• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar ben rejim modundan çıkmış bulunuyorum :utangac:yarın giricem inş kaydirigubbakcemile4 bu sabahta kepekli ekmegim yoktu normal ekmek yedim cokacimcoookyanında çemen peynir dün zaten misafirlerle yedigim dolmaları zor sindirdimkafamçokkarıştı

Ohhhh sefan olsun ama neslinin dediği gibi hakkındır kaçamak yapmak ara sıra bi şey olmaz zaten hedef kilona az kaldı.Afiyet olsun kilo olmasın emi.hihoyyyt

kızlar biliorum kızdınız bana ama geçmişi okumadan bi yazayım dedim
pazartesi diş doktoruna gittim 20 yas dişim apse yapmış salıgünü onu ameliyatla aldılar narkoz vurdular iki gündür inanın kendimde degilim yavas yavas toparlıyorum tabi bu arada sıvı besleniyorum agrı vee 6 dikişim var bikaç gün sonra katıya geçicem bugun püre yemeyi deniycem şimdi geçmişi okuyorum

Canım çok geçmiş olsun.

nuraycım çook geçmiş olsun canım .daha oğlun iyi olmadımı.ishalken dikkat edilecek en önemli husus bol su içmesi canım.aman dikkat et.sana bi ilaç söleyebilirim istersen anında kesiyo isali.
bayanlar ben sabah bütün sularımı içtikten sonra tere maydonoz domates ve peynirle kahvaltı yapıp evden çıktım.ikindi bi elma ve ati form yedim.eve gelincede yarım ayva yedim.ama orda pek su içemedim.yaklaşık 1.5 litre su içmemişimdir.yarında dahiliyeye gitcem sabhtan .dönünce nasipse herşeyi anlatırım.cumada diyetisyene.şu guatrımı düzene girse ben daha rahat kilo vercem ama omuyo işte.neyse az olsun temiz olsun demi.

Canım çok haklsıın guatr kilo vermeyi çok engelliyor en kısa zamanda acil şifalar versin Allah.

[Bhareket sayısı:roflol:
]Hani hareketleri sayarken 2 defa sekiz sayıyorya bende 3 defa on sayıyorum bende son ısınmayı yapmıyorum ilki yapıyorum zaten cdyle yapmıyorum hepsini ezberledim ezbere yapıyorum sırasıyla birde benim endersaraçtan ögrendigim bir hareket var onu 30 la başladım şimdi 120ye kadar yapıyorum en son hareket olarak
[/B]

Nedir bu hareket bakıyım öğrendiğin

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler ama bu di agrısı çok kötüymüş yaaa
neyse suna gelelim 1 kilo yağ yakmak için doymuş yağ 9100kcal. doymamış yağ 5.7kcal. yani ortalama 1 kilo yağ yakmak için 7600 kcal az alınması yada egzersizle verilmesi gerekiyormuş yani günde 600 kalori bile alsanız 1000*30=30000 yani en fazla ayda 3 kilo yağ gidiyormuş

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler ama bu di agrısı çok kötüymüş yaaa
neyse suna gelelim 1 kilo yağ yakmak için doymuş yağ 9100kcal. doymamış yağ 5.7kcal. yani ortalama 1 kilo yağ yakmak için 7600 kcal az alınması yada egzersizle verilmesi gerekiyormuş yani günde 600 kalori bile alsanız 1000*30=30000 yani en fazla ayda 3 kilo yağ gidiyormuş

geçmiş olsun canım..
bi kiloda su olsa giden etti 4 kilo gayet güzel ve normal olan

