Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kizlarr herkeze slm
ya hic sormayin cuma gunu turkiyeden kayinbabam gelecekte temizlikle ugrasiyom oyuzden hic gelemedim bugun haber verim dedim bu siralar pek giremiyecem idare edin beni oldumu yardimcim kiz bak buralarda ol ben gelemessem eger sen devreye gir oldumu tlf nun var eger birsey olursa ararim senii tamammi cuama gelecek cunku olmassa herkez persembeden kilosunu soylesin cuma sabah en gec 9 da hazir olsun liste cunku 11 de felan gelecek sanirim ogun olamam isim olur tamammi iste aranizda halledin opuldunuzzz

Canım benim olduğum yerde de yok 45 dakika gitmem lazım.Aslında arabam var ama eşim tek başıma araba ile o yola çıkmamı istemıyor.Ama bu hfta eşimi ikna edip gitmeye çalışıcam.Aslında bizim o kadar kilomuz yok senini de yok şart değil gitmek.İsteyınce verebiliyoruz da kilo.

gunaydın kızlar
sabah klasık kahvaltımı yaptım
bırazdan nıvea body yapcamhihoyyyt
sızler yaptınızmı sporunuzuhihoyyyt

Canım bende akşam yapıcam niveamı.Pazartesi de dün de yaptım bu akşamda yaparım inşaalh.Aslında başka şeylerde ek olarak yapsak iyi olurdu

Tamam canım merak etme sen ama biz özleriz seni kayınbabandan fırsat buldukça gir

iyi akşamalr kızlarrr
neler yediğimi yazmak istimiyorummsenağlama
dün herşey çok iyi gidiyodu akşama yemeğide yememiştim
benim oğlan tekrar kusmaya başladı geceyi acilde geçirdik vücudu susuz kalmış
eve geldik sıkıntıdan kendimi yemeğe vurdum
bugünde misafirim vardı yedim
benimde sorunum bu işte yemekle sakinleştiriyorum kendimisenağlama
yarın lapa yapabilirim inşallh

Tamam canım merak etme sen ama biz özleriz seni kayınbabandan fırsat buldukça gir
canim bende sizi ozliyecem ama ne yapacan iste bakacaz nasil girecem bilmiyom ama sanirim surekli evde durmaz ne yapacak adam evde butun gun gun arkadasi cok burda gezer herhalde acikcasi bilmiyom zaten 12 ye kadar yatiyo kendi sabah temizlikten basimi kaldiririsam girerim
ama dedigim gibi benim yoklugumu aratmayin eger gelemessem yani simdilik kesin birsey yok anliyacaginizz

anam kiz gecmis olsun canim allah acil sifa versin cok zor yaa aman uzme kendini sende allah dermansiz dert vermesin be guzelim gecer
sende benim gibisin desene bennimde bugun canim SIKILDI saldirdim yemege kizlar
off cok buyuk bir maratona giriyorum valla dua edin bana
nasil cildirmadan cikarim bu maratondan onuda bildigim yok cok sikintidayim kizlarr valla :çok üzgünüm:

nuraycım çook geçmiş olsun canım .daha oğlun iyi olmadımı.ishalken dikkat edilecek en önemli husus bol su içmesi canım.aman dikkat et.sana bi ilaç söleyebilirim istersen anında kesiyo isali.
bayanlar ben sabah bütün sularımı içtikten sonra tere maydonoz domates ve peynirle kahvaltı yapıp evden çıktım.ikindi bi elma ve ati form yedim.eve gelincede yarım ayva yedim.ama orda pek su içemedim.yaklaşık 1.5 litre su içmemişimdir.yarında dahiliyeye gitcem sabhtan .dönünce nasipse herşeyi anlatırım.cumada diyetisyene.şu guatrımı düzene girse ben daha rahat kilo vercem ama omuyo işte.neyse az olsun temiz olsun demi.

Canım çok geçmiş olsun canım yapma böyle yeme sıkıldıkça daha kötü olacak o zaman

kızlar benden bu hafta kıpırdama olmaz heralde bugünde yemede abarttım ikinci sodamı içiyoırum hazmetmek için benim bu hafta kg bildirimi yapmama gerek yok aynı bilin beni:çok üzgünüm:

Kız yinede bir beş dakikalığına gir

haticem sen rizenin içinde degilmisinkisengözlerimebaksanab

Canım bende akşam yapıcam niveamı.Pazartesi de dün de yaptım bu akşamda yaparım inşaalh.Aslında başka şeylerde ek olarak yapsak iyi olurdu

kızlar ben niveanın egzersizlerini 2- 8 den 3- 10 çıkardım acayip terliyorum

nukeraycım geçmiş olsun canım Alalh şifa versin bende sıkılınca yiyenlerdenim malesef

Son düzenleme:

Kız yinede bir beş dakikalığına gir

yok okadar girerim canim emin olun sumilattan fazla girerimm :)
ama bu hafta kilo bildirimini yapamayabilirim oyuzden sibelcim canim elinden oper kilo bildirimi eger ben gelmessem nam dan yardim alin canim kardes takim ya kendisi size yardim edecektir ben kendisinede soylerimm
yani buyuk ihtimal gelemiyecem cuma gunu oyuzden tamammi canlarim yinede zorlarim gelmeye kendimi ama saate 9 da gelecekmis kayinbabam
eger ben almaya gidersem de hele hic gelemem

bu hafta pek kimsw iyi değil galiba.benimde pek ümidim yok açıkcası.
ayyy nesliaha sensiz de buaraların pek tadı olmazki.arda gelip sopalıyon yine bizide aklımız başımıza geliyodu.neyse yinede dediğin gibi girmeye çalış artık.
hayırlı geceler arkadaşlar.

ii geceler kizlar benim bu hafta her durumdan kotu gecti moral sifir rejimde kacamaklar oldu bu haftayi bi atlatsam yabenneyaptımki

canını sıkma hemşom.haftaya toparlarsın hatta hep beraber toparlarız artık.canım benim de annem vefat ettiğği için babam ara ara bizlere geliyo.ama onu öyle boynu bükük garip görünce annemin acısı hep tazeleniyo.her iç çekişinde içim gidiyo.mümkün olduğu kadra annemden bahsetmemeye çalışıyoruz onun yanında ama illaki sonunda yine konuşuluyo.ben ağlammak için zor tutuyorum kendimi.dahada dayanamazsam kova doldurmaya diye evden çıkıyorum.sırf ağladığımı görmesin diye.çok zor gerçekten.allah cümlemize sabır versin.tüm ölmüşlerimizinde mekanı cennet komşusu hz.muhammed(SAV)olsun inşallah. sanada iyi geceler canım.:1hug:

gitmeee :çok üzgünüm:-tatlicadiarzu-
sensiz cekilmez buralar bee girmeye calıs canım yine de :)

selam hatunlar
anamm kızmse benim yazımı farketmemiş bile ayyy çok üzüldüm
merak etmemişsiniz ama ben söyliyim
2 de bi dışarı cıktım eve geldim ev misafir dolu anca gittiler topladım yerleştirdim derken anca geldim
dieti hiç bozmadım kızlar
beyse bende gidiyim kızı uyutucam byyy

Kızlar ben rejim modundan çıkmış bulunuyorum yarın giricem inş bu sabahta kepekli ekmegim yoktu normal ekmek yedim cokacimcoookyanında çemen peynir dün zaten misafirlerle yedigim dolmaları zor sindirdimkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…