• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gecmis olsun dilekleriniz icin hepinze teker teker tsk etim canlar.... annem biraz daha ii persembe fenalasmis cuma gunu babam icin mevlut okutuk yemek verdik cok kalabalikti 80 kisi vardik evde cok guzel gecti ferahladik biraz ailecek..... bana gelince bu hafta cok kotu gecice doru dusrust yemek yemesemde rejim alt ust oldu ama yarin toparlaycam yaza az kaldi serince bizde ins 40 bedenleri goruruz:Saruboceq: begum sana gecmis olsun allah yardimciniz olsun....

Allah kabul etsin canım..

Gunaydın kızlar
bende sabah 5ı bıryerde cayımı ıctım
1dılım beyaz ekmek, 1yumurta ve bıraz peynır, zeytın yedım
hafta sonu spor yanı egzersızlerımı yapamıyorum artık yarın baslarım
Kızlar basım cok agrıyor:bbo: cocuklarla aılecek grıp olmusuz salya sumuk dolasıyoruz evde...-tatlicadiarzu-

gecmis olsun dilekleriniz icin hepinze teker teker tsk etim canlar.... annem biraz daha ii persembe fenalasmis cuma gunu babam icin mevlut okutuk yemek verdik cok kalabalikti 80 kisi vardik evde cok guzel gecti ferahladik biraz ailecek..... bana gelince bu hafta cok kotu gecice doru dusrust yemek yemesemde rejim alt ust oldu ama yarin toparlaycam yaza az kaldi serince bizde ins 40 bedenleri goruruz:Saruboceq: begum sana gecmis olsun allah yardimciniz olsun....
Allah kabul etsın canım ne guzel olmus,evet bu hafta hepımız toparlanmamız gerek (ılk basta ben) bu hafta kılolarımız sabıttı haftayada oyle olursa dıskalıfe olabılırız tetbırımızı alalım kızlar..-tatlicadiarzu-
Kızlar hayırlı sabahlar dün yine akşam çat kapı misafirim geldi ondan çok ben yedim zaten bahaneye bakıyordum -tatlicadiarzu-
kızlar bu hafta rejimi bozdum çoğu aparatif şeyler yemiştim pek sebze kafamçokkarıştıyemedim mahvetti beni hemoroidim azdı çok kötüyüm ağrılarım var tuvalete zor çıkıyorum kabızlık problemim var tartı 2 kg fazla gösteriyor :bbo:bu sabah kahvaltı yapmadım 2 kaysı 2 büyük bardak ılık su içtim egzersizde yapmıyorum acele hazırlamam gereken çeyiz işlerim var onunda sitresi iyce rahatsızlığımı tetikledi :çok üzgünüm:
kabızlıgından dolayı tartı fazla gosterıyordur canını sıkma duzene gırınce rahatlarsın canım...
günaydın herkese
neslihanın yoklugu nasıl belli oluyo cogumuz gayet yemişiz neslihan gittiginden beri ben de buna dahilim..:utangac:
ama bugunden itibaren artık bi düzene sokmam gerek yediklerimi abartmasam da çok abur cubur yedim tutamadım agzımı :utangac:
evet neslıhanın yoklugu bellı oluyor canım cunkı oncekı kadar paylasım olmuyor sankııı-tatlicadiarzu-
kız bende oyle fazla yemıyorum ama abur cuburlara dayanamıyrum ıste asıl kılo yapanda onlar-tatlicadiarzu-

