- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #3.421
Tam yerine gelmişsin ozamanyerimseniben yakında azminde olur ben kiloları buranın sayesinde verdimhihoyyytbuyuk bır sırkette musterı temsılcısıyım butun gun ınternet serbest sık sık gırıyorum...azımlı degılım su an cunku hep baslayıp baslayıp bıraktıgım ıcın yoruldum artık....o yuzden takım destegıne basvurdum...kendı kendıme yapamıyorum
kiz benim senin gibi su tarihte su olacam diye buyuk atmiyom yani civcivleri dusunmek lazim degilmi amakötükedihüso ya sen ne laftan anlamzsın.töbetöbeee. kız sabır sabır sabırr.sen eline tesbih al bence sabrı günde yüzkere felan çekte sabretmeyi öğren.haaa sen kendi adına ben ancak 500 gr verebilirm diyosan .ona lafım yok.çünkü sen toplam 500gr .verirsin ayın 28ine.
anam niye kendi kendine yazasin canim bak tanisiyoruz iste ben neslihanöglen bır parca tavuk ve salatalık yedım bol cay ve su tukettım....
Bol bol da calıstım arkadaslar....bu hafta denersınız...haftaya bakarsınız...ben elımden geldıgı kadar katılmaya calısıyorum daha kımseyı de tanımıyorum o yuzden kendı kendıme yazıyorum :)
kiz benim senin gibi su tarihte su olacam diye buyuk atmiyom yani civcivleri dusunmek lazim degilmi ama
sen hele bu haftayi atlatalim bakacazz[/
cok guzel valla guzel olmayan sey senin azimsiz olmanbuyuk bır sırkette musterı temsılcısıyım butun gun ınternet serbest sık sık gırıyorum...azımlı degılım su an cunku hep baslayıp baslayıp bıraktıgım ıcın yoruldum artık....o yuzden takım destegıne basvurdum...kendı kendıme yapamıyorum
destina canim sen buna bakma ben bu hafta hazirlayim listeyide kim ne vermis kim ne almis gorsun hanimefendihay allah iyiliğini versin destinaa.kız tam ne güzel buldun kilo vereni. 2 senede verdi.neyse biraz daha azaltayım.1.5 senede verdi :roflol::roflol:
kız sende deinya bende vercem 28ine kadar diye.demedinni benmi yanlış hatrluıyorum. ben asla yapamayacağım hususta konuşmama ciciiim.civcivleri sen doyuruyonya bana ne haceett.sen varken :roflol::roflol:
Tam yerine gelmişsin ozamanyerimseniben yakında azminde olur ben kiloları buranın sayesinde verdimhihoyyytbuyuk bır sırkette musterı temsılcısıyım butun gun ınternet serbest sık sık gırıyorum...azımlı degılım su an cunku hep baslayıp baslayıp bıraktıgım ıcın yoruldum artık....o yuzden takım destegıne basvurdum...kendı kendıme yapamıyorum
kocum hayran kaldim rejimin gizemi yediklerinde mi sakli egzersizlerde mi cozemedim!!!!!!!CADIARZUbugünkü raporuum
6:30- bir kuru kayısı
10:00-sucuklu yumurta,köy ekmeği,peynir,ceviz,tereyağı,bal,zeytin,zeytinyağı ,yeşilbiber,salatalık ve koca bir bardak süt
-ada çayı şekersiz
15:00-iki peynirli sıkma,bir bardak ayran
-şekersiz ada çayı
18:00-bikaçtane mercimekli köfte,haşlanmış lahana,lahana turşusu(çok az),yumurtaçok az,peynir ve iki bardak limonlu sıcak su
tüm gün 3 litre su
ve egzersizlerim:
1.yürüyüş / 180 dk
2. bacak esnetme / 50
3. yere yat bacak kaldir / 100
4. stepper / 100
5. ters mekik / 60
6. ip atlama (zıplama) 150
7. oryantal (hulahop) / 25 dk
8. mekik / 60
9. çapraz mekik / 30
10. derin nefes / aklıma geldikçe
11. sag sol sopali / 50
12. çömelme / 45
13. görünmez sandalye / 50
14. ayaklari kaldir-indir / 10
15. geri tekme / 25
Tşk ederım ıyıyım ıyı olmaya calısıyorum....bugun yuruyemıycem malesef yagmur var uzuluyorum aksam ınsallah kızımla bıraz spor yaparız...
Neslıhan ne guzel kılo vermıssın yaa ne kadar zamanda verdın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?