Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar cok özür diliyorum ama yatılı misafirim vardı eşim 3 e kadar evde diye bi çıktım evden geldiğimde eltim cocuklar eşimin babannesi kayınvaldem var
anca mutfaga giriştim anca akşamı zor ettim ugrıyamadım buraya ama şimdi gittiler balıklarımı fırına attım geldim
söz okuyacagım geçmişi ya
nesrin kız okumaz olurmuyum gece kimse yokken okuyorum ama konu dagoılmış oluyo ben yetişene kadar o yüzden yorum yapmıyorum
kızzzz bozma rejimi bakıyım ama bende bişey oldu 4 gündür büyük tuvalet zorlugu yaşıyorum
karnım şiş inanınki dieti hiç bozmadım
eger arkadaşlar gelmesse burdayım söz simdi eşim gelir gidip sofrayı hazırlayıp namaz kılıcam
öptüm herkezi kocaman

merhaba kızlar
neslıhan yok dıye kımse gelmıyor heralde
yanı neslıhan yoksa bızler varız kızlar, neslıhanda ara ara gelır nasıl olsa bız bos bırakmayalım lutfen burayı..
benımde oglen mısafırım vardı bırazcık kacamak yaptım gene dayanamadım kızlar sımdı neslıhanda yok kım vuracak kafamaklava:klava:
neyse kızlar ben kacıyorum sımdı kocıs gelır yemegımı hazırlayayımm...

iyi akşamlar arkadaşlar. çok mjutluyum arkadaşlar.kolestrolüm şekerim trigliseridim düşmüş.guatrımda küçülmüş iyi huylu n kolestrolüm yükselmiş..üstelik hap kullanmadan.doktorda çok şaşırdı.nasıl besleniyosan aynen devam et çünkü hala risk altındasın dedi.bende ceviz suyu içtiğimi ve guatr içinde dereotu yediğimi söyleyince şaşırdı.devam et demkki faydası var dedi.ayda 2-3 kilo versen yetr dedi. bide stres için anti derpresan ilaç verdi.çünkü stres yapınca tansiyonum fırlıyo.1 ay sonrada guatr ultrasonu ve şeker yüklemesi yapılıp gizlişekerime bakılacak.
sonrada diyeti,syene girdim.oda aynen bildiğimiz diyeti verdi.oda bana ceviz suyunu tavsiye etti kolestrolüm için.bi ay sonra gidip diyetimi değiştircek.

kız senınde mısafırın hıc bıtmıyor Allah kolaylık versın sana canım dıyetı bozmadıgına sevındım tuvalet sorunun ıcın sabah ac karna kuru kaysı veya kuru ıncır ye ustune bol su ıc faydası olur canım. Allah kabul etsın namazını

canım sonuclarının ıyı cıkmasına sevındım
hadı boyle devam et ınsallah hersey ıyı olacak

sagol canım ya eşime söylicem alsın kuru kayısı
sirkeli suda içiyorum ama karnım nasıl şiş ya
lapamı yapsam acep ne yapsam bu arada kilom 69 kızlar sabah geç kalkıyorum beni beklemek zorunda kalmayın değişiklik olursa yazarım size
bi geçmişi okuyayım kız uyurken

Haticecim sen kaç defa yapıyorsun bahsettigim hareketi ben her bacakta 120 ye çıkardım

NE 120 Mİ..................çokn iyi ben ancak zar zor 50 yapıyorum bravo
kızlarrrrrrr:teytey:bu gün plateste göbek haraketlerinde yerde makas haraketini yapamıyordum bu gün 4 kere yaptım alt karnım çok acıdı çok etkili yavaş yavaş yapmaya başladım ben bırakmıycam bu platesin peşini

çok sevindim canım ya 69 kilosun demek inanın siz kilo verdikçe çok mutlu oluyorum
bürüksel lahanası ye ve üzerine sıcak su çay gibi bişeyler iç tuvalet sorununu çözer

ohh ohh ne güzel sağlıklı beslenmesi yararlarını görüyosun canım çok sevindim hem sağlığına hemde ideal kilona kavuşucaksın devam etttt

bu gün yediklerimi yazmıyayım en iyisi lapa diyeti yapamadım ama egzersiz yaptım
dün komşularım yeter verme başka kilo diyolar iyisin böyle
göbeğim var diyorum olur o kadar 2 tane sezeryanla doğum yaptın gitmez o göbek dediler
2 ay sonra görürsünüz dedim sezeryan göbeği gidiyomu gitmiyomu sıkı egzersiz yapmam lazım inşallah göbeğim kaybolur yardım edin bana kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
motivasyona ihtiyacım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım cok geçmiş olsun bende aynı senin gibi aldırdım 4 tanesinide ama dikiş attırman çok iyi olmuş :teselli:

adaşım benim herşeyin güzel cıkmasına sevindim dietisyene gitmende çok iyi insan ya hiç veremediysem korkusuna hiç fazla bişey yiyemiyo inşallah herşey daha iyi olur

süpersin şeker çok sevindim.
ilaç alma canım.sen ilacını bulmuşsun.
dere otu şifadır..hormon,hemoroid ve kilo vermede süpper yardımcı şeker
sen devam et dere otuna

rose canım hosgeldın gozukuyorsun heralde gecmısı okuyorsun
nasılsın gıttınmı bugun doktora dıyetısyene yanı

geldim canım geldim hoşbulduk çok sağol.ama daha okuyamadım geçmişi yatrken okurum artık.çünkü yemek hazırlıyorum kızmı yıkıycam felan.sayfayı açık bırakıyorumda ben hep.işlerimi halldeyim sonra görüşürüz hadi bakalım.:1hug:

14.TAKIM ***92.ETAP***

nukeray ( 61.5/ / /% )
serince84 (70.0/ / /% )
s2000( /69.0/ / /% )
sumilat( 60.7/ / /% )
haysem ( 62.0/ / /% )
rose14 (83.0/ / /% )
neslihan ( 71.7/ / /% )
psoriasis( 64.0/ / /% )
eylulce( 85.0/ / /% )
spagot(66.8/ / /% )
begum(75.3/ / /%)

14.TAKIM TOPLAM KILO (769.0/ / /%)

İYİ AKŞAMLAR KARDEŞ TAKIM
NESLİHAN YARIN OLMAYACAK

BEN LİSTENİZİ HAZIRLADIM, SİZLERİNDE BANA YARDIMCI OLACAĞINIZA EMİNİM

HEPİNİZE ŞİMDİDEN BAŞARILAR İNŞALLAH İSTEDİĞİNİZ GİBİ KİLO VERMİŞSİNİZDİRyerimseniben

YARIN GÖRÜŞMEK ÜZEREa.s.

14.TAKIM ***92.ETAP***

nukeray ( 61.5/ / /% )
serince84 (70.0/69.0 /1.0 /1.43% )
s2000( /69.0/ / /% )
sumilat( 60.7/ / /% )
haysem ( 62.0/ / /% )
rose14 (83.0/ / /% )
neslihan ( 71.7/ / /% )
psoriasis( 64.0/ / /% )
eylulce( 85.0/ / /% )
spagot(66.8/ / /% )
begum(75.3/ / /%)

14.TAKIM TOPLAM KILO (769.0/ / /%)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…