Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

zaten bu kurallar 91.etap tan itibaren basladi kizlar oyuzden panik yapmayin olurmuu insallah verirsinizz ve tabbi bendee ben bu aksam gr birsey yemem artikin ne yapim su cadiyi sevindirmeyim oldu olacakk

kurallar güzel ben ce ama ya kilo verememesinin nedeni bi hastalık olursa ya da metabolizmayla ilgili falan olursa ?

haysemkiz sen iyimisin akilli daha gecen sen 2 kilo verdin korkma sen tescilli uyesin bizi basaridan basariya kosturan bir uye oyuzden sana biraz torpil olabilir caktirmaa

kurallar güzel ben ce ama ya kilo verememesinin nedeni bi hastalık olursa ya da metabolizmayla ilgili falan olursa ?

kiz dur sende hastalik deme
ozaman belgelerini getirin sizede torpil yapalim delikafadulden
ya canim yok saka yapiyom tabiki oyle bir sorunla karsilasirsaniz direk ban bildirin ben listeme hastaliginizi yazarim bu kurallar benim gibi su koyanlar icin canimm

aman aman kimse hasta olmasın da merakımdan sordum sadece canım :)

Akrepten alıntı= kız şimdiden dikalifiye olcanı dünücene eritmek için çareler düşünsene:mymeka:
hatta düşünme uygulamaya başla.klava:
.cumaya çok var daha
kalk hareket yap
akşam yemeğini çok az ye ve yatana kadar bişi yeme sadece limonlu sıcak su iç
gör bak ozaman cuma tartıldığında nasıl 1 kilo vermiş olcen

uffff tellledim haaasırnaşık şey
[/QUOTE]

Kız:mymeka: basbas bağırıyom delikafadulden şeyimden zorumvar hemoroidim başka tabirle basurum azdı limonlu su içersem geberirim kafamçokkarıştı hepten tuvalete gidince oturamıyorum gezemiyorum ağrıdan benneyaptımki

selam kızlar
hftasonu dikkat etmedim ama yarından itibaren sıkı bir diyet ve egzersize başlıyorum
kızlar eşimle karar aldık gündüz pc yi açmıycaz oğlan iyice azdı bıraksak bütün gün kalkmıycak pc başından
psikolojisi içinde hiç iyi değil oynadığı oyunlar
ii akşamlar

iyi akşamlar.arkadaşlar.ya ben bi tuhaf oldum.bu hap beni uyuşturdu.bön bön etrafa bakıp duruyom.etkisinide 15 gün sonra göstercekmiş.böyle giderse bırakırım ben bunu.bugün sabah hatta öğlendi,klasik kahvaltımı yaptım üstelik sofrada kurabiye simit ıspanaklı bül böreği vardı.bide bazlama ama ben yemedim sadece yarım simitle kahvaltımı yaptım.az önce diyet bisküvi yedim çayla akşam bişey yemiyceöm.
yaa bu kurallar çok katı.ben şahsen her hafta istesemde kilo vermiyorum.çünkü haftanın 4 günü ancak 1 litre felan su içebiliyorum.eeee su içmediğim zamnda ben çook şişiyorum.

kız şeker onunda çaresi var..sabah kalkar kalkmaz bir tane kuru kayısı ye üstüne elma sirkeli ballı sıcak suyunu iç veeee her öğünde yarım demet dere otu ye
hemoroitinde kalmaz yağlarında..
dereotu yağları resmen eritiyor ve dışkından görüyosun
sen yap bunları hem zayıflarsın hemde bağırsakların süper olur
bana dua edersin şeker

kaydirigubbakcemile3 kız dün akşamda içmişmiydin o haptan beni haşladığındadelikafadulden

evet 3gündür içiyorum ama yarından itibaren içmiycem.kafam bişey almıyo.
:mymeka:ama inan hap içmesem yine haşlardom seni.klava:neydi orsim beee.gayri ahlaki.gerçi şimdide pek farkı yok ama ötekine göre daha namuslu bu.biran önce cuma gelse sen kilo versende değiştirsen şu resmi.cumayı sabırsızlıkla bekliyorum.kız ben senle msnden felan görüşmeyide çok istiyorum yaa.senin mesajlarını zayıflama temponu görünce yapabileceğim konusunda kendime güvenim geliyo.a.s.

Kızlar bugünde tepetaklak gittim akşama kadar iyiydim akşam eşim tavuk getirdi kızarttım dayanamadım tuğbanın dedigi gibi kurallar çok katı yani şu kilo verememe işi 3 haftaya çıkarılsa ne olur püsküte duyrulur rica etsek

akrepcim ben dereotunu kullanmayı alışkanlık etmedim evde birkez aldım yiyemedim kaysıyı sirkeli sudan sonra yedim birde senin dedigin gibi deniycem yarın nasipse
:jeyyar:neolur şu resmini degiştirkötükedihüso kız sonuçta namaz kılan kişileriz ve haliyle butür şeylerin zihnimizde yeretmesi doğru degil :bbo:kalplerimiz masivalarla dolarsa dualarımızda kabul olmaz ister istemez gözümüz takılıyor canım cicim:1hug:

kız onu diyen halt etmiş dere otu tok tutar bi kere..yemekten önce ye yemeğini daha az yersin

cumayı bende bekliyorum şeker..sende bekle ama birlikte verelim olurmu
sende vereceğin kiloyu görmek için bekle şeker
msn adresini özelden atarsan bana eklerim seni canım

akşamları sende fakirleştir sofranı inan faydasını görürsün
uykunda ağırlaşmıyor o zaman midende küçülüyor az yiyorsun çabuk doyuyorsun diğer öğünlerde
hem peygamber (s.a.v.)sünneti az ye az uyu

şeker ben senin dün dediğin edep ya hu sözüne takıldım gece içimden tekrar ediyordum uyumuşum
çok farklı rüya gördüm
rüyamda oruçtum ramazan ayındaymışım ve arefe günüymüş yarın bayram diye heyecan içindeyim
iş yerindeyim toparlanıyorum ama her yerde saksılarda güller ekili ve benimmiş hepsi
ve akşam ezanı okunuyordu..elim hurmaya uzandı orucumu açıcam dedim silkinerek uyanmışım ve hala ezan okunuyordu sabah ezanı kalktım hemen ve daha yatamadım
çok enteresn bir rüya dimi
ve o an sen geldin aklıma o sözün ve senle msn de görüşebilirmiyizki diye düşündüm
ve şimdi sen aynı düşüncemi dile getirmişsin
--edep ya huu-- bu söz çok güzel tekrar ettikçe gözlerim doluyor sence neden şeker

şeker bizler bayanız ama nolcakki
hem hırs olsun diye koydum ben onu
pardon kalbimiz ne ile dolarsa? masiva ne demek anlamadım şeker

dere otunu yiyemediysen maydanoz ye şeker ben öyle yapıyorum..kayısıyı önce ye üstüne iç sıcaksuyunu sirkeni
ve unutma
sabah zengin
öğle memur
akşam fakir şeker
akşamdan sonra bişi yemek de yok diğer aralarda da meyve ve bol su
işte bu kadaaar
bazen düşünüyorum dünyanın heryerinde bir sürü fakir bir kuru ekmek peşindeyken bizse yediklerimiz yüzüne sıkıntı çektiriyoruz bedenimize

Sen bilirsin canım bayanız tabiki ama inançlarımız geregi Rabbimizin bize emrettigi emir ve yasakları düşünürsek ne var olduğunu anlarız canım

masivada Allahdan başka herşey yani kalbe dolan gereksiz çarçöp meşguliyet mesela düşünki su akarları varya sokaklarda oralara yağmur suları akarken ağıza biriken çarçöpler gibi kalbimizede biriken çarçöpler yani gözümüzle gördügümüz fuzuli gereksiz şeyler gözden kalbe dolar ve süzgeçteki çöpler gibi birikir zamanla tıkanır hakla aramıza perde olur iç huzurumuz kaybolur samimiyet kaybolur en çok etkilerinden biri namazlarda kendimizi namazın huşusuna veremeyiz
Artıkım bişeyde diyemiycem gayri senin seçimin -tatlicadiarzu-

tavsiyelerinede uycam teşekkür

hayırlı geceler.öncelikle akrepcim gördüğün rüya çok güzel.bunun için allah hayırlara getirsin diyelimki hayır olsun.biliyosunki rüya ve anlattığın kişi. yorum çok önemli.ama rüyan cidden çok güzel. edep ya huu.bi tasavvuf hak aşığı allah dostu muhterem bi zatın sözü.ben öyle biliyorum.boluda bi türbesi var.sanırsınki cennetten bi parça.okadar güzel bi mekan.içtiğin suya teneffüs ettiğin havaya kokladığın rayihalara doyamazsın.okadar güzel.oraya gidip yarım saat dursan huzur buluyosun.işte ben bu süzü oranın kapısında okumuştum.daha öncede duymuştum ama orda okuyunca senin gibi bende çok etkilendim.ve çok sık zikrettiğim cümlelerdendir.özellikle hoş olmayan hal hareket vs. ile karşılaştığım zamn bunu söyleyince çevremdeki kişiler bu söz hasebiyle kendilerine çekidüzen veriyo.gerçekten çoook manalı ve veciz bi söz değilmi.
resim konusunda bende haysem arkadaşımızla aynı görüşteyim.ve değiştirilmesini şiddetle arzu ediyorum.haram olana gözümüzle her defasında istemesekte bakıyoruz.
özelden msnmi attım şeker sana.bende seni bekliyim haa.

hayırlı sabhlar arkadaşlar.sularımı içtim az sonra kahvaltımı yapıp çıkıyorum.akşam görüşürüz inşallah.hatta kahvaltı yapmayıp elma yemeyi düşünüyorum .

günaydın kızlarrrr:teytey::teytey:
güne çok hızlı bir başlangıç yaptım
20 dakika stepper yaptım kahvaltı yapamadım daha çayın yanında 7-8 tane leblebi yedim muzlu süt içicem oğlanın uyanmasını bekliyorum
birazdanda plates yapıcamkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
yazdıklarını okuyamıyorum kızlar akşam girebilirsem okurum
öpüyorum hepinizi
a.s.

edep ya huuu... çok güzel bir söz bana neyi hatırlatıyo biliyomusunuz akşamdan beri
edep ya huu kitabını arkadaşımdan almıştım okumak için 1 günde okudum ve nerde olduğunu bilmiyorum şuan arkadaşta isteyip duruyo
birde yazarından imzalı almış yenisini alma imkanım yok
evi iyce dökmem lazım bulmak için evde o kadar çok kitabımız varki bazanın altı dolapların üstü kitaplığa sığmayanlar hep orda bu güzel söz banada bunu hatırlatıyo bulmam lazım o kitabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…