- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #21.721
ay benimde uykum var gece uyuyamadım. üstüne nöbetçiydim teneffüste bile ayaktaydım. vee çocuğun birinin kafası yarıldı hemde benim katımda. bu veliler okulda bişe oldu mu panter kesiliyo hemen şikayet ederler şimdi. sanki ben her çocuğu nasıl koruyacaksam. öyle bi çevre ki. kadınlar entrika peşinde. kaptan sen bilirsin çinçine yakın bizim okul siteler tarafında.benimde uykum geldi
Canım ben sana yapıyım.başlangıç kilonu,hedefini yaz hemen yapıyım sana,linki veririm özelden sen de yapıştırırsın.
ay benimde uykum var gece uyuyamadım. üstüne nöbetçiydim teneffüste bile ayaktaydım. vee çocuğun birinin kafası yarıldı hemde benim katımda. bu veliler okulda bişe oldu mu panter kesiliyo hemen şikayet ederler şimdi. sanki ben her çocuğu nasıl koruyacaksam. öyle bi çevre ki. kadınlar entrika peşinde. kaptan sen bilirsin çinçine yakın bizim okul siteler tarafında.
canım çok sağol başlangıç kilom 77 hedefim 65 özelden mesaj atarsan çok sevinirim istediğim kiloya gelince (inşallah)yeniden yaparız bir çizelge daha
kaptan bir sorum olacak çok geçmişe bakamadım ne kadar zamandır diyet yapıyorsun günlük 500 kalori çok az bence metabolizma bu kaloriye alışır ve kilo vermeyi durdurur ve daha az kalori almanı ister haddim değil yanlış anlamada 500 kalori bana çok az geldi belkide arada böyle şok diyet yapıyorsundur
selammmm kızlarrrrrrbu günn günümmm vardıı..ama bennn kendimi tutdumm bir pohaça yarım tatlı bir sigara böreği yedim...bolll bolll da koşturdummm spor yaptımm yani.......herkessss de bana çok güzel olmuşun zayıflamışsın dediler.....şımardımmmm
istikrarlı ve bence sağlıklı gidiyosun. seni görünce motive oldum bende hiiç çikolata kek hamurişi filan yemiyosun.İyi akşamlar hanımlar.Günlük raporumu veriyorum:
SABAH:
*1 köfte=100 cal
*1 kibrit kutusu peynir=200 cal
*2 dilim kepek ekmeği=120 cal
ARA ÖĞÜN:
*2 kupa çay=20 cal (şekerinden)
*1 portakal ve 1 havuç=92 cal
ÖĞLE:
*Kepek ekmekli peynirli tost=200 cal
ARA ÖĞÜN:
*Salata,yeşil çay=20 cal (yağ damlattım)
AKŞAM:
*1 yağda kızarmış (malesef) balık=168 cal
*2 dilim kepek ekmeği=120 cal
*Salata=20 cal
*1 bardak sade gazoz=40 cal
TOPLAM=1100 cal
boyun 168 ve öyle dedielr öylemi? yuh beni görseler ne derler kimbilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?