Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anam yettim yettim ya hic sormayin kizlar pek mesgulum ya
benim cocuklar hastalandi oglan bir taraftan kiz birtaraftan iste ugrasip duruyorum gezmeyede gittim bugun vs...
tesekkur etttim beni merak etmissiniz
eee ben olmayincada birilerinin dili sisti sanirim laf atmak icin oylee bekliyon dimii
neyse canlarim cigerlerimm nasil gidiyo bakalim gunler kimler gelmis gimler gitmis hic bakmadim direk yaziyorum yine arkamdan atmadiniz dimii yok eger attiysaniz hic okumayim hi ne dersinizz

slm tugba gunun guzel gecmis kacamak olmadan ....neslihani bende merak etim aslinda ev numarasi var ama rahatsiz etmemek icin aramiyom bende ceb numarasi yok olasa msj cekerdim geldiginde isteyim cep numarasini olmasa...

canim ya niye rahatsiz edesin alla alla niye ben sizi arayinca rahatsizmi olacaksiniz
cep numaram ayrica yok be guzelim esimin var birlikte kullaniyoruzz ama evi arayabilirsin neslihanla gorusebilirmiyim dersenizz olur yerimseniben

canim ya niye rahatsiz edesin alla alla niye ben sizi arayinca rahatsizmi olacaksiniz
cep numaram ayrica yok be guzelim esimin var birlikte kullaniyoruzz ama evi arayabilirsin neslihanla gorusebilirmiyim dersenizz olur yerimseniben

ok neslihan ararim o zaman ama sen soyle en musait oldugun saatleri yaz ben oyle arayim ben seni ,ben sabah 11 den sonra musait oluyorum bebislerede gecmis olsun :ecrin_bebek:

ya kizlar baska takimlari takip ediyorum pek ozeniyom onlara cok paylasimda bulunuyorlar bizde musait oldugumuz zaman oyle oluyo ama bi dagildikmi tam dagiliyoz bizde ins. yarin toparlarizsengözlerimebaksanab

bugünkü raporum

6:30-bir kuru kayısı
9:00 su böreği,sıcak su
-kekik çayı
-kekik çayı
13.00-akçaabat köfte,salata
-kekik çayı
-şekersiz çay
15:00-iskender,salata
-18:00 bir lokma sucuk ekmek
-limonlu sıcak su 4 kupa
-bir portakal
-limonlu iki bardak sıcak su

egzersizlerim:

1.yürüyüş / 120 dk
2. bacak esnetme / 50
3. yere yat bacak kaldir / 100
4. stepper / 100
5. ters mekik / 60
6. ip atlama (zıplama) 150
7. oryantal (hulahop) / 5 dk
8. mekik / 60
9. çapraz mekik / 30
10. derin nefes / aklıma geldikçe
11. sag sol sopali / 5 dk
12. çömelme / 45
13. görünmez sandalye / 20
14. ayaklari kaldir-indir / 20
15. geri tekme / 25

selam hemşom. haklısın yaa. ama bitürlü biraraya gelemedik.hatice nerde acaba yaa.kaçgündür oda giremiyo.haysemin neti yoktur yine.nesliahan zaten buhar oldu.begümün babası hasta.benim kursumvar.ancak akşam girebiliyorum ara ara.nukeray giriyo. ama bugün heraslde oda giremedi.yani anlıycağın hepimizin mazereti olduğu için giremiyoruz.

hadi gelin looo.canlansın burasııı.heyt heyt heyyyytttt...

oooo waşşşş akrepp .bu nasıl menü kızz.gerçekten bunların hepsini bi gündemi yedin anam sen.
suböreği,akçaabt köfte ,iskender.sucuk ekmek.
heralde ama doyumluk değil tadımlık yedin herlde demi.kız ben tadına bakınca daha çok yiyesim geliyo.oyüzden bazen tadına bakmak istemiyorum.dayanamayıp yerim diye çünkü.

selaam bugün aksama kadar güzel gittim
ama aksam misafirlige gittik bi pogaca yedim cayla bi de bişey düsünüyodum bi baktım baklava yiyorum :bbo:
sanki bi kilo yemisim gibi bi oturdu :bbo:
ama sonra hiç durmadan 3 saat calıstım ceza

evet canım bugün öyle oldu..
ama protein yüklemesi yapmış oldum bugün..ve perotein yağların yanmasına neden olur tabi bol su içmeyi ihmal etmedim biliyosunuz fazla protein böbreklere zararlı o yüzden bol su içmek gerekir

şu diyet işlerine girince insan bi diyet uzmanı kadar bilgiye sahip oluyo dimi

ok neslihan ararim o zaman ama sen soyle en musait oldugun saatleri yaz ben oyle arayim ben seni ,ben sabah 11 den sonra musait oluyorum bebislerede gecmis olsun :ecrin_bebek:
kiz ne zaman olursa olun ben evdeyim evde oldugum surece musaitim ben aradiginiz zaman diliminde musait degilsem size soylerim zaten guzelim merak etme sen
ya kizlar baska takimlari takip ediyorum pek ozeniyom onlara cok paylasimda bulunuyorlar bizde musait oldugumuz zaman oyle oluyo ama bi dagildikmi tam dagiliyoz bizde ins. yarin toparlarizsengözlerimebaksanab
ayy ya boyle dediginiz zaaman deli oluyorum yani ha burayi canladirmak bizim elimizde senin elinde haticenin elinde haysemin elinde vs.....
oyuzden baska takimlaraa ozeneceginize gelin burayida o takimlardan daha iyi yapalim ayyy yine kizdirdiniz beni

nesliahan zaten buhar oldu.
hadi gelin looo.canlansın burasııı.heyt heyt heyyyytttt...
ayy canim sagolasin iltifat kabul ediyorum bu sozunu okadar kilo kaybettimki gercekten biraz daha kaybedersem buhar olacagim :roflol:

kiz olsun sefan olsun bir pogacadan birsey olmaz sen yeterki dikkat et cumaya az kaldi

canlarim cigerlerim tekrar ve ciddi soyluyorum basta sibelcim sen iyi dinle beni su cuma yarismacilarinin katilim topigine lutfen hergun ugrayin bakin neler var diye
cunku bizim icin seyler yapiliyo ve kimsenin haberi yok
analizler oluyo kararlar aliniyo sizlerde yorumlarinizi yapin yapmasanizda okuyun en azindan lutfen
mesela gecen haftnin sonuclari iptal olmus bende girmedigimden yeni gordum yani gecen hafta ucuncu olmusuz biincilik iptal olunca yeni gordum vede sasirdim
lutfen bakin orayada sadece ben dedikten sonra degil herzaman olurmu hadiyin artikin ben yatiyom zaten kacak giriyorum simdik yakalanacam
iyi gecelerr ...........

gunaydın arkadaslar

sagolsun takım kaptanınız neslıhan bana msj atıp takımda bos yer oldugunu söylemıs kendımı tanıtmamı ıstemıs...

ızmırlıyım , calısıyorum , bır kızım var , dogumdan sonra verdıgım kıloları bır sene ıcınde tekrar aldım...boyuma göre oranla aslında cok abartılı durmuyor ...aksamları 45 dk yurumeye basladım...

dunun raporunu verıyorum..

sabah peynır , domates , 2 dılım ekmek , öglen yumurta ve ekmek , aksam köfte ve bol yogurt aralarda su ıctım..ıyı paylasımlar dılıyorum...

canım ben genelde hergun ugruyorum oraya okuyorum ama yorum yazmaya gerek duymuyorum nedense bılmıyorum gecen haftanın 4. suyduk ama 1takımınkı ıptal olunca bız 3. olmusuz onu bızım takıma soylıcektım o ara unutmusum kızz-tatlicadiarzu- hem bızım kızlar oraya gırıp okuyor dıye bılıyorum:uhm:
tamam bundan sonra bıldırırım canımkaydirigubbakcemile5

Aramıza hosgeldın canıma.s.
ben sıbel benımde 2 kızım var yasım 29-tatlicadiarzu-
bende dogumdan sonra 84 kıloydum sonra bır senede 73-74 kıloya ındım takıldım sonra kkyla tanıstım ve hedefım yaza kadar 60 olmak:enbuyukkk:
ınsallah burada hepımız hedeflerımıze ulasıp mezun olacagızkaydirigubbakcemile5

yedıklerıne gelınce fena degıl ama ekmek yemezsen daha guzel olur
kızın kucukmu emzırıyormusun bılmıyorum tabııı

buarada herkese ıyı sabahlar
bende sabah 2 bardak yesıl cay ıctım sonra plates yapcam
yıne lapa yapıp yıcemkafamçokkarıştı
ınsallah bugunde kazasız atlatırsam lapa dıyetını yarına guzel olacak:lepi:

Ben geldim ve kimseler yok genelde ben geldiğimde böyle oluyor.Bende suçluyum çok katılamıyorum bı geçmişi okuyayoım yazayım bi şeyler.Bu arada ben anca dün akşam başladım spora bır saat spor yaptım akşam da yemek yemedim.epeyi boşlamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…