Gunaydın kızlar
bende sabah 5ı bıryerde cayımı ıctım
1dılım beyaz ekmek, 1yumurta ve bıraz peynır, zeytın yedım
hafta sonu spor yanı egzersızlerımı yapamıyorum artık yarın baslarım
Kızlar basım cok agrıyor:bbo: cocuklarla aılecek grıp olmusuz salya sumuk dolasıyoruz evde...-tatlicadiarzu-
Sibelcim geçmiş olsun Allah şifa versin canım

anam karilarra bakin hele ben nereye gittim be burdayim huu
kendinize gelin kafanizi kirarim haaa
yok oyle az paylasim yok oyle yemek yemek
ayy ben haric tabi benim ozel durum var dimi ama hic sormayin yiyom cunku nasil yapacam bilmiyom
neyse konuyu degistirelim bekleyin geliyom birazdan hepinizi kendinize getirecemm
sunlara bak hemen su koymuslarr geliyom durun siz simdi

14.takimin dikkatine....
bundan sonraki haftalarda kilo veremiyen kisi ilk hafta sari kart alacak
ikinci haftada veremezse son sari kartini alacak ve hala devam ediyorsa kirmizi kart alip diskalifiye edilecektir
kilo alan kisiler ilk once sari kart alacak ikinci hafta eger kilo veremezse direk kirmizi kart alip diskalifiye olacaklardir
izin konusunda iki hafta yi gecen izinlerde geri donmek uzere ayrildi ibaresini kullanilacak
su paylasim konusundada hergun en az bir mesaj birakilacak yani nerde oldugunuzu neden gelmediginiz yada neden gelemiyeceginizi soylemek sartiyla aksi taktirde ilk once sari kart gosterilecek dah da gelmeyip paylasimda bulunmuyorsa ikincisindede kirmizi kart gosterilip diskalifiye olacaklardir
bilginize.............

evet kizlarr su kurallari hatirlayalim dimi ama
sabahtir bunlari ariyordum
simdi gelelim durumumuzaa kimler kilo vermiyo kimler veriyo kimler aliyoo
degilmi ama
yanliz simdi tlf aldim aksama misafirim var o yuzden sizden ricam benden sonra kim gelirse yada yardimcim canim bu isi yapmazlarsa sana ricam iki haftanin genel durumunu cukartman kimler geliyo kimler gelmiyo kilo vermeyen alan bunlarin iki haftalik listesini cikartin ben yokken
sonrada ustunde dusunur tasiniriz
biran oncede toparlanin ayrica benim bir yee gittigim yok suan babm yeni geldigi icin bu sekilde durum yoksa ben burdayim basinizda
paylasimlarinizi gelip okumak istiyorumama nerdeyse hic yok diyecek kadar azz
hadi bakalim zeynep suan da sen varsin burda zamanin varsa su listeyi yap derim biraz kendimize geliriz
kurallari uygulayacagiz kizlar artik biraz kati olmanin zamani geldi
ay ben nasil cikacam aradan bilmiyom yanlizz
cok fena yiyom cunkuu ufff
neyse kizlar hadi ben gidiyom cok fena misfairim var aksama gelin bana yardim edin
bakin gidecem ama geldigimde su liste hazir olsun oldumu rica ediyom sizin icin hepimiz icin oldumuu opuldunuzzz

ii pazarlar arkadaslar bu sabah 2 bardak cay bir yumurta biber kavurmasi 4 kasik ve 4 dilim ekmek yedim kahvalti oglen yemekle karisti biraz .... neslihan tekrar kuralari hatirlatigin icin tsk .... bugun pcye format atilacak bitince gelirim yine s2000 gecmis olsun

Anam neslihan kız ben şimdiden diskalifiyelik oldum tartı 64 gösteriyo valla:1shok: ama rahatsızlığımdan olsa gerek:utangac: yoksa bir haftada 2 kg almış olamam bu haftada aynı kilolarda kalsam iyiydi şeyimin zorundan yememem lazım aksi ortalığı yemek:mymeka: görüyorum

kızlar diskalife olsamda buraya girememmi acaba:çok üzgünüm: bilgisi olan varmı

anam karilarra bakin hele ben nereye gittim be burdayim huu
kendinize gelin kafanizi kirarim haaa
yok oyle az paylasim yok oyle yemek yemek
ayy ben haric tabi benim ozel durum var dimi ama hic sormayin yiyom cunku nasil yapacam bilmiyom
neyse konuyu degistirelim bekleyin geliyom birazdan hepinizi kendinize getirecemm
sunlara bak hemen su koymuslarr geliyom durun siz simdi
gemiyi enson gaptan terkedermişkaydirigubbakcemile3ama sen ilk terkeden olunca sengözlerimebaksanabmeydan bana kalıyor tabeeedelikafadulden
14.takimin dikkatine....
ikinci haftada veremezse son sari kartini alacak ve hala devam ediyorsa kirmizi kart alip diskalifiye edilecektir
kilo alan kisiler ilk once sari kart alacak ikinci hafta eger kilo veremezse direk kirmizi kart alip diskalifiye olacaklardir
izin konusunda iki hafta yi gecen izinlerde geri donmek uzere ayrildi ibaresini kullanilacak
su paylasim konusundada hergun en az bir mesaj birakilacak yani nerde oldugunuzu neden gelmediginiz yada neden gelemiyeceginizi soylemek sartiyla aksi taktirde ilk once sari kart gosterilecek dah da gelmeyip paylasimda bulunmuyorsa ikincisindede kirmizi kart gosterilip diskalifiye olacaklardir
bilginize.............
:mymeka:sana kim kart göstercek pekii obur fare:mymeka:
evdeki yicek çuvallarını delecene toparlan biraz..kolaymı veriliyor onca kilo:mymeka:
anlaşıldı sen yaza düğünde tonton teyze olarak gezcen ortalıkta..bende gelip resmini çekcem tonton teyzeniiiinlülülülülülü

evet kizlarr su kurallari hatirlayalim dimi ama
sabahtir bunlari ariyordum
simdi gelelim durumumuzaa kimler kilo vermiyo kimler veriyo kimler aliyoo
degilmi ama
yanliz simdi tlf aldim aksama misafirim var o yuzden sizden ricam benden sonra kim gelirse yada yardimcim canim bu isi yapmazlarsa sana ricam iki haftanin genel durumunu cukartman kimler geliyo kimler gelmiyo kilo vermeyen alan bunlarin iki haftalik listesini cikartin ben yokken
sonrada ustunde dusunur tasiniriz
biran oncede toparlanin ayrica benim bir yee gittigim yok suan babm yeni geldigi icin bu sekilde durum yoksa ben burdayim basinizda
paylasimlarinizi gelip okumak istiyorumama nerdeyse hic yok diyecek kadar azz
hadi bakalim zeynep suan da sen varsin burda zamanin varsa su listeyi yap derim biraz kendimize geliriz
kurallari uygulayacagiz kizlar artik biraz kati olmanin zamani geldi
ay ben nasil cikacam aradan bilmiyom yanlizz
cok fena yiyom cunkuu ufff
neyse kizlar hadi ben gidiyom cok fena misfairim var aksama gelin bana yardim edin
bakin gidecem ama geldigimde su liste hazir olsun oldumu rica ediyom sizin icin hepimiz icin oldumuu opuldunuzzz
:mymeka:delüüüü hem okadar yiyor hemde iş yaptırmak için yardımcı çağırıyor:oklava:
sen yapsana kız anca eritirsin o yediklerini:mymeka:

ii pazarlar arkadaslar bu sabah 2 bardak cay bir yumurta biber kavurmasi 4 kasik ve 4 dilim ekmek yedim kahvalti oglen yemekle karisti biraz .... neslihan tekrar kuralari hatirlatigin icin tsk .... bugun pcye format atilacak bitince gelirim yine s2000 gecmis olsun
afiyet olsun şekeeer
Anam neslihan kız ben şimdiden diskalifiyelik oldum tartı 64 gösteriyo valla:1shok: ama rahatsızlığımdan olsa gerek:utangac: yoksa bir haftada 2 kg almış olamam bu haftada aynı kilolarda kalsam iyiydi şeyimin zorundan yememem lazım aksi ortalığı yemek:mymeka: görüyorum

kızlar diskalife olsamda buraya girememmi acaba:çok üzgünüm: bilgisi olan varmı

kız şimdiden dikalifiye olcanı dünücene eritmek için çareler düşünsene:mymeka:
hatta düşünme uygulamaya başla.:oklava:
.cumaya çok var daha
kalk hareket yap
akşam yemeğini çok az ye ve yatana kadar bişi yeme sadece limonlu sıcak su iç
gör bak ozaman cuma tartıldığında nasıl 1 kilo vermiş olcen:nazar:

uffff tellledim haaasırnaşık şey

14.takimin dikkatine....
bilginize.............

kız bu kurallar cok sert
boyle gıderse bızım takımda kımse kalmıcak dıskalıfıye olcak:a015:
gercı dogrusu bu yoksa bızım zayıflayacagımız yok cok haklısın canım:lepi:
ama lıste nasıl olcak anlamadım:uhm: zaten basım catlıcak gıbı agrıyor bır elımde mendıl burnumu sılıyorum habıre-tatlicadiarzu-

Sibelcim geçmiş olsun Allah şifa versin canım
tesekkur ederım canım
slm kıslar sabah güzel bi pazar kahvaltısı yaptım ama sonrakilerde dikkat edicem
dıkkat et tabıı canım Neslının kurallarını hatırlamıssındır umarım-tatlicadiarzu-

tesekkur ederım canım beklerızz

şiiişkooo neslihan şişkooo neslihan

heyttttttttttttt
yettim seni seni arkamdan konusursun ha kizim ne yapim cok ozel durumdayim ya kiz duracagina sen yapsaydin ya su listeyi
hem bak ellerin kasiniyormus kasintisi gecerdi :roflol:
valla hic sorma su cuval delme isini yapiyom cok fena durumdayim yaa kurallarda pek fena valla ne yapacaz mecburr yemiyecez bakalim

sibell su listeye gore canims en ikinci sari karti gormus bulunuyorsun hahahahaha
yani bu hafta verdin verdin veremedin artik gerisini sen duusn ne kaa kotuyum

sibell su listeye gore canims en ikinci sari karti gormus bulunuyorsun hahahahaha

kız ama gecen hafta gram vermıstım sadece bu hafta veremedım bu cumaya kadar veremezsem 2. sarı kartı alcam-tatlicadiarzu- ama almamak ıcın ugracagım tabıkı ne etcez bılmıyorum kızzz-tatlicadiarzu-

:roflol:bu hafta da veremezsen ikinci sarı kart da sana geliyor kız nolcek o zaman:jeyyar:

aaahh ne üzüldüm:teytey: tutmayın benii çok üzüldümmhihoyyyt

kız ama gecen hafta gram vermıstım sadece bu hafta veremedım bu cumaya kadar veremezsem 2. sarı kartı alcam-tatlicadiarzu- ama almamak ıcın ugracagım tabıkı ne etcez bılmıyorum kızzz-tatlicadiarzu-
evet canim sen bu hafta birinci sari karti aldin simdi listelere baktim not aldim artik bu haftada vermessen ikinciyi alirsin
:roflol:bu hafta da veremezsen ikinci sarı kart da sana geliyor kız nolcek o zaman:jeyyar:

aaahh ne üzüldüm:teytey: tutmayın benii çok üzüldümmhihoyyyt
anam gercekten ben bu haftayi tamamen unuttum ama soyle bir durum var okadar sevinme yani diyecegim su ben bu hafta tartilmadim yani kilo vermemdim diye birsey yok halada tartilmis degilim oyuzden emin ol bu hafta en az 0.3 gr :roflol:
saka saka bilmiyom valla ben dedigin gibi bu haftada veremezsem diskalifiye olacam amaninn
elvedaa arkadaslarrrrrrrsenağlama

Back