• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dün akşam hiç yeemek yiyrmedim kızlar yaaa midem küçülüo sanırım sırf yemiş olmak için yarım tabak çorba içtim o kadar :26::26:

sabah kahvaltım hamburger ekmeğinin içine 1 parça peynir koydum kızlar 2 bardakta şekesiz çay :24::24:

dün akşam hiç yeemek yiyrmedim kızlar yaaa midem küçülüo sanırım sırf yemiş olmak için yarım tabak çorba içtim o kadar :26::26:

sabah kahvaltım hamburger ekmeğinin içine 1 parça peynir koydum kızlar 2 bardakta şekesiz çay :24::24:

ooooo süpersinnnnn yaaa peki sen kaç kilosun julia

günaydınnnnnlarrr!!!

kızlar size bi kaç sorum olacak..

akşama eşim hamsi tava yapacak ama çok az yağ kullanır.. 2 yemek kaşığı kadar diyeyim.. sizce diyette olan biri ne kadar yemeli??? muhtemelen yanında mercimek çorbası ve 2 dilim ekmek yicem...

diğer bi sorum da yarın kilo bildirimlerini kaptanlara özel mesaj olatak mı atcaz yoksa bu topiğe mi yazcaz????

selammm kızlarrrrr sabah iki bardak ılık su iki dilim ekmek domates biraz lor bir bardak çay.....öğleden sonra bantda yürüycem bir saat kadar....
fdm cnm kilonu bu topiğe yazıcaksın özel mesaj atmana gerek yok kaptana....

tekrardan merhaba öğlen misafir vardı azcık kaçtı ipin ucu
yarım simit
yarım kete
azcık peynir
1 zeytin
ve çay :77:

neeee kete mi, ohhh yağlı yağlı:47:

fdm balık için genelde 150 gram öneriliyor, 1 orta boy alabalık 150 gram geliyor, yarım kilo hamsi alınca 3 kişilik oluyor tabi. ama yağ 2 yk diyet için fazla bence. balık zaten yağlı birşey. ben teflon tavaya 1 çay kaşığı sıvı yağ damlatıp peçete ile tavayı yağlıyorum ve hamsileri kısk ateşte pişirdiğimde kızarmış gibi oluyor.

aynalar, cuma günü inşallah burdayım:26: . inaşallah diyorum çünkü dün bakıcım hastaneye gitti işe gelemedim dolayısıyla foruma da uğrayamadım , kan sonuçları kötü çıkınca işleri bu güne uzadı, sabah benim veledi işe getirdim:emir_bebek: umarım daha da uzamaz.

Julia ısıtıcı çok şık ama bence ısıtıcıyı tek almak yerine elektrikli çaydanlık düşün, ilerde benim gibi elektrikli çaydanlık alırsan ısıtıcı boşa çıkar...

kızlar sabah öğünümü baya bir erteledim. 2/3 simit, 1 dilim peynir yedim. şimdi de 125 gram meyveli yoğurt yedim, öğlen yemeğini de geciktiririm artık. şimdi gitcem eve uyuyacam, benim de çok uykum var

neeee kete mi, ohhh yağlı yağlı:47:

fdm balık için genelde 150 gram öneriliyor, 1 orta boy alabalık 150 gram geliyor, yarım kilo hamsi alınca 3 kişilik oluyor tabi. ama yağ 2 yk diyet için fazla bence. balık zaten yağlı birşey. ben teflon tavaya 1 çay kaşığı sıvı yağ damlatıp peçete ile tavayı yağlıyorum ve hamsileri kısk ateşte pişirdiğimde kızarmış gibi oluyor.

aynalar, cuma günü inşallah burdayım:26: . inaşallah diyorum çünkü dün bakıcım hastaneye gitti işe gelemedim dolayısıyla foruma da uğrayamadım , kan sonuçları kötü çıkınca işleri bu güne uzadı, sabah benim veledi işe getirdim:emir_bebek: umarım daha da uzamaz.

Julia ısıtıcı çok şık ama bence ısıtıcıyı tek almak yerine elektrikli çaydanlık düşün, ilerde benim gibi elektrikli çaydanlık alırsan ısıtıcı boşa çıkar...

kızlar sabah öğünümü baya bir erteledim. 2/3 simit, 1 dilim peynir yedim. şimdi de 125 gram meyveli yoğurt yedim, öğlen yemeğini de geciktiririm artık. şimdi gitcem eve uyuyacam, benim de çok uykum var

tmm cnm :16::97::97::97:

slm kızlar müfettişler gelmedi bakalım yarın gelirler belki bende yarını iple çekiyorum acaba kaç kilo verdim ama 5 kilo verememişimdir :14: regl yüzündende şişkinlik var :14: bakalım hayırlısı.
sabah yine aynı peynir zeytin salatalık biber bir dilim kepek ekmeği yeşil çay
saat 10 da 12 de bir elma yedim. elma diyetimin bugün 8. günü. yarın 5 günde 5 kilo diyetine başlayacam daha öncede yapmıştım. kilo vermiştim. bide hergün farklı yiyecekler yediğin için insanı sıkmıyor. bu diyet şöyle belki bana katılmak isteyne olabilir

1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR. tuz yağ yok.

