- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #2.861
maşallah akrep çok iyisin ama zayıflamak seni bi tuhaf etti heralde bacım.ne kız o resim öyle bizi günaha sokuyon.her mesajını okuyunca guslmü etcez.değiştir onu beee.çok iğrenç biresim bence.tabi sen beğeniyosan dursun ama vebali sana cicim.
kızlar katılıyorum size resim konusunda kaydirigubbakcemile5Akrep bencede çok çirkin resim o ne bee midem bulandı
Bu arada geçmişi okuyamadım dünden bu yana tüm arkadaşlarımı kutluyorum 4. olmak da ıyı
Hoşbulduk canım iyi sayılırım yemek istegim dışında canım acayip tatlı istiyor nedenseHaysem hosgeldın nasılsın
allaha şükür iyiyim canım .doktor bi antidepresan ilça vermişti o beni tamemen uyuşturdu elimi kolumu zor hareket ettiriyorum.durmadan uyuyasım geliyo.haa buarada maşallah sana.çok iyi gidiyosun canım.az kaldı hedefine.Selam kızlar rosecım nasılsın
dıyetısyen yıyebılırsın dedıyse ye bence canım bırkac kasıkdak bırsey olmaz
ha buarada dıyetısyenın verdıgı dıyete uyuyormusun nasıl dıyet bıldıgımız klasık dıyetlerdenmı-tatlicadiarzu-
şeker o gaciyi gördükçe onun gibi dümdüz bi karnım olsun diye spora koşuyorum acaip hırs yapıyor bende.kız neden gusl alcenki anlamadım bunumaşallah akrep çok iyisin ama zayıflamak seni bi tuhaf etti heralde bacım.ne kız o resim öyle bizi günaha sokuyon.her mesajını okuyunca guslmü etcez.değiştir onu beee.çok iğrenç biresim bence.tabi sen beğeniyosan dursun ama vebali sana cicim.
iyiya işte iyilik ettim size..mide bulantısı yemek yedirmez dimi şekerAkrep bencede çok çirkin resim o ne bee midem bulandı
geçmiş olsun şekerslm arkadaslar ... s2000 ozur dilerim nelsihana ozel msj birakip gitmistim ben kilo ayni diye annem fenalasmis persembe acil yanina gitim bizim eve 45 km annemler anca bugun geldim tekrar ozur dilerim.......
slm arkadaslar ... s2000 ozur dilerim nelsihana ozel msj birakip gitmistim ben kilo ayni diye annem fenalasmis persembe acil yanina gitim bizim eve 45 km annemler anca bugun geldim tekrar ozur dilerim.......
kizlar ben geldim yine kucuk bir kacamak yaptim
bu arada kizlar size bir haberim var bugun biraz uzuldum
begum arkadasimizin babasi rahatsizlanmis cok zor gunler gecirmisler halada geciriyorlarmis
ameliyat felan olacakmis babasi oyuzden giremiyecekmis kendisiyle tlf da konustum
zaten anladim birseyler oldugunu cunku begum gerceten takim konusundaa cok duyarlidir oyuzden korkmustum birsey var bunda diye korktugumda hakliymisim
kendisi izinli ama ne kadar surer bilmiyom
haber verim dedim
giydirdim şeker oldumu:)))))))))
canım benim yaaaŞeniz:tomato:eh işte ama bide elbise giydir şuna.pek omamış yani anlıyacağın
kız şunların namuslu edeplisini bulsana.elini başını doprudürüst tutanını.yokmu.noldu sana bee.git kızım sen biraz bişeyler yee kilo al.zayıflamak açlık seni baştan çıkarcak anam git bişeyler ye.kaydirigubbakcemile
kızlar hiç musait olamadım valla söz yarından sonra burdayım
şimdi çıkmam gerekiyo aklımdasınız ama valla
diyetide 2 dilim kek harici bozmadım bide 2-3 kaşık irmik helvası yedim
ama bugün saat 11 de bi cıktık saat 9 da eve geldik görümcemle ohhh bi gezmişiz alışveriş yapmışız
bu gezme sayesinde dün yediklerimden eser kalmadı valla kalcalarım agrıyo yürümekten çokta soguktu
kaban aldım kendime hemide 40 beden darısı şu 10 kiloya bi gitseler hayırlısınla
eylülcüm annene geçmiş olsun canım begüm babanada geçmiş olsun canım rabbim nerde hasta varsa yar ve yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?