- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #2.701
canim vall asoyle diyim sana bir tane icli kofte bir tanede sutlu tatli yedim okadar birde portakalneslihancım neler yuttun bakıyım
ben akşam yemegi olarak bir tabak zeytinyağlı sarmısaklı fasülye kavurması yedim yağlı tuzluydu ama çok sevdigim bir yemekti fazla yemedim ekmek bir iki lokma aldım birde ilerki saatlerde havuç yemegi düşünüyorum regl oldum o yüzden egzersiz yapmıyorum
tamam canim sen once cizelgeni yap sonra begumde zaten gorur onlda anlasip sana kocluk yapaiz sende bize tabikiamin bitanemm :Saruboceq:
bu sabah tartıldımda 60,5 olmuşum tatlım ya aslında öyle aman aman bişey yemiyorum ama saatler çok şaşıyo tatlım sabah ve öğlen nerdeyse açım ama akşam olunca tutamıyorum kendimi . bide bu aralar hiç evde durmuyorumki düşün geçen cuma ankaraya gittik görümcemlere orda kaldık 2 gün ondan önceki haftada annemlerdeydim 3 günde orda kaldım annemde sağolsun hep sevdiğim şeyleri yaptı durdu hayırda diyemiyorum
koçluk ta yap tabiki bana tatlım her zaman hazırım biliyosun ikimizde birbirimizi kontrol altına alırız belki hem begümde geldi artık eski günlere dönmemiz gerekiyor dimi
dediğin gibi çizelgemide yapayım bir an önce
canim vall asoyle diyim sana bir tane icli kofte bir tanede sutlu tatli yedim okadar birde portakal
simdi akam yemiyecem ne yapim ya anca sindiririm cunku
çokta fazla degil yani idare ederyerimseniben bende çok ağır şeyler yemişsindir düşündüm-tatlicadiarzu-
canim vall asoyle diyim sana bir tane icli kofte bir tanede sutlu tatli yedim okadar birde portakal
simdi akam yemiyecem ne yapim ya anca sindiririm cunku
çokta fazla degil yani idare ederyerimseniben bende çok ağır şeyler yemişsindir düşündüm-tatlicadiarzu-
yok kiz agir degil ama evde biraz cok yemistim ona sinir oldum evde yemegipte gitseydim cok daha iyi olacakti bence ama olmadi neyse aksam salata yedim sadece o kadar
artik yarin insallah daha siki yapmayi dusunuyom
tugba ki zhosgeldin nasil odun basin in agrisi gectimi bakimm yarinmi gidecen diyetisyene
akşamki yediklerime gelince:sarımsaklı yoğurtlu pazı dolması 6-7 tane kadar.salta.başka bişey yemedim.ama ikindi çayın yanında 1 dilim kek,3-4 tane çifte kavuylmuş bisküvi. ya arkadaşlar ezber felan yapıyorum yaa.bişey yemeyince kafam hiç almıyo.klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:
siz vurmadan ben kafama vurayım.ama bide siz vurun.
hepinize hayırlı geceler.geçmişi okuyamıyorum malesef
Haticecim aslında gitmek lazım sen kolaydasın burda diyetisyen yok ya trabzon yada rizeye gitmek gerekiyor oda benim için zor oluyor ben gidip hem fikir hemde tahliller olmak istiyorum yoksa diyet konusunda zaten artık usta olduk yaniGünaydın kızlar.Ben lapaya devam son gaz.Alıştım bugün.Diyetisyen dedinizde benim arkadaşım 20 günde 4 kilo verdi diyetisyen sayesinde.Bnde gitsem mı kı
olsun canım oda buhaftakı kacamagın olsun senın, zaten aksam bırsey yememıssınyok kiz agir degil ama evde biraz cok yemistim ona sinir oldum evde yemegipte gitseydim cok daha iyi olacakti bence ama olmadi neyse aksam salata yedim sadece o kadar
artik yarin insallah daha siki yapmayi dusunuyom
kolbastı oynayarak erıtmıssıntır zaten kızzz
lapaya alıstıgına sevındım canım bugunde bozmadan yaparsan yarına guzel kılo vermıs olursun...Günaydın kızlar.Ben lapaya devam son gaz.Alıştım bugün.Diyetisyen dedinizde benim arkadaşım 20 günde 4 kilo verdi diyetisyen sayesinde.Bnde gitsem mı kı
bence senın dıyetısyene gıtmene gerek yok yanı okadar fazla kılon yok canım 5-6 kıloyuda burada verebılırsın...
kız sen gercekten dıyetın ustası oldun cok guzel kılo verıyorsunHaticecim aslında gitmek lazım sen kolaydasın burda diyetisyen yok ya trabzon yada rizeye gitmek gerekiyor oda benim için zor oluyor ben gidip hem fikir hemde tahliller olmak istiyorum yoksa diyet konusunda zaten artık usta olduk yani
-tatlicadiarzu-
bızlerede yardımcı ol neolur canım ahh bende senın gıbı kılo versem nerdeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?