2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR. Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ. sabah tabakta salatalık havuç karnıbahar varsa öğlede salatalık havuç karnıbahar olacak akşamda. ben sabah salatalık yiyeyim öğlen havuç akşam karnıbahar olmaz. her öğünde aynı şey olacak. bu durum her gün için geçerli.

3. gün: et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR

4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ

5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin.... GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ

6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...

Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.

Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest

evet kızlar bu diye böyle yarın ben patatesle başlıyorum :62:

ezgicim sen yapamazsan sorun olacak. ben nöbetçiyim okuldan sonrada ilçeye gitmem gerekiyor nüfus müdürlüğünde işim var napcaz biz :44: arkadaşlar başka listeyi yapabilecek biri var mı

Tünaydın kızlar nasılsınız? Ben daha bişey yemedim çok acıkırsam k-flakes alıp yemeyi düşünüyorum akşam da artık ne yemek olursa.Aynalr canım 5 günde 5 kilo diyetine baktım benim buna uymam cok zor.Tek başıma yaşasam uyabilirim de aileyle olunca olmuyor.Ama bence bu diyet 5 günden fazla yapılmamalı.Çünkü tek taraflı besleniliyor yani..

kızlarr ben bu hafta yine 100 gr vermişim galiba dikkat ediyorum spor da yapıyorum ama kilo veremiyorum almıyorumda şükür..bana metabolizmayı hızlandıracak bişeyler önerirmisinizz nasıl gitcek bu kilolar yaa.......:43:

slm kızlar müfettişler gelmedi bakalım yarın gelirler belki bende yarını iple çekiyorum acaba kaç kilo verdim ama 5 kilo verememişimdir :14: regl yüzündende şişkinlik var :14: bakalım hayırlısı.
saat 10 da 12 de bir elma yedim. elma diyetimin bugün 8. günü. yarın 5 günde 5 kilo diyetine başlayacam daha öncede yapmıştım. kilo vermiştim. bide hergün farklı yiyecekler yediğin için insanı sıkmıyor. bu diyet şöyle belki bana katılmak isteyne olabilir

1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR. tuz yağ yok.

2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR. Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ. sabah tabakta salatalık havuç karnıbahar varsa öğlede salatalık havuç karnıbahar olacak akşamda. ben sabah salatalık yiyeyim öğlen havuç akşam karnıbahar olmaz. her öğünde aynı şey olacak. bu durum her gün için geçerli.

3. gün: et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR

4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ

5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin.... GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ

6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...

ezgicim sen yapamazsan sorun olacak. ben nöbetçiyim okuldan sonrada ilçeye gitmem gerekiyor nüfus müdürlüğünde işim var napcaz biz :44: arkadaşlar başka listeyi yapabilecek biri var mı

büyük ihtimalle gelirim, bakıcımın işi çıksa bile gene bugün yaptığım gibi oğluşla beraber gelirim inşallah. gene de 3. bir arkadaş da her ihtimale karşı hazır olsa iyi olur.
bir de aynalarcım bu sıra gelenler gidenler oldu, listeye yeni ekleyeceğimiz kişiler var mıydı, bu hafta ilk defa kilo bildirimi yapacaklar falan:44:

yarın görüşürüz inşallah, bakıcım için de dua edin umarım ciddi bişey değildir

büyük ihtimalle gelirim, bakıcımın işi çıksa bile gene bugün yaptığım gibi oğluşla beraber gelirim inşallah. gene de 3. bir arkadaş da her ihtimale karşı hazır olsa iyi olur.
bir de aynalarcım bu sıra gelenler gidenler oldu, listeye yeni ekleyeceğimiz kişiler var mıydı, bu hafta ilk defa kilo bildirimi yapacaklar falan:44:

yarın görüşürüz inşallah, bakıcım için de dua edin umarım ciddi bişey değildir

canım ben listeyi hazırlarım akşam sen ona göre yaparsın 5 kişi var yeni üye eğer yarın 12 ye kadar gelmeyen olursa onları listeye almazsın

istikrarlı ve bence sağlıklı gidiyosun. seni görünce motive oldum bende hiiç çikolata kek hamurişi filan yemiyosun.:nazar: çayı şekersiz alışsan bide süper olcakmış.

Bitanem sağol,dikkat ediyorum.Öyle çok çikolata,cips ve hamur işi yiyerek bu kiloya çıktım ki,vermek ne kadar zormuş anlayınca,elim gitmiyor.Ama canım istemiyor desem yalan olur :69: Bazen dayanamayıp yersem de,ertesi gün 700 kalori civarında beslenmeye çalışıyorum.Ve inanın ki hayatında bugüne kadar 3 günden fazla diyet yapamayan ben,sizlerle bambaşka biri gibiyim.Hepinize varlığınız ve desteğiniz için çok teşekkürler :16:

Roseberry canım rica ederim,inşallah hepimiz veririz çabuk çabuk sağlıklı sağlıklı kilolarımızı :16:

VE BUGÜNKÜ MENÜM:
KAHVALTI:
*2 dilim kepek ekmeği,1 dilim beyaz peynir,1 çeri domates ve 1 marul yaprağı ile yapılmış yağsız tost=250 cal
*Nescafe(sütlü-şekerli)=74 cal
ARA ÖĞÜN:
*2 tatlı bisküvi+1 yeşil çay=40 cal
ÖĞLE YEMEĞİ:
*2 dilim kepek ekmeği,1 dilim beyaz peynir,1 çeri domates ve 1 marul yaprağı ile yapılmış yağsız tost=250 cal
*Çay(2 şekerli :50: = 30 cal
ARA ÖĞÜN:
*10 adet fındık+1 havuç= 100 cal
AKŞAM YEMEĞİ:
*5 kaşık ıspanak=40 cal
*5 kaşık yoğurt=100 cal
*2 dilim kepek ekmeği=120 cal
TOPLAM=1094 cal(Bunun üzerine de yatmadan içilecek 3 çayıma giren 3.2=6=90 cal da eklenir)
***Kızlar son iki gündür sporumu ihmal ettim misafirlerden.Yarın umarım 100 gr da olsa vermiş olurum,dua edin bana :68: Benim de dualarım sizlerle;şifa olsun kilo olmasın yediklerimiz
:16:

Son düzenleme:

kaptan 5 günde 5 kilo hiç normal değil ki ama verdiğin gibi fazlası ile geri alırsn dikkat et bence :17:

arkadaşlar iyi akşamlar herkese

bugün giremedim çünkü akraba günümüz vardı yeni geldik ve ben çok kötü mide rahatsızlığı çekiyorum midemde reflü var ve beni çok ama çok arahatsız edior listemi yazamıycam çünkü ayn değişik bişey yok inşallah sabah kilomu bildircem

kızlar meraba yeni gelebildim eve çok şükür dondum valla malatya çok soğuk oluyo geceleri:50:kilo bidirimi yapıyorummm 88.7 :27:400 gram verbilmişim sporu çoğaltmam lazım gülçin bide beni denetliycektin sözde yürüyemiyorum çünkü vakit yok yeni geldim eve kızımı aldım bakıcıdan sütü içirdim yattı kuzum annesini bugün hiç göremed:50:neyse çok yorgunum yatıcam sabah 6 da gene mesaim başlıyo öpüldünüzz görüşürüz şekerlerrr:58:

kızlar meraba yeni gelebildim eve çok şükür dondum valla malatya çok soğuk oluyo geceleri:50:kilo bidirimi yapıyorummm 88.7 :27:400 gram verbilmişim sporu çoğaltmam lazım gülçin bide beni denetliycektin sözde yürüyemiyorum çünkü vakit yok yeni geldim eve kızımı aldım bakıcıdan sütü içirdim yattı kuzum annesini bugün hiç göremed:50:neyse çok yorgunum yatıcam sabah 6 da gene mesaim başlıyo öpüldünüzz görüşürüz şekerlerrr:58:

gülçin kendini denetleyemiyo ki seni denetlesin anşacım.kendimden nefret ediyorum. tamam çok güzel yürüyüş yapıyorum buggün 2 saat yürüdüm ama vicdan azabından yediğim ekmekleri çikolataları yazmiyim. acayip iştahlıyım.200 gram kilo versem şımarıp yemeye başlıyorum.yarın ne çıkacam merak ediyorum ama 1400 kalorilik bir diyete bile uyamıyorsam kendime daha ne diyim.ne derse:43:niz müstehak bana cezama razıyım kaptan listeme bu hafta 3 gün uymadım.kaçamak yaptım.çoook üzgünüm.

Back