Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aferin kız misafirlerle bozmadın:1hug: tuğbacım msjını fark ediyoruz tabiki ama herşeye yazma fırsatı olmuyor teşekkür butonunuda kaldırdılar okuyup okunmadığı anlaşılmıyor birde çoğu geçmişi okumuyordun sana yazdıklarımı fark etmiyordun bile önceden
bende o yüzden bazen yazasım varsada yazmıyorum okunmuyor diye

Inanki buyuk bir dikkatle okudum bu yaziyi eger o kadinin yerinde ben olsaydim bir kere esi eger kilo aldi diye bosanma davasi acti ise ben bir dakika beklemez bosanirdim boyle erkekler varmi acaba diye dusunuyorum suan demekki varmis .Ben hamileyken ve daha sonrasinda tam olarak 30 kilo alip ve daha sonra veren birisiyim ve esim asla ama asla kalkipta rejim yap zayifla hayatim felan diye bir cumle kullanmadi hatta kiloluyken yuzum daha cok guzelesmisti boylede cok guzelsin dedigi anlar aklima geliyor suan , Cunku esim beni Ben oldugum icin seviyor ister 10 kilo olayim ister 1000kilo .Ve diger kadinlara ise diyecegim tek sey var egerki kocaniz sizi sadece fiziginiz icin seviyorsa ( kilo aldiniz diye bosamak istedigini duyarsaniz aninda onaylayin ondan hayir gelmez )yada es adaylari bence evlenmeyin bole erkeklerle cunku daha sonra dogal olarak sizde kilo alcaksiniz ve boyle es olmaz olsun derim Çok üzgünüm çoook

kızlar biliorum kızdınız bana ama geçmişi okumadan bi yazayım dedim
pazartesi diş doktoruna gittim 20 yas dişim apse yapmış salıgünü onu ameliyatla aldılar narkoz vurdular iki gündür inanın kendimde degilim yavas yavas toparlıyorum tabi bu arada sıvı besleniyorum agrı vee 6 dikişim var bikaç gün sonra katıya geçicem bugun püre yemeyi deniycem şimdi geçmişi okuyorum

kiz sende ne olduda umidim yok diyon kacamak yaptin dimi kiz hadi senin daha kacamak yapacagin zaman, gelmedii yuru az biraz ver sonra beraber yapariz kacamaklari
kiz belli birsey yok tabiki gelecem biryere gitmis degilim sabahlari muhtemelen burda olurum ama yarin olmiyacam cunku tam o saatte gelecekler bende almaya gidersem sabah hep orda gecer zamanim o bakimdan dedim gelmiyecem diye yoksa burdayim biryere gittigim ok
suandada kizi ayagimda salliyom uyusun birsuru isim var artik islerden basimi kaldiramam

gitmeee :çok üzgünüm:-tatlicadiarzu-
sensiz cekilmez buralar bee girmeye calıs canım yine de :)
ayy canlarim tesekkur ederim ama bu kadar uzulmeyin cunku buralardayim gittigim yok sadece yarin bakin bainizin caresine okadar a.s.
anam niye senin yazini gormeyelim kiz sunun dedigine bak arada kaynamistir ne yapalim kiz sende bizimkilere bakmiyon aaaa
kafani kirdirma bak sen bakmadin ben bakmadim davasina donmeyek demi ama
vall abu arada supersin bu hafta sen kurtaracan desene bizi

kiz uzulme girersin senin maasallahin var zaten hakettin birazcik cikmaya biraz diyom ama ha uzatma derim bosa gitmesin hersey

hosgeldin canim gecmis olsun ya kizmak degil bizimkisi anim seni aramizda gomek istemek okadar birde guzelim gecmsii okuyunca cevap yazarsan bizim icin daha iyi olcak hic cevap yazmiyon yazmadigin icinde sohbet ortami pek olmuyo yanlis mi soyluyorum kizlar yanlisim varsa duzelltin

tamam canım bız hallederız ama sen yınede bos kaldıkca gır bızlerı yalnız bırakma oldumu...
kayınbaban cokmu kalacak, desene hıc ısın bızmez kızzzz

tamam canım bız hallederız ama sen yınede bos kaldıkca gır bızlerı yalnız bırakma oldumu...
kayınbaban cokmu kalacak, desene hıc ısın bızmez kızzzz

valla canim bilmiyom n ekadar kalacagini en son geldigin 7 ay kalmisti bu sefer kac ay kalir hic bir fikrim yok ama en az 3ay kalir onu soyleyim
anam hic isim bitmez benim artikin kizlarr birde kendisi cok titiz yani bende titizimdir ama o biraz daga tititz yani anliyacaginiz isim var senağlama

geçmiş olsun canım Allah şifa versin

oooo ısın zor canım Allah kolaylık versın sana ama sınırden kendını yemege verme bos kaldıkca buraya gır motıve olursun..
bu hafta bızım takım pek ıyı gorunmuyor galıba ama bellı olmaz cuma sabahı lısteyı toparlarız ınsallah sende olursunda beraber yaparız...kaydirigubbakcemile5

kıslar bu lapayı yapan bi arkdasım kötü oldu çok fazla su atıyor yağda değil aman dikkat edin arada bir elinizin üstündeki deryi diger elinizin bas ve işaret parmagıyla cekin eger hemen eski haline dönmüyorsa ciddi su kaybı vardır hemen sıvı alın sekerler

geçmiş olsun canım Allah şifa versin

bende bugun lapa yapayım dıyordum ama vazgectım benım su atmaya ıhtıyacım yok yag atmaya ıhtıyacım var oda sporla oluyor en ıyısı kalkıp bıraz nıvea body yapayım..

Ben geldim.Bi geçmişi okuyayım ama önce haysem sana sorularım var 2 8 den 3 10 nasıl yapıyorsun ben direk cd yı açıyorum onla rne yaparsa aynısını yapıyorum onlalra bıtırıyorum

haysem o nasıl oluyor2-8 3-10 ne oluyor anlamadım canım
bende ısınmayı yapmıyorum ve en sondakını yapmıyorum

[Bhareket sayısı:roflol:
]Hani hareketleri sayarken 2 defa sekiz sayıyorya bende 3 defa on sayıyorum bende son ısınmayı yapmıyorum ilki yapıyorum zaten cdyle yapmıyorum hepsini ezberledim ezbere yapıyorum sırasıyla birde benim endersaraçtan ögrendigim bir hareket var onu 30 la başladım şimdi 120ye kadar yapıyorum en son hareket olarak
[/B]

Bu hafta ben iyi gibiyim inşalah tartıda da öyle olurum:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…