Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ohhhh sefan olsun ama neslinin dediği gibi hakkındır kaçamak yapmak ara sıra bi şey olmaz zaten hedef kilona az kaldı.Afiyet olsun kilo olmasın emi.hihoyyyt

Canım çok geçmiş olsun.

Canım çok haklsıın guatr kilo vermeyi çok engelliyor en kısa zamanda acil şifalar versin Allah.

Nedir bu hareket bakıyım öğrendiğin

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler ama bu di agrısı çok kötüymüş yaaa
neyse suna gelelim 1 kilo yağ yakmak için doymuş yağ 9100kcal. doymamış yağ 5.7kcal. yani ortalama 1 kilo yağ yakmak için 7600 kcal az alınması yada egzersizle verilmesi gerekiyormuş yani günde 600 kalori bile alsanız 1000*30=30000 yani en fazla ayda 3 kilo yağ gidiyormuş

geçmiş olsun canım..
bi kiloda su olsa giden etti 4 kilo gayet güzel ve normal olan

sımdı anladım canım sen daha cok yapmıs oluyorsun yanı, aslında bende hergun yapa yapa ezberledım cdyı acmasamda olur. endersaracın hareketı nasıl canım o cd de varmı
ben bazen ebrulının plates hareketlerınıde yapıyorum karın kalca hareketlerı guzel ama cok zor
Bu hafta ben iyi gibiyim inşalah tartıda da öyle olurum:jeyyar:
desene kız lapa ıse yaradı dunde bozmadan yaptınmı lapayı

Ama o zaman 20 dakıka yapmış oluyorsun bence hepsını yapman lazım

canım genelde ısınmayıda yapıyorum ama en sonu yanı esnemeyı hıc yapmıyorum benımkı toplam 40 dk falan suruyor

Nedir bu hareket bakıyım öğrendiğin

Tarif etmeye çalışıyım inş edebilirim ama yandaki çıkıntılar için birebir okadar etkiliki
yere yan uzanıyorum yan dönerek üste kalan bacağını karnına doğru çekip bırakıyorsun aynı andada üsteki kolunu parmakların kulagına kolun kırık olarak bacağını üste çektiginde dirseginide aynı anda kırıp dizkapagınla birleştiriyormuş gibi açıp kapıyor sayıyorsun
alt bacak uzatılmış alt kolda aşşagı doğru azanmış yada boşluğunda tutuyorsun
inş anlatabilmişimdir :bbo:

ender saraç da çok etkili olduğunu söylemişti cidden öyle anlaşılırsa tabiki

Bozmadım canım ama gobişim hiç kalmadı diyebilirim.Birde basenlerim gitse çok mutlu olucam.:)

Tuğba Özayın kalça basen hareketlerinden biri canım bu.bende haftada 4 gun bunu nıveadan sonra yapıyoum mutlaka.

slm kizlar ben bu sabah klaisk kahvaltimi yaptim oglen mantar yemegi ve uc kasik makarna yedim simdilik bu kadar... rose msj icin tsk her sey allahtan gelir biliyorum ama yinede zor

selam kızlar
geçmiş olsun dilekleriniz için çokkkk teşekkür ederim iyiki varsınız Allah razı olsun
burdada hem kilo verip hem sıkıntılarımızı paylaşıyoruz ne kadar güzel tekrar teşekkürlera.s.

çok geçmiş olsun canım bende seni merak etmiştim nerde diye
komşum geliyo uğrarım sonra kapı çaldı bile

tamam canım bundan sonra bende yapayım bu hareketı cok tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…