- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
- 423
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #21.701
günaydın kızlar sabah kahvaltım ufak bir poğaça 2 bardak şekersiz çay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar sizden bişey rica etsem ne olur bana çizelge yapı hiiiç anlamam alttaki stickerıda bir arkadaş yapmıştı bende kopyalamıştım
ya anlayamadığım diyeisyende 77 çıktım ama evde 75.6 çıkıyorum adet dönemimdi ondanmıdır ve ben kaç kiloyla başlamış olucam
günaydınlarrrr herkese...
bi de bişey sorcam... sizin diyetleriniz kaç kaloriden oluşuyor???????????
Günaydın canım.Ben 1000 kalorinin altına düşmemeye,1500 kalorinin üstüne çıkmamaya özen gösteriyorum.Aslında bu miktar kiloya bağlıymış.Diyetisyen 100 kiloluk bir arkadaşıma,2400 kalorilik bir diyet vermişti ve arkadaşım 1 yılda 24 kilo verdi.Bizim diyetisyen doğum izninde,o yüzden şimdilik kafama göre yapıyorum.Doğruluğundan da emin değilim aslına bakarsan
kızlar sizden bişey rica etsem ne olur bana çizelge yapı hiiiç anlamam alttaki stickerıda bir arkadaş yapmıştı bende kopyalamıştım
ya anlayamadığım diyeisyende 77 çıktım ama evde 75.6 çıkıyorum adet dönemimdi ondanmıdır ve ben kaç kiloyla başlamış olucam
günaydınlarrrr herkese...
1] Elma 1 ADET 60
[2] Eti Form Karışık Meyveli Kepekli Bisküvi 0.5 PAKET 75.5
[3] İnek sütü 0.2 LİTRE 130
[4] yumurta 1 adet 80
[5] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[6] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[7] Zeytin (yeşil) 15 GRAM 21.6
[8] Domates 1 ADET 14
Toplam : 511.1 kal
şimdiye kadar bunları yedim kızlar.. belki biraz fazla gelebilir ama benim size göre biraz daha fazla kalori almam gerek çünkü bebeğim var ve emziriyorum
bi de bişey sorcam... sizin diyetleriniz kaç kaloriden oluşuyor???????????
ben geldim nasılsınız bakalımmm
ben de iyiyim canım sana şey sorcaktım..ben bu hafta paylaşım bildirimlerini yapıcam ya yeni gelen arkadaşlarımızı katıldığı günden sonra mı hesaplıcam yoksa onları haftaya mı hesaplıcaz..
tamam canım öyle yaparım.Ben bu saate kadar birşey yemedim.bakalım bundan sonra nasıl gitcek..akşam yemekte ne varsa 1 tabak yicem:):97:
aramdada corn flakes yedim değişiklik olsun dedim sabahtan ayılamadım daha
bişey yemedim derken sabah kahvaltıda mı yapmadın
boyun 168 ve öyle dedielr öylemi? yuh beni görseler ne derler kimbilir.çocukluğumdan annemler bu çocuk neden zayıf diye sürekli doktora göürdüklerini ve sonrasında iştah şuruplarının meyveli tadlarınıı hatırlıyorum ilk olarak.Sonrasında yavaş yavaş kilo almaya başladım.Ortaokuldan sonra hep balık etliydim benLisede kız lisesinde olmanın da rahatlığıyla kendimi bıraktım gitti.Veee gelsin kilolar.Sonrasında aralarda diyetler de yapsam hiçbir zaman istediğim kiloya inemedim.Evleneceğim zmanlarda 63 kilodaydım.Yemek denemeleri,aman atılmasın diye diye yediklerim,abur cubur derken 4kilo daha aldım ve 67 ye ulaştım.Geçen yıl diyet gruplarına katılmak istedim ama hamile kaldım ,mecburen vazgeçmek zorunda kaldım.83 kiloyla doğuma girdim.oğlum 1 yaşında.1 yıl içinde 67 kiloya düştüm.Şimdiye kadar hep kendim fena değilim diye düşünüyordum.Dün okulda arkadaşalr sen de ne kadar kilo aldın,yanakların tombiş tombiş oldu demeleriyle gerçeği gördüm.Ne zamandır yapmak istediğim sporu,diyeti hep erteledim ama bundan sonra kararlıyım.boyum 168cm.Kilom da 68-67 arası gidip geliyo:)oğlumu emziriyorum.Burda sizden de güç alarak inşallah 58 e inebilirm
selam herkese ..
bu sabah kahvaltımı biraz geç yaptım 10 a doğru
halk ekmeğin kepekli ekmeğiyle ve az yağle beyaz peynirle tost yağsız
1 bardak süt
2 çeri domates
4 zeytin(cevizlerin yerine yedim) çünkü insan aynı şeyleri yemekten sıkılıyor bakalım diyetisyenim ne diyecek
marul
şimdi eşime kahvaltı hazırlıycam çay içerim aaaa esasında ara saati gelmiş
evet bu hafta 1.olur inş.bu gayretle gidecek kilolar