- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #2.721
Haticecim aslında gitmek lazım sen kolaydasın burda diyetisyen yok ya trabzon yada rizeye gitmek gerekiyor oda benim için zor oluyor ben gidip hem fikir hemde tahliller olmak istiyorum yoksa diyet konusunda zaten artık usta olduk yani
-tatlicadiarzu-
gunaydın kızlar
sabah klasık kahvaltımı yaptım
bırazdan nıvea body yapcamhihoyyyt
sızler yaptınızmı sporunuzuhihoyyyt
kizlarr herkeze slm
ya hic sormayin cuma gunu turkiyeden kayinbabam gelecekte temizlikle ugrasiyom oyuzden hic gelemedim bugun haber verim dedim bu siralar pek giremiyecem idare edin beni oldumu yardimcim kiz bak buralarda ol ben gelemessem eger sen devreye gir oldumu tlf nun var eger birsey olursa ararim senii tamammi cuama gelecek cunku olmassa herkez persembeden kilosunu soylesin cuma sabah en gec 9 da hazir olsun liste cunku 11 de felan gelecek sanirim ogun olamam isim olur tamammi iste aranizda halledin opuldunuzzz
canim bende sizi ozliyecem ama ne yapacan iste bakacaz nasil girecem bilmiyom ama sanirim surekli evde durmaz ne yapacak adam evde butun gun gun arkadasi cok burda gezer herhalde acikcasi bilmiyom zaten 12 ye kadar yatiyo kendi sabah temizlikten basimi kaldiririsam girerimTamam canım merak etme sen ama biz özleriz seni kayınbabandan fırsat buldukça gir
anam kiz gecmis olsun canim allah acil sifa versin cok zor yaa aman uzme kendini sende allah dermansiz dert vermesin be guzelim geceriyi akşamalr kızlarrr
neler yediğimi yazmak istimiyorummsenağlama
dün herşey çok iyi gidiyodu akşama yemeğide yememiştim
benim oğlan tekrar kusmaya başladı geceyi acilde geçirdik vücudu susuz kalmış
eve geldik sıkıntıdan kendimi yemeğe vurdum
bugünde misafirim vardı yedim
benimde sorunum bu işte yemekle sakinleştiriyorum kendimisenağlama
yarın lapa yapabilirim inşallh
iyi akşamalr kızlarrr
neler yediğimi yazmak istimiyorummsenağlama
dün herşey çok iyi gidiyodu akşama yemeğide yememiştim
benim oğlan tekrar kusmaya başladı geceyi acilde geçirdik vücudu susuz kalmış
eve geldik sıkıntıdan kendimi yemeğe vurdum
bugünde misafirim vardı yedim
benimde sorunum bu işte yemekle sakinleştiriyorum kendimisenağlama
yarın lapa yapabilirim inşallh
kizlarr herkeze slm
ya hic sormayin cuma gunu turkiyeden kayinbabam gelecekte temizlikle ugrasiyom oyuzden hic gelemedim bugun haber verim dedim bu siralar pek giremiyecem idare edin beni oldumu yardimcim kiz bak buralarda ol ben gelemessem eger sen devreye gir oldumu tlf nun var eger birsey olursa ararim senii tamammi cuama gelecek cunku olmassa herkez persembeden kilosunu soylesin cuma sabah en gec 9 da hazir olsun liste cunku 11 de felan gelecek sanirim ogun olamam isim olur tamammi iste aranizda halledin opuldunuzzz
Canım benim olduğum yerde de yok 45 dakika gitmem lazım.Aslında arabam var ama eşim tek başıma araba ile o yola çıkmamı istemıyor.Ama bu hfta eşimi ikna edip gitmeye çalışıcam.Aslında bizim o kadar kilomuz yok senini de yok şart değil gitmek.İsteyınce verebiliyoruz da kilo.
Canım bende akşam yapıcam niveamı.Pazartesi de dün de yaptım bu akşamda yaparım inşaalh.Aslında başka şeylerde ek olarak yapsak iyi olurdu
Kız yinede bir beş dakikalığına gir
ii geceler kizlar benim bu hafta her durumdan kotu gecti moral sifir rejimde kacamaklar oldu bu haftayi bi atlatsam yabenneyaptımki
kizlarr herkeze slm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?