- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
- 423
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #21.681
selam kızlar ,aranıza yeni katılıyorum.İnşallah burda birbirimizi destekleyerek kilolarımız veririz.Yazdıklarınızı hemen hemn okudum.çalıştığım için yalnızca akşamları paylaşımda bulunabileceğim.Aranızda olmak çok güzel.
[video=dailymotion;x9y1zq]http://www.dailymotion.com/video/x9y1zq_izmirli-taylan-cyrr-cyngyrdak_music[/video]
hadiyin kızlar kaloriler roman havası ile gidiooo
yaşasıınn harikasın juliiii
selam kızlar ,aranıza yeni katılıyorum.İnşallah burda birbirimizi destekleyerek kilolarımız veririz.Yazdıklarınızı hemen hemn okudum.çalıştığım için yalnızca akşamları paylaşımda bulunabileceğim.Aranızda olmak çok güzel.
markasını göremedim ama inox benimkide lekelenme olayı oluyo sık sık silmek lazım. arçelik miydi lal serisi vardı baktın mı cam.hem çaydanlık hem ısıtıcı.birazda tombişmiş bu benim gibi. haytımda tombiş görmek istemiyorum artıııık ben dahil
HAKLISIN AYNALAR..kaşar ve yumurta birlikte olmamalıydı.. zaten bu aralar kaşara çok yüklendim.. beyaz peynirden çok çok fazla kalorisi var.. bırakmam gerek
çocukluğumdan annemler bu çocuk neden zayıf diye sürekli doktora göürdüklerini ve sonrasında iştah şuruplarının meyveli tadlarınıı hatırlıyorum ilk olarak.Sonrasında yavaş yavaş kilo almaya başladım.Ortaokuldan sonra hep balık etliydim benLisede kız lisesinde olmanın da rahatlığıyla kendimi bıraktım gitti.Veee gelsin kilolar.Sonrasında aralarda diyetler de yapsam hiçbir zaman istediğim kiloya inemedim.Evleneceğim zmanlarda 63 kilodaydım.Yemek denemeleri,aman atılmasın diye diye yediklerim,abur cubur derken 4kilo daha aldım ve 67 ye ulaştım.Geçen yıl diyet gruplarına katılmak istedim ama hamile kaldım ,mecburen vazgeçmek zorunda kaldım.83 kiloyla doğuma girdim.oğlum 1 yaşında.1 yıl içinde 67 kiloya düştüm.Şimdiye kadar hep kendim fena değilim diye düşünüyordum.Dün okulda arkadaşalr sen de ne kadar kilo aldın,yanakların tombiş tombiş oldu demeleriyle gerçeği gördüm.Ne zamandır yapmak istediğim sporu,diyeti hep erteledim ama bundan sonra kararlıyım.boyum 168cm.Kilom da 68-67 arası gidip geliyo:)oğlumu emziriyorum.Burda sizden de güç alarak inşallah 58 e inebilirm
bence bu hafta 1. olucaz . 12 kişi olduk ve herkes 500 gr verse bile süper olur ki kaptan 3 kilo verecek:)
HAKLISIN AYNALAR..kaşar ve yumurta birlikte olmamalıydı.. zaten bu aralar kaşara çok yüklendim.. beyaