• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar bakin bu sekilde olck bildirimler. Biraz uğraştırıcı ama en azından herkesin gerck kilosunu gorcez. Gerci ben sizin yalan soylemicenizden eminim ❤
çok uğraştırıcı olmayacak mı o not için diyorum :işsiz: resim yüklemek falan değil sıkıntı..
neyse en doğrusu o zaten

çok uğraştırıcı olmayacak mı o not için diyorum :işsiz: resim yüklemek falan değil sıkıntı..
neyse en doğrusu o zaten
Bencede notsuz olmaz.. not kısmını okuyuncaya kadar bende herkes o zaman eski foto veya başka foto bulur ekler diye düşündüm ama not işi çok vurucu olmuş 😂

Iyi akşamlar 🤗
Kahvaltı haşlanmış yumurta domates bir dilim peynir bir dilim tahıllı ekmek 3-5 tane kuru yemiş 1 tatlı kaşığı bal
Öğle bir kase yayla çorbası
Arada bitki çayı
Akşam bazlama yapmıştım sıcak sıcak dayanamadım ve yarim bazlama yedim yanında da yarim domates
Şu 1.5 litre ıctim
Babam gelmisti o yuzden spor yapamadim bugun

Kızlar şu insulin direncini düşürmenin yok mudur başka bir yolu. 2 sene önce tam 3 ay spor yaptım diyet yaptım düşmedi. Sonra doktora gittim tam ilaca başladım 2 hafta kadar kullanmıştım ki süpriz bi şekilde hamile olduğumu öğrendim 😍 sonra ilacı bıraktım simdi de emziriyorum kullanamam. Zaten pandemi dönemi doktora gitmekte istemem küçük bebekle. Belki bi duyduğunuz bildiginiz vardır 1 haftada hiç mi ödem atmam hiç mi gitmez sadece 1 kg gitti bu kadar az olması motivasyonumu düşürüyor

Bence bizim icin belki daha motive edici olur 😉
Olur olmaz mı resim atmayı çok seviyorum normalde ama o yazıyı yazmak işkence bana :D
Ama doğru karar
Bencede notsuz olmaz.. not kısmını okuyuncaya kadar bende herkes o zaman eski foto veya başka foto bulur ekler diye düşündüm ama not işi çok vurucu olmuş 😂
Tabi canım yemek yarışmasında da öyle oluyor.

Niye kimse spor yapmıyor?
Ben artıdayım hem yol hem regli şişliğim var birde kuru yedim az su içtim sınavda sıkıntı olmasın diye :( wc de yok hadi bana.eslik edin spora kalkın liste amacına ulaşsın

Ben artıdayım hem yol hem regli şişliğim var birde kuru yedim az su içtim sınavda sıkıntı olmasın diye :KK43: wc de yok hadi bana.eslik edin spora kalkın liste amacına ulaşsın
Ben spor yapıyorum ama listede yokum daha bir haftayı devirdim bu cuma iki hafta olacak gruba başlayalı

Hayirli aksamlar cumleten,
Bugunku menum
Sabah 1 yumurtali omlet
Zeytin peynir 1 domates 1 dilim kepekli ekmek

Oglen bir haslanmis misir biliyorum hic iyi olmadi 🙈

Aksam, 1 kase domates corbasi, 3 kofte salata, doymayinca 4-5 cevizde yedim🙈

Su regli yuzunden az iciyorum bugun yarin olcak insallah 🤣

Spor, bugun discide randevum vardi tabiki bisikletle gittim 1,5 saat gidip donmem Birazda yolu uzattim tabi😉
Ve plates💪 1,15 dk toplam
Not: ben ictigim caylari kahveleri yazmiyorum cunku sut ve seker kullanmiyorum, yinede yazmalimiyim?

Ben artıdayım hem yol hem regli şişliğim var birde kuru yedim az su içtim sınavda sıkıntı olmasın diye :KK43: wc de yok hadi bana.eslik edin spora kalkın liste amacına ulaşsın
Ben plates yapiyorum birkac gundur ebru sallinin 2 haftada 2 beden dvdsini ama hala sislik hissediyorum regelden dolayi wc sorunu icinde keten tohumu yogurda katiyorum yiyorum ise yariyo

Dünki menüm
Sabah:2dilim tb ekmek,2 dilim peynir,10 zeytin,yumurta
Öğle:1.5 tabak bulgur pilavı ve 1 kase salata
Ara:1 orta türk kahvesi
Akşam:1muz,1.5 avuç fıstık

Ben plates yapiyorum birkac gundur ebru sallinin 2 haftada 2 beden dvdsini ama hala sislik hissediyorum regelden dolayi wc sorunu icinde keten tohumu yogurda katiyorum yiyorum ise yariyo
Bendr hiç işe yaramıyor.
3 büyük yudum musil içtim wc için 3 lt.su içiyorum bitki çayı tık yok ama normal regli olcam.
Dün elimi de incittim sağ kolum felaket ağrıyor

Back