbımı oluruz:uhm:
haa buarada yemıyorum cıgnıyorum:roflol::roflol:

sanmıyorum canım zaten kücücük sey onun sekerinden neolucak ki :bbo:
hem sakız cignemek saatte 11 kalori yaktırıyomuş çiğne çiğne şakkıdı-tatlicadiarzu-
ben de biraz önce eve geldim iki saat yürüdüm oooh hihoyyyt
birazdan da salata yogurt yiyip günü kapamayı düsünüyorum ..

oooooo neslihancııım gelmiş. hoşgeldiiin sefaaa geldinn.nerlerdesin kız sen.ne o korkuyonmu yoksa. kayınvalidendemi var.yoksa sadece kayın pederinmi.

ay ne guzel bende oyle dusunuypm ama nerdee icerde sarmalar dolmalar pisiyor nasil edecem bilmiyom yemek saati evden kacmam lazim maaleseff

oooooo neslihancııım gelmiş. hoşgeldiiin sefaaa geldinn.nerlerdesin kız sen.ne o korkuyonmu yoksa. kayınvalidendemi var.yoksa sadece kayın pederinmi.

kiz benmi senden korkmak hii hadi canim sendee
kiz kayinvalidem olsaydi asla giremezdim bakma sen k.babam var sadece simdi cocuklar tatilde oyuzdende ben az giriyorum yoksa korkmuyom yani burdayim hele su haftayida atlatalimm

ne oo çokmu gülüncüne gitti neslihaaan.gül canım güll .sonunda kimin güleceği belli.senböyle gülerek deşarj ol.laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

aa gercekten cok guluncume gitti yok cuma gunu o kiloyu veremeyip ne diyecen bize merak ediyom regl dimde soyle olduda da da daaaaaa
simdilik bu gulme az geldi dejarz olamadim sen dediklerimi dedigin zaman dejarz olacagim kaydirigubbakcemile3

sibel sakizin sekerinden bisey olmaz tabi ama diyetisyen yasaklamisti bana cunku migdeyi genisletiyo cignedigin zaman o yuzden az kulaniyorum benşakkıdı

aa gercekten cok guluncume gitti yok cuma gunu o kiloyu veremeyip ne diyecen bize merak ediyom regl dimde soyle olduda da da daaaaaa
simdilik bu gulme az geldi dejarz olamadim sen dediklerimi dedigin zaman dejarz olacagim kaydirigubbakcemile3

kız sen anlama özürlümüsün .kızım 1 kilo gitti zaten.çok üzülceksin ama malesef hedfelediğim kilo bu hafta 1 kiloydu zaten.oda gitti canım.haftaya en az 2 kilo gitcek.mecbur kozmik beden temizilğinden dolayı.bence sen bana gülmeyi bırakıp al menddilleri de hatta menbdil az kalır sana koca havlu peçetelreride ağlancak haline ağlamaya başla.:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…