Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canim vall asoyle diyim sana bir tane icli kofte bir tanede sutlu tatli yedim okadar birde portakal
simdi akam yemiyecem ne yapim ya anca sindiririm cunku

tamam canim sen once cizelgeni yap sonra begumde zaten gorur onlda anlasip sana kocluk yapaiz sende bize tabiki
ohhh sen bu gezmelerden once kendini kisitla bencee bak az zamanin var sonra zayifla yegen istiyoz ona goree seni hamileleik topignde gorecez oldumu hadi simdi millet ben kactim salaa yapacam optum hepinizi
jalecim balimm hadi sana iyi aksamlar benim esim cagiriyo cok mutlu oldums eni gordugume dedigim gibi herzaman beklerizz
hadi byyyyy

canımcımm bende kilo vermeden bebek düşünmüyorum zaten ama daha çokkk var önümüzde:)
bende çok sevindim bitanemm arada bir uğrarım yine Şeniz hadi hoşçakal şimdilikk

huu millet nerdesiniz bakim bugun kimseler gelmemis bakim
himm begum cadisida bana protesto yapiyo sanirim gelmiyo ben gelmedim diyemi nee anacim gelin bak gidecem vaktim yok kizimi uyutacam deli ediyolar beni

neslihancım afiyet olsun canım yarın dengelersin inşallah :)
ben de bugun sabah kücük bi dilim börek yedim sadece cayla ve salatalıkla
arada bi elma
öglende corba ictim sonra bi daha bişey yemeye fırsatım olmadı
aksam da sadece 2 tane salatalık yedim..

tugba ki zhosgeldin nasil odun basin in agrisi gectimi bakimm yarinmi gidecen diyetisyene

hoşbulduk canım.kusura bakma geç cevap verdim.tam yazacakken geçmişi okuyodum o sırada zilim çaldı misafirr geldi anca gittiler. başım bugün iyi çok şükür ma tansiyonum çıkınca çook ağrıyor başım.dünde yine çok çıkmış.doktora perşembe dahileyeye ve cuma diyetisyene gitcez canım.yarın yine kurstayım .
akşamki yediklerime gelince:sarımsaklı yoğurtlu pazı dolması 6-7 tane kadar.salta.başka bişey yemedim.ama ikindi çayın yanında 1 dilim kek,3-4 tane çifte kavuylmuş bisküvi. ya arkadaşlar ezber felan yapıyorum yaa.bişey yemeyince kafam hiç almıyo.klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:
siz vurmadan ben kafama vurayım.ama bide siz vurun.
hepinize hayırlı geceler.geçmişi okuyamıyorum malesef

Hayırlı sabahlar kızlar a.s.sirkeli suyumu içtim kahvaltımı yaptım cokacimcoook
kahvaltıda simit 1 tatlı kaşığı kadar çemen ve layt peynir yedim bugün çemen ve simitle degişiklik yaptım-tatlicadiarzu-

Tuğbacım herşeyden önce sağlığın önemli canım çok ağır şeyler yeme cokacimcoooksen yine azyağlı az tuzlu sebze yemeklerine ağırlık ver hem aç kalmaz hemde zayıflarsın Allah şifanı versin iyi haberlerle gel inş

rose canım yoğurt ve elma ye bol bol canım
günaydın şekerler

Günaydın kızlar.Ben lapaya devam son gaz.Alıştım bugün.Diyetisyen dedinizde benim arkadaşım 20 günde 4 kilo verdi diyetisyen sayesinde.Bnde gitsem mı kı

Günaydın kızlar.Ben lapaya devam son gaz.Alıştım bugün.Diyetisyen dedinizde benim arkadaşım 20 günde 4 kilo verdi diyetisyen sayesinde.Bnde gitsem mı kı
Haticecim aslında gitmek lazım sen kolaydasın burda diyetisyen yok ya trabzon yada rizeye gitmek gerekiyor oda benim için zor oluyor ben gidip hem fikir hemde tahliller olmak istiyorum yoksa diyet konusunda zaten artık usta olduk yani
-tatlicadiarzu-

Kızlar benim bugün öglen misafirim gelebilir öglen yemegim muhtemelen yöresel imir dolmamız var ondan birtabak yerim akşama uğrarım inş

kızlarrr selam
ben geldim
ay nasıl korktum kart falan alırım diye nerden geldiğini bilmediğimiz bi virüs girdi bilgisayara kitlendi bilgisayar
neyse eşim geç saate kadar ugraştıda yaptı şükür
bende sabah sirkeli suyunu içtim sanra 2 galete peynir domates yedim şimdi yarım fincan kahve içecem
eşim bekliyo bilgisayara kaydetmesi gereken programlar cd ler var saat 3 ten sonra burdayım inşallah kızlar şimdi çıkmam gerek by

merhaba herkese
bu sabah kahvaltı olayını abarttım galiba her zamankindne daha cok yedim
bi haslanmıs yumurta bi bucuk dilim ekmek peynir..
şimdi de kabak yemegi yicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…