- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #2.781
kızlar cok özür diliyorum ama yatılı misafirim vardı eşim 3 e kadar evde diye bi çıktım evden geldiğimde eltim cocuklar eşimin babannesi kayınvaldem var
anca mutfaga giriştim anca akşamı zor ettim ugrıyamadım buraya ama şimdi gittiler balıklarımı fırına attım geldim
söz okuyacagım geçmişi ya
nesrin kız okumaz olurmuyum gece kimse yokken okuyorum ama konu dagoılmış oluyo ben yetişene kadar o yüzden yorum yapmıyorum
kızzzz bozma rejimi bakıyım ama bende bişey oldu 4 gündür büyük tuvalet zorlugu yaşıyorum
karnım şiş inanınki dieti hiç bozmadım
eger arkadaşlar gelmesse burdayım söz simdi eşim gelir gidip sofrayı hazırlayıp namaz kılıcam
öptüm herkezi kocaman
iyi akşamlar arkadaşlar. çok mjutluyum arkadaşlar.kolestrolüm şekerim trigliseridim düşmüş.guatrımda küçülmüş iyi huylu n kolestrolüm yükselmiş..üstelik hap kullanmadan.doktorda çok şaşırdı.nasıl besleniyosan aynen devam et çünkü hala risk altındasın dedi.bende ceviz suyu içtiğimi ve guatr içinde dereotu yediğimi söyleyince şaşırdı.devam et demkki faydası var dedi.ayda 2-3 kilo versen yetr dedi. bide stres için anti derpresan ilaç verdi.çünkü stres yapınca tansiyonum fırlıyo.1 ay sonrada guatr ultrasonu ve şeker yüklemesi yapılıp gizlişekerime bakılacak.
sonrada diyeti,syene girdim.oda aynen bildiğimiz diyeti verdi.oda bana ceviz suyunu tavsiye etti kolestrolüm için.bi ay sonra gidip diyetimi değiştircek.
Haticecim sen kaç defa yapıyorsun bahsettigim hareketi ben her bacakta 120 ye çıkardım
sagol canım ya eşime söylicem alsın kuru kayısı
sirkeli suda içiyorum ama karnım nasıl şiş ya
lapamı yapsam acep ne yapsam bu arada kilom 69 kızlar sabah geç kalkıyorum beni beklemek zorunda kalmayın değişiklik olursa yazarım size
bi geçmişi okuyayım kız uyurken
iyi akşamlar arkadaşlar. çok mjutluyum arkadaşlar.kolestrolüm şekerim trigliseridim düşmüş.guatrımda küçülmüş iyi huylu n kolestrolüm yükselmiş..üstelik hap kullanmadan.doktorda çok şaşırdı.nasıl besleniyosan aynen devam et çünkü hala risk altındasın dedi.bende ceviz suyu içtiğimi ve guatr içinde dereotu yediğimi söyleyince şaşırdı.devam et demkki faydası var dedi.ayda 2-3 kilo versen yetr dedi. bide stres için anti derpresan ilaç verdi.çünkü stres yapınca tansiyonum fırlıyo.1 ay sonrada guatr ultrasonu ve şeker yüklemesi yapılıp gizlişekerime bakılacak.
sonrada diyeti,syene girdim.oda aynen bildiğimiz diyeti verdi.oda bana ceviz suyunu tavsiye etti kolestrolüm için.bi ay sonra gidip diyetimi değiştircek.
kızlar biliorum kızdınız bana ama geçmişi okumadan bi yazayım dedim
pazartesi diş doktoruna gittim 20 yas dişim apse yapmış salıgünü onu ameliyatla aldılar narkoz vurdular iki gündür inanın kendimde degilim yavas yavas toparlıyorum tabi bu arada sıvı besleniyorum agrı vee 6 dikişim var bikaç gün sonra katıya geçicem bugun püre yemeyi deniycem şimdi geçmişi okuyorum
rose canım hosgeldın gozukuyorsun heralde gecmısı okuyorsun
nasılsın gıttınmı bugun doktora dıyetısyene yanı
alooo kim var kim yok ses verin 1....2.....1.....2..... deneme :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?