- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #3.401
bugünkü raporum
6:30-bir kuru kayısı
9:00 su böreği,sıcak su
-kekik çayı
-kekik çayı
13.00-akçaabat köfte,salata
-kekik çayı
-şekersiz çay
15:00-iskender,salata
-18:00 bir lokma sucuk ekmek
-limonlu sıcak su 4 kupa
-bir portakal
-limonlu iki bardak sıcak su
tuğbacım şaka maka başarıyosun kız :1hug:kız sen anlama özürlümüsün .kızım 1 kilo gitti zaten.çok üzülceksin ama malesef hedfelediğim kilo bu hafta 1 kiloydu zaten.oda gitti canım.haftaya en az 2 kilo gitcek.mecbur kozmik beden temizilğinden dolayı.bence sen bana gülmeyi bırakıp al menddilleri de hatta menbdil az kalır sana koca havlu peçetelreride ağlancak haline ağlamaya başla.:sm_cool:
kız sen anlama özürlümüsün .kızım 1 kilo gitti zaten.çok üzülceksin ama malesef hedfelediğim kilo bu hafta 1 kiloydu zaten.oda gitti canım.haftaya en az 2 kilo gitcek.mecbur kozmik beden temizilğinden dolayı.bence sen bana gülmeyi bırakıp al menddilleri de hatta menbdil az kalır sana koca havlu peçetelreride ağlancak haline ağlamaya başla.:sm_cool:
kız sen anlama özürlümüsün .kızım 1 kilo gitti zaten.çok üzülceksin ama malesef hedfelediğim kilo bu hafta 1 kiloydu zaten.oda gitti canım.haftaya en az 2 kilo gitcek.mecbur kozmik beden temizilğinden dolayı.bence sen bana gülmeyi bırakıp al menddilleri de hatta menbdil az kalır sana koca havlu peçetelreride ağlancak haline ağlamaya başla.:sm_cool:
kızlar bende birkaç kaşık kuymak, 1 kepce mercimek çorbası içtim akşama kapuska yemeyi düşünüyorum
sağol canım.bana inanmana çok sevindim.allahın izniyelle başarcamda.bu başarımı çekemeyn kaplumbağalar var aramızda.tuğbacım şaka maka başarıyosun kız :1hug:
kiz ne agliyacam bu hafta tamam haftaya kesin ancak 500 gr gider fazlasini umit etme bence istersen cekilebilirsin benimle dalasma yarismasindan hi ne derrsin
geldımmmm
toplantıdaydım kusura bakmayın
cok guzel yaaa herkesler buradasositososito
yarına hazırlık heralde
hadı bakalım kızlar yarın 1. olacakmıyız:teytey:
Tşk ederım ıyıyım ıyı olmaya calısıyorum....bugun yuruyemıycem malesef yagmur var uzuluyorum aksam ınsallah kızımla bıraz spor yaparız...
Neslıhan ne guzel kılo vermıssın yaa ne kadar zamanda verdın?
canim senden ne haber bu haftada iki kilo vermiyecen dimi yani sasar kalirim ozmaan
kiz sen kapuska yemekten oldun ha sureekli kapuska yiyon be guzelim bikmadinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?