- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #2.941
kızlar bende yogurt corbası yaptım
gıdıyım 1 tabak ondan ıceyım
sonra gorusuruzzzz
şu meşhur kayınvalide çorbasımı iç bakalım tadı çok güzel
ben çok içtim o çaorbadan ama düzenli içmedim arada kaçamaklar oldu
bende tonbalıklı salat yedim platesimi yaptım şimdi ev süpürüp tekrar egzersiz yapıcam bu hafta egzersize ağırlık vericem Allah izin verirse
AKREPÇİM nerdesinnn:teytey::teytey:
bu hafta gobeklerimizi yarıştıralım mı ne dersin:jeyyar:
senin gibi dişli bi rakibe ihtiyacım var Şeniz
yok canım normal yogurt corbası yaptım o corbadan gecen hafta yapmıstım ama bır ıse yaramadı kızzz tabıı benımde kacamaklarım olmustu ama bu hafta kacamak macamak yok yoksa dıskalıfıye olcam:a015:
Plates yaptıgın koydugun resımden bellı oluyor canım, guzel nerden buluyorsunuz kız oyle seylerı
sagolasin canim yaa valla cok zorlaniyom ya allah buyuk bakalim tamirci cagiracam ya burdada tamir isleri pek yok bilirsin gidince gidiyo ama tam misafir zamani kotu oldu neyseeHosgeldın Neslıhan Allah kolaylık versın sana canım camasırları elde yıkamak kolay degıl ınsallah en kısa zamanda makınan yapılır..
Cumaya kadar sende ver kılo yoksa sanada kırmızı kart gosterırız bak ona gore canım...
Neslihancım kolay gelsin canım yaa
ne zaman gidiyo kayınpederin:jeyyar:sabırsızlıkla bekliyoruz seniŞeniz
sagolasin canim yaa valla cok zorlaniyom ya allah buyuk bakalim tamirci cagiracam ya burdada tamir isleri pek yok bilirsin gidince gidiyo ama tam misafir zamani kotu oldu neysee
aman valla gosterin inanki fenayim cunku bir seyler yapmassam kendime gelemiyecem ona goreyin haaaa
canim ya sagol valla en son geldiginde 7 ay kaldii bu sefer kac ay kalir bilmem beni cok seviyorlar sagolsunlarr hic eksik olmazlarr -tatlicadiarzu-
oyuzden ben burdayim ya baksaniza geliyom firsat buldukca simdi ilk gunleri oldugu icin yogunum oyuzden fazla gelemiyom yoksa gelirim yani birde cocuklarda tatile girdiler oda bir sebeb gelmemem icin gorumcem surekli pc basinda oluyo yani zaman bulsamda pc dolu oluyo oyuzden ama bu gunleride atlatacam emi, olun
Kız kolay gelsin bende birkaç hafta falan gibi düşünmüştüm kalır ne 7 ayı kız sizinkilerin bi ayagı orada:uhm: heralde şehirden şehire gider gibi oraya mı geliyolar Maşallah tatilllerde pek çok -tatlicadiarzu-tam türk milletinin yeri ama şu makina bozulunca yenisini alma işi uymadı bize :roflol:
14.takimin dikkatinee.....S2000 ilk sari karti
90.etap itabariyle duzenlemis oldugumuz kurallara goree sari kart alan arkadaslaron listesini veriyorum
haysem ilk sari karti
rose14ilk sari karti
neslihan ilk sari karti
eylulceilk sarikarti
begum ilk sari karti
bu listedeki sari kart alan arkadaslarr ikinci sari karti gordukten sonra yine vermezlerse kilo kirmizi kart gorup diskalifiye olacaktirr
bilginize.........
bu hafta kilo vermen gerekiyo demek
işi sıkı tut canım egzersiz yap fırsat buldukça
ben platesi çok sevdim yaparken hiç terlemiyosun ama acayip yağ yakıyo
1 hafta tam yapmadığım halde 1 er cm incelmişim fırsat buldukça plates yapıom
Tuğbacım bencede kurallar çok ağır sonuçta biz yeni başlamadık eski tempo olmuyor sanki sıkboğaz oluyoruz kız
bende bu hafta kesin çıkaılırım tartı geçen haftadan fazla gösteriyor zaten bu hafta bayabi rahatsızlığım vardı kabızlık şişlik cumaya mümkün degil geçen haftadan az olmam asıl ben çıkıyım yediklerimi yazarım çok sıkı yapmak istemiyorum misafirsiz gün artık ekstra oluyor inanın çagırmamı bekliyen arkadaşlarım var korkumdan çağıramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?