• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugünkü raporum

6:30-bir kuru kayısı
9:00 su böreği,sıcak su
-kekik çayı
-kekik çayı
13.00-akçaabat köfte,salata
-kekik çayı
-şekersiz çay
15:00-iskender,salata
-18:00 bir lokma sucuk ekmek
-limonlu sıcak su 4 kupa
-bir portakal
-limonlu iki bardak sıcak su

kızlar benbu menüyü çok sevdimdelikafadulden Allaah suböregi ,iskender, sucuk, köfte
kız akrep sana takılıyımda hayatımı yaşıyım kızkaydirigubbakcemile5

destinacım hoş geldin aramızaa.s.

kızlar bende birkaç kaşık kuymak, 1 kepce mercimek çorbası içtim akşama kapuska yemeyi düşünüyorum

kız sen anlama özürlümüsün .kızım 1 kilo gitti zaten.çok üzülceksin ama malesef hedfelediğim kilo bu hafta 1 kiloydu zaten.oda gitti canım.haftaya en az 2 kilo gitcek.mecbur kozmik beden temizilğinden dolayı.bence sen bana gülmeyi bırakıp al menddilleri de hatta menbdil az kalır sana koca havlu peçetelreride ağlancak haline ağlamaya başla.:sm_cool:
tuğbacım şaka maka başarıyosun kız :1hug:

kız sen anlama özürlümüsün .kızım 1 kilo gitti zaten.çok üzülceksin ama malesef hedfelediğim kilo bu hafta 1 kiloydu zaten.oda gitti canım.haftaya en az 2 kilo gitcek.mecbur kozmik beden temizilğinden dolayı.bence sen bana gülmeyi bırakıp al menddilleri de hatta menbdil az kalır sana koca havlu peçetelreride ağlancak haline ağlamaya başla.:sm_cool:

kiz ne agliyacam bu hafta tamam haftaya kesin ancak 500 gr gider fazlasini umit etme bence istersen cekilebilirsin benimle dalasma yarismasindan hi ne derrsin

tebrik ederim canım inşallah gider mart sonuna kadar 6 kilo ki bu gidişle olucak gibi a.s.

kızlar bende birkaç kaşık kuymak, 1 kepce mercimek çorbası içtim akşama kapuska yemeyi düşünüyorum

canim senden ne haber bu haftada iki kilo vermiyecen dimi yani sasar kalirim ozmaan
kiz sen kapuska yemekten oldun ha sureekli kapuska yiyon be guzelim bikmadinmi

tuğbacım şaka maka başarıyosun kız :1hug:
sağol canım.bana inanmana çok sevindim.allahın izniyelle başarcamda.bu başarımı çekemeyn kaplumbağalar var aramızda.
kiz ne agliyacam bu hafta tamam haftaya kesin ancak 500 gr gider fazlasini umit etme bence istersen cekilebilirsin benimle dalasma yarismasindan hi ne derrsin

kötükedihüso ya sen ne laftan anlamzsın.töbetöbeee. kız sabır sabır sabırr.sen eline tesbih al bence sabrı günde yüzkere felan çekte sabretmeyi öğren.haaa sen kendi adına ben ancak 500 gr verebilirm diyosan .ona lafım yok.çünkü sen toplam 500gr .verirsin ayın 28ine.

öglen bır parca tavuk ve salatalık yedım bol cay ve su tukettım....

Bol bol da calıstım arkadaslar....bu hafta denersınız...haftaya bakarsınız...ben elımden geldıgı kadar katılmaya calısıyorum daha kımseyı de tanımıyorum o yuzden kendı kendıme yazıyorum :)

cok guzel yaaa herkesler buradasositososito
yarına hazırlık heralde
hadı bakalım kızlar yarın 1. olacakmıyız:teytey:

Tşk ederım ıyıyım ıyı olmaya calısıyorum....bugun yuruyemıycem malesef yagmur var uzuluyorum aksam ınsallah kızımla bıraz spor yaparız...

Neslıhan ne guzel kılo vermıssın yaa ne kadar zamanda verdın?

geldımmmm
toplantıdaydım kusura bakmayın

h.g canim ne toplantisi bakalim nerde calisiyirsun internete ne kadar zamanla giriyorsun yani cok fazla giriyorsan bizim icin super daha cok konusur daha cok motive oluruz degilmi ama birde nasil azimlimisin soyle bakalim yani bizimle varùmisin

Tşk ederım ıyıyım ıyı olmaya calısıyorum....bugun yuruyemıycem malesef yagmur var uzuluyorum aksam ınsallah kızımla bıraz spor yaparız...

Neslıhan ne guzel kılo vermıssın yaa ne kadar zamanda verdın?

hay allah iyiliğini versin destinaa.kız tam ne güzel buldun kilo vereni. 2 senede verdi.neyse biraz daha azaltayım.1.5 senede verdi :roflol::roflol:

canim senden ne haber bu haftada iki kilo vermiyecen dimi yani sasar kalirim ozmaan
kiz sen kapuska yemekten oldun ha sureekli kapuska yiyon be guzelim bikmadinmi

ben bu hafta da yarım kilo verebiliyorum ancak bu hafatyı misafirlerle ve misafirlikte geçirdim zaten fazla fazla verip sizden ayrılmak istemiyorumkaydirigubbakcemile5

kız ne sürekli kapuska yemesi -tatlicadiarzu-haftada 1 kez pişiriyorum lahananın diyet yemegini yiyemeyince kapuskayı az yağlı az tuzlu pişirip onu yiyorum doyumluk napıyım

ayrıca her hafta genelde evde pazı ıspanak pırasa beyaz lahana karnıbahar ve karalahanayı dönüşümlü pişiririm ben sağlıklı beslenmek içinyerimseniben
az yağlı az tuzlu oluncada diyete uyduruyorum

buyuk bır sırkette musterı temsılcısıyım butun gun ınternet serbest sık sık gırıyorum...azımlı degılım su an cunku hep baslayıp baslayıp bıraktıgım ıcın yoruldum artık....o yuzden takım destegıne basvurdum...kendı kendıme yapamıyorum

Back