- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #3.361
selam hemşom. haklısın yaa. ama bitürlü biraraya gelemedik.hatice nerde acaba yaa.kaçgündür oda giremiyo.haysemin neti yoktur yine.nesliahan zaten buhar oldu.begümün babası hasta.benim kursumvar.ancak akşam girebiliyorum ara ara.nukeray giriyo. ama bugün heraslde oda giremedi.yani anlıycağın hepimizin mazereti olduğu için giremiyoruz.
hadi gelin looo.canlansın burasııı.heyt heyt heyyyytttt...
canlarim cigerlerim tekrar ve ciddi soyluyorum basta sibelcim sen iyi dinle beni su cuma yarismacilarinin katilim topigine lutfen hergun ugrayin bakin neler var diye
cunku bizim icin seyler yapiliyo ve kimsenin haberi yok
analizler oluyo kararlar aliniyo sizlerde yorumlarinizi yapin yapmasanizda okuyun en azindan lutfen
mesela gecen haftnin sonuclari iptal olmus bende girmedigimden yeni gordum yani gecen hafta ucuncu olmusuz biincilik iptal olunca yeni gordum vede sasirdim
lutfen bakin orayada sadece ben dedikten sonra degil herzaman olurmu hadiyin artikin ben yatiyom zaten kacak giriyorum simdik yakalanacam
iyi gecelerr ...........
canım benim eğer abartsaydım halaa 80 li kilolarda olurdum..
allahım korusun kurtuldum o kilolardan birde 50 li kiloları görebilirsem süppper olacak
kızlar bugün kimsecikler ugramamış buraya spagot ve s2000 den başka nereyesunuzzz alooovvvv
ya ben biraz önce 2 tatlı kaşıgı pekmez yedim elma pekmezi ama hiç şekersiz yapılmış kayınvaldem yapan kişiden almıştı kastamonudan dayanamadım yedim 1,5 galete 2 çatalde peynir attım agzıma ondan önce de 1 elma yemiştim 2-*3 kaşık haşlamadan başka bişey yemicem akşamda offf nerden yedim pekmezi bilmem
buarada herkese ıyı sabahlar
bende sabah 2 bardak yesıl cay ıctım sonra plates yapcam
yıne lapa yapıp yıcemkafamçokkarıştı
ınsallah bugunde kazasız atlatırsam lapa dıyetını yarına guzel olacak:lepi:
buarada herkese ıyı sabahlar
bende sabah 2 bardak yesıl cay ıctım sonra plates yapcam
yıne lapa yapıp yıcemkafamçokkarıştı
ınsallah bugunde kazasız atlatırsam lapa dıyetını yarına guzel olacak:lepi:
slam canlarım ciğerlerim.bende az önce kahvaltımı bitirdim.bi dilim kepek ekmeğiyle domatesli sucuklu yumurta maydonoz domates salatalık yedim.b ugün öğleden sonra misafirlerim gelcek.akşama kadar giremem o yüzden.bu arada destinamıydı yeni gelen arkadaşımızın adı.canım hoşgeldin.inşallah hep beraber kilolara veda ederiz. kilo olarak bana yakınsın hem yarışırızda.haa ben tuğbaa.
kız pisoriosis senin adın hatice değilmi?bana niye hatice dedin.
kozmık beden temızlıgı nasıl oluyor anlamadım canım:uhm: bu hafta baslamıstın nasıl gıdıyor, ıyı bırseymı:sm_confused:Canım ben kozmik beden temziliği yapıcam ama eğer yapmazsam tekrar lapa yapıcamkaydirigubbakcemile5
canım sınırlenme fazla gozukmen regl oldugun ıcındır canını sıkıp yeme yınede dıkkat et verırsın baka.sgünaydın canım
ben de bugun yapıcaktım lapayı ama yapamadım sabah cok midem bulanıyodu bi de regl oldugum icin halim yok hiç ugrasamadım
sinirim de bozuk tartıldım bi kilo fazla gösteriyorum bu kadar dikkat ettigim halde. off neyse ben ders calısmaya gidiyorum :a015:
canım metobalızmayı hızlandırıcı karısım elma, tarcın vs. olan karısımmı:sm_confused:teşekkur ederım arkadaslar hepınıze..
kızım buyudu 2 yasında su an...emzırme dönemınde cok kılo verdım tabı sonra cok hızlı aldım...bende yenı tanıstım bu sıteyle pek bılmıyorum o yuzden...ekmek yememeye dıkkat edıcem..yalnız dun arastırırken metobalızma hızlandırıcı bır karısım gördum ben dogaldan yanayım onu almayı dusunuyorum...en azından bagırsak duzenleyıcı ıcın ıyı olur..
hayırlı gunler canımslm slm slm!!!!!!!! hepinize hayirli gunler.... kiz neslihan ne sinirliymisin sen kizzzkaydirigubbakcemile sadece analiz yaptim kendi kendime-tatlicadiarzu- hepsi bu tabi canlandirmak bizim elimizde delikafadulden destinam hos geldin aramiza bol bol kilo verirsin insallah.... ben bu sabah 7de sutlu ekmek kahve 45 dakika yuruyus saat 10 da bi kase sutlu kellogs k bi bardak cay oglen salata icinde tomates kirmizi pancar (sekerli urun ama hic olmasa dogal ) o yuzden haftada iki kere salatada kulaniyorum .Şeniz hatice hosgeldin nasilsin???
teşekkur ederım arkadaslar hepınıze..
kızım buyudu 2 yasında su an...emzırme dönemınde cok kılo verdım tabı sonra cok hızlı aldım...bende yenı tanıstım bu sıteyle pek bılmıyorum o yuzden...ekmek yememeye dıkkat edıcem..yalnız dun arastırırken metobalızma hızlandırıcı bır karısım gördum ben dogaldan yanayım onu almayı dusunuyorum...en azından bagırsak duzenleyıcı ıcın ıyı olur..
hosbulduk tesekkurler
kızlar nasıl verdınız bu kadar kıloyu yaa hele haysem masallah dıyorum valla...
aksamları yuruyus cok ıyı geldı eve gıttıgımde bıle kaslarımın hala calıstıgını hıssedıyorum ve kılo vermesekte sıkılasıyor vucut gercekten...spor salonuna yazılmak ıstıyordum ama esım ızın vermedı ..
demek sucukta cok kalorı var bızım pazar gunlerımızın favorısıdır...:)
slm kizlar ben geldim gecmisi okudum ama bugun cok kotu birsey yaptim oyuzden cok mahcubum
ne yaptigimi sormayin bu hafta super gidiyordu ama bugun yanlis yaptim ama telafisini yapacamm inanin bana
sendemi sucuk yedin nelsihancokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?