[Bhareket sayısı:roflol:
]Hani hareketleri sayarken 2 defa sekiz sayıyorya bende 3 defa on sayıyorum bende son ısınmayı yapmıyorum ilki yapıyorum zaten cdyle yapmıyorum hepsini ezberledim ezbere yapıyorum sırasıyla birde benim endersaraçtan ögrendigim bir hareket var onu 30 la başladım şimdi 120ye kadar yapıyorum en son hareket olarak
[/B]
sımdı anladım canım sen daha cok yapmıs oluyorsun yanı, aslında bende hergun yapa yapa ezberledım cdyı acmasamda olur. endersaracın hareketı nasıl canım o cd de varmı
ben bazen ebrulının plates hareketlerınıde yapıyorum karın kalca hareketlerı guzel ama cok zor
Bu hafta ben iyi gibiyim inşalah tartıda da öyle olurum:jeyyar:
desene kız lapa ıse yaradı dunde bozmadan yaptınmı lapayı

Ama o zaman 20 dakıka yapmış oluyorsun bence hepsını yapman lazım

canım genelde ısınmayıda yapıyorum ama en sonu yanı esnemeyı hıc yapmıyorum benımkı toplam 40 dk falan suruyor

Nedir bu hareket bakıyım öğrendiğin

Tarif etmeye çalışıyım inş edebilirim ama yandaki çıkıntılar için birebir okadar etkiliki
yere yan uzanıyorum yan dönerek üste kalan bacağını karnına doğru çekip bırakıyorsun aynı andada üsteki kolunu parmakların kulagına kolun kırık olarak bacağını üste çektiginde dirseginide aynı anda kırıp dizkapagınla birleştiriyormuş gibi açıp kapıyor sayıyorsun
alt bacak uzatılmış alt kolda aşşagı doğru azanmış yada boşluğunda tutuyorsun
inş anlatabilmişimdir :bbo:

ender saraç da çok etkili olduğunu söylemişti cidden öyle anlaşılırsa tabiki

sımdı anladım canım sen daha cok yapmıs oluyorsun yanı, aslında bende hergun yapa yapa ezberledım cdyı acmasamda olur. endersaracın hareketı nasıl canım o cd de varmı
ben bazen ebrulının plates hareketlerınıde yapıyorum karın kalca hareketlerı guzel ama cok zor

desene kız lapa ıse yaradı dunde bozmadan yaptınmı lapayı

canım genelde ısınmayıda yapıyorum ama en sonu yanı esnemeyı hıc yapmıyorum benımkı toplam 40 dk falan suruyor

Bozmadım canım ama gobişim hiç kalmadı diyebilirim.Birde basenlerim gitse çok mutlu olucam.:)

Tarif etmeye çalışıyım inş edebilirim ama yandaki çıkıntılar için birebir okadar etkiliki
yere yan uzanıyorum yan dönerek üste kalan bacağını karnına doğru çekip bırakıyorsun aynı andada üsteki kolunu parmakların kulagına kolun kırık olarak bacağını üste çektiginde dirseginide aynı anda kırıp dizkapagınla birleştiriyormuş gibi açıp kapıyor sayıyorsun

Tuğba Özayın kalça basen hareketlerinden biri canım bu.bende haftada 4 gun bunu nıveadan sonra yapıyoum mutlaka.

slm kizlar ben bu sabah klaisk kahvaltimi yaptim oglen mantar yemegi ve uc kasik makarna yedim simdilik bu kadar... rose msj icin tsk her sey allahtan gelir biliyorum ama yinede zor

selam kızlar
geçmiş olsun dilekleriniz için çokkkk teşekkür ederim iyiki varsınız Allah razı olsun
burdada hem kilo verip hem sıkıntılarımızı paylaşıyoruz ne kadar güzel tekrar teşekkürlera.s.

kızlar biliorum kızdınız bana ama geçmişi okumadan bi yazayım dedim
pazartesi diş doktoruna gittim 20 yas dişim apse yapmış salıgünü onu ameliyatla aldılar narkoz vurdular iki gündür inanın kendimde degilim yavas yavas toparlıyorum tabi bu arada sıvı besleniyorum agrı vee 6 dikişim var bikaç gün sonra katıya geçicem bugun püre yemeyi deniycem şimdi geçmişi okuyorum

çok geçmiş olsun canım bende seni merak etmiştim nerde diye
komşum geliyo uğrarım sonra kapı çaldı bile

tamam canım bundan sonra bende yapayım bu hareketı cok tesekkurler

Back