Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar bende yogurt corbası yaptım
gıdıyım 1 tabak ondan ıceyım
sonra gorusuruzzzz

şu meşhur kayınvalide çorbasımı iç bakalım tadı çok güzel
ben çok içtim o çaorbadan ama düzenli içmedim arada kaçamaklar oldu

bende tonbalıklı salat yedim platesimi yaptım şimdi ev süpürüp tekrar egzersiz yapıcam bu hafta egzersize ağırlık vericem Allah izin verirse

AKREPÇİM nerdesinnn:teytey::teytey:
bu hafta gobeklerimizi yarıştıralım mı ne dersin:jeyyar:
senin gibi dişli bi rakibe ihtiyacım var Şeniz

yok canım normal yogurt corbası yaptım o corbadan gecen hafta yapmıstım ama bır ıse yaramadı kızzz tabıı benımde kacamaklarım olmustu ama bu hafta kacamak macamak yok yoksa dıskalıfıye olcam:a015:
Plates yaptıgın koydugun resımden bellı oluyor canım, guzel nerden buluyorsunuz kız oyle seylerı

slm kizlar yine bir kacamak yapip geldim gecmisi okudum canlarin ne habersinz yaa
anam ben hic giremedim su diyet moduna babamda burda surekli yeniliyo ay birde bir misafirim var anammm hic sormayin cok fenayim ayaklarima kara sular indi inanin yemek yapmaktan temizlik yapmaktan
birde caasir makinem bozuldmu ustune ustluk elimde yikiyom bazilarinida ufff anlatirken bile yoruldumm
kizlar ben notlarimi aldim su kimler sari kart kimler kirmizi kart alacak ama suanda firsatim yok biraz isim var onalri bitirecem sonraa eger gelen olmazssa gelip listeyi yazacam oldumu optum hepinizi

Hosgeldın Neslıhan Allah kolaylık versın sana canım camasırları elde yıkamak kolay degıl ınsallah en kısa zamanda makınan yapılır..
Cumaya kadar sende ver kılo yoksa sanada kırmızı kart gosterırız bak ona gore canım...

bu hafta kilo vermen gerekiyo demek
işi sıkı tut canım egzersiz yap fırsat buldukça
ben platesi çok sevdim yaparken hiç terlemiyosun ama acayip yağ yakıyo
1 hafta tam yapmadığım halde 1 er cm incelmişim fırsat buldukça plates yapıom

Canlar nasılsınız akşama gelirim dedim ama sabredemedim açtım yine öglen yemegi
olarak dedigim gibi kepekli makarna yaptım onu yedim
Akrepcim tavsiyelerin için teşekkür bende meyvayı daha sonra yerim genelde öylede yaptım

sagolasin canim yaa valla cok zorlaniyom ya allah buyuk bakalim tamirci cagiracam ya burdada tamir isleri pek yok bilirsin gidince gidiyo ama tam misafir zamani kotu oldu neysee
aman valla gosterin inanki fenayim cunku bir seyler yapmassam kendime gelemiyecem ona goreyin haaaa
Neslihancım kolay gelsin canım yaa
ne zaman gidiyo kayınpederin:jeyyar:sabırsızlıkla bekliyoruz seniŞeniz

canim ya sagol valla en son geldiginde 7 ay kaldii bu sefer kac ay kalir bilmem beni cok seviyorlar sagolsunlarr hic eksik olmazlarr -tatlicadiarzu-
oyuzden ben burdayim ya baksaniza geliyom firsat buldukca simdi ilk gunleri oldugu icin yogunum oyuzden fazla gelemiyom yoksa gelirim yani birde cocuklarda tatile girdiler oda bir sebeb gelmemem icin gorumcem surekli pc basinda oluyo yani zaman bulsamda pc dolu oluyo oyuzden ama bu gunleride atlatacam emi, olun

Kız kolay gelsin bende birkaç hafta falan gibi düşünmüştüm kalır ne 7 ayı kız sizinkilerin bi ayagı orada:uhm: heralde şehirden şehire gider gibi oraya mı geliyolar Maşallah tatilllerde pek çok -tatlicadiarzu-tam türk milletinin yeri ama şu makina bozulunca yenisini alma işi uymadı bize :roflol:

sagolasin canim ya
evet sagolsunlar ayaklari burda surekli gidip geliyorlarr
yanimda rahat ediyorlar sanirim oyuzden
valla bu sefer okadar kalamaz sanirim ama bilmiyorum dah abelli degil ama
bende iste bir gelip bir gidiyom buraya simdi kimse yok guya bu seferde kizim kalkk diye agliyo onu oyaliyom sonra tekrar geliyom uff anliyacaginbenim isler karisik kafamçokkarıştı

14.takimin dikkatinee.....
90.etap itabariyle duzenlemis oldugumuz kurallara goree sari kart alan arkadaslaron listesini veriyorum​
S2000 ilk sari karti
haysem ilk sari karti
rose14ilk sari karti
neslihan ilk sari karti
eylulceilk sarikarti
begum ilk sari karti

bu listedeki sari kart alan arkadaslarr ikinci sari karti gordukten sonra yine vermezlerse kilo kirmizi kart gorup diskalifiye olacaktirr
bilginize.........

Son düzenleme:
kizlar artik su en cok verenler ve en az verenlerin listesinide haftaya hazirliyacagim haftaya bir ay olacak cunku ayda bir bu listeyi hazirliycagim

kız neslihan bu liste nedür :uhm:yarımız gitti kaydirigubbakcemile3 eksik takım oynarmı:mymeka:

Kızlar yarım saat önce 2 kaysı çay içtim şimdide akşam yemegimi kıymalı kapuska yarım dilim ekmek yiyorum inş yatana kadar meyva ve suyla idare edrim

ayy nesliha n ne bu.her hafta kilomu vercez ne bu kızm.öyleyse ben yokum gerçekten.elimde olsa günde kilo vercem ama olmuyo işte.olmazsa ben yarışmadan çekileyim.yerime biri gelsin ben yarışma dışı bişeyler yazayım yani.sen nasılsan ben de öyleyim.babam var benimde durmadan bişeyler hazırlıyorum.bi yemiyorum iki yemiyorum 3 .de gidiyo şu sıralar.ben almadığıma şükrediyorum inana. yani haftaya veremezsek yani bucumaya diskalifiyemiyiz şimdi.ayyy ben öyle kovulmaya gelemem.şimdiden yüzüm kızardı benim bee.ne buuu.

Tuğbacım bencede kurallar çok ağır sonuçta biz yeni başlamadık eski tempo olmuyor sanki sıkboğaz oluyoruz kız
bende bu hafta kesin çıkaılırım tartı geçen haftadan fazla gösteriyor zaten bu hafta bayabi rahatsızlığım vardı kabızlık şişlik cumaya mümkün degil geçen haftadan az olmam asıl ben çıkıyım yediklerimi yazarım çok sıkı yapmak istemiyorum misafirsiz gün artık ekstra oluyor inanın çagırmamı bekliyen arkadaşlarım var korkumdan çağıramıyorum

oyyy kızlar cok yoruldum, komsumla bır yuruyuse cıktık 1,5 saat yurumusuz ama arada kostuk cok ıyı oldu, hergun boyle yurursem cok ıyı olcak...
aksam 1 tabak yogurt corbası ıcmıstım dahada bırsey yemedım bol su ıcıyorum bırazdanda meyve yerım bugunude boylelıkle kaparım...-tatlicadiarzu-
Neslıhan kız takımdakılerın yarısından cogu sarı kartlı nasıl olcak bu-tatlicadiarzu-
bu hafta herkes verdı verdı, veremedılaelaelaelaelae

evet canım bu hafta kılo vermem sart-tatlicadiarzu-
bende hergun olmasada arada plates yapıyorum basta cok zor gelıyordu ama bıraz alıstım yapıyorum artık...
demek 1 cm ılcelmıssın cok ıyı canım ozaman bende hergun plates yapıyım..-tatlicadiarzu-

ya nesrincim sen bu hafta veremezsen rahatsızlığından dolayı.sen zaten bizim medari iftarımızsın canım benim. ama ben gerçeketen her hafta kilo şöyle dursub gr veremiyorum.haftanın 4 günü kurstayım.toplam bi litreyi bulmuyo içitğim su.eee dolayısıyla vücutta ödem yapıyo.şahsen iki hafta üstüste sarı kart olayı bana ağır geldi. buhaftada gr veremezsem haftaya diskalifiyeyim.ozamn atılmadan ben kendim çıkayım.bide atılırsam çok üzülürüm.kimse kovmadan ben gideyim.en azından yine burda paylaşımlarda bulunmaya yazdıklarınızı okumaya yüzüm olur.dimi ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…