Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hatice geldi gidrim ama kimsecikler yoktu bi şey yazasım gelmedi yazmadım.Geçmişi okuyamadım şimdi okuyorum herkeselere cevaplar vemreye çalışıcam.Kozmik beden temizliğine baktın bende oraya bakıyordum yapalım mı hep beraber ama şu lavman beni çok korkutuyor

Bende hemen bakıyım neler yazıyor

canım benim eğer abartsaydım halaa 80 li kilolarda olurdum..
allahım korusun kurtuldum o kilolardan birde 50 li kiloları görebilirsem süppper olacak

Bu kadar az yemekle 50 lılerı görürsün keşke bend eböyle az yiyebilsem hele bugünlerde iştahım felaket açıldı zor dizginliyorum kendimi

aslınd apekmez iyidir yiyebilirsin sabahları felan biizm bir arkadaş çok kiloluydu diyetisyen çok başın döndüğünde pekmez iç diyordu epeyı de kilo vermişti tok tutuyordu

Canım ben kozmik beden temziliği yapıcam ama eğer yapmazsam tekrar lapa yapıcamkaydirigubbakcemile5

günaydın canım
ben de bugun yapıcaktım lapayı ama yapamadım sabah cok midem bulanıyodu bi de regl oldugum icin halim yok hiç ugrasamadım
sinirim de bozuk tartıldım bi kilo fazla gösteriyorum bu kadar dikkat ettigim halde. off neyse ben ders calısmaya gidiyorum :a015:

slam canlarım ciğerlerim.bende az önce kahvaltımı bitirdim.bi dilim kepek ekmeğiyle domatesli sucuklu yumurta maydonoz domates salatalık yedim.b ugün öğleden sonra misafirlerim gelcek.akşama kadar giremem o yüzden.bu arada destinamıydı yeni gelen arkadaşımızın adı.canım hoşgeldin.inşallah hep beraber kilolara veda ederiz. kilo olarak bana yakınsın hem yarışırızda.haa ben tuğbaa.
kız pisoriosis senin adın hatice değilmi?bana niye hatice dedin.

teşekkur ederım arkadaslar hepınıze..

kızım buyudu 2 yasında su an...emzırme dönemınde cok kılo verdım tabı sonra cok hızlı aldım...bende yenı tanıstım bu sıteyle pek bılmıyorum o yuzden...ekmek yememeye dıkkat edıcem..yalnız dun arastırırken metobalızma hızlandırıcı bır karısım gördum ben dogaldan yanayım onu almayı dusunuyorum...en azından bagırsak duzenleyıcı ıcın ıyı olur..

slm slm slm!!!!!!!! hepinize hayirli gunler.... kiz neslihan ne sinirliymisin sen kizzzkaydirigubbakcemile sadece analiz yaptim kendi kendime-tatlicadiarzu- hepsi bu tabi canlandirmak bizim elimizde delikafadulden destinam hos geldin aramiza bol bol kilo verirsin insallah.... ben bu sabah 7de sutlu ekmek kahve 45 dakika yuruyus saat 10 da bi kase sutlu kellogs k bi bardak cay oglen salata icinde tomates kirmizi pancar (sekerli urun ama hic olmasa dogal ) o yuzden haftada iki kere salatada kulaniyorum .Şeniz hatice hosgeldin nasilsin???

slm tugba kiz akrepin gazina gelip sucukmu yedin sende -tatlicadiarzu-sucuklarda 5gram ete 50 gram yag varklava: bak bu ayin sonuna hedef belirleidn kendine sucuktan bi lokmada olasun uzak dur bence hemsommma.s.

Canım ben kozmik beden temziliği yapıcam ama eğer yapmazsam tekrar lapa yapıcamkaydirigubbakcemile5
kozmık beden temızlıgı nasıl oluyor anlamadım canım:uhm: bu hafta baslamıstın nasıl gıdıyor, ıyı bırseymı:sm_confused:

canım sınırlenme fazla gozukmen regl oldugun ıcındır canını sıkıp yeme yınede dıkkat et verırsın baka.s
canım metobalızmayı hızlandırıcı karısım elma, tarcın vs. olan karısımmı:sm_confused:
benım kucuk kızımda hazıranda 2 yasında olcak aynı sayılırlar
hayırlı gunler canım
bakıyorum ıyı gıdıyorsun canım boyle devam edersen guzel zayıflarsınkaydirigubbakcemile5

kızlar bende lapamı yedım yanınada bol dereotu dogradım lımonladım cok guzel oldu cok sıstım gercekten... bıraz sonra meyve yıcem
kızlar ben sımdılık cıkıyorum evımın ısını yapcam

canlar nasılsınız bende bugün sirkeli suyumu içtim kahvaltımı yaptım yumurta peynir zeytin reçel yedim
öglene çocuklara tavuk kızartmıştım ondan bir iki lokma aldım yoğurtla layt bisküvi yedim

netimizde sorun var galiba yine gidip geliyor kaçgündür o yüzden giremiyorum kızlar şimdide çok işim var bi ara msjları okurum

hoşgeldin aramıza canım ben de zeynep inşallah hep beraber veririz kiloları a.s.

hosbulduk tesekkurler

kızlar nasıl verdınız bu kadar kıloyu yaa hele haysem masallah dıyorum valla...

aksamları yuruyus cok ıyı geldı eve gıttıgımde bıle kaslarımın hala calıstıgını hıssedıyorum ve kılo vermesekte sıkılasıyor vucut gercekten...spor salonuna yazılmak ıstıyordum ama esım ızın vermedı ..

demek sucukta cok kalorı var bızım pazar gunlerımızın favorısıdır...:)

haftasonu kacamakları olabilir ben pek sorun olarak görmüyorum ve gayet yiyorum :1closedeyes:
ama abartmadan tabi..

slm kizlar ben geldim gecmisi okudum ama bugun cok kotu birsey yaptim oyuzden cok mahcubum
ne yaptigimi sormayin bu hafta super gidiyordu ama bugun yanlis yaptim ama telafisini yapacamm inanin bana

oglen salatami yedim ekmeksiz artik kepekte olsa ekmek yemiycem vede bir muz yedim simdilik bu kadar nelsihan hosgeldin nasilsin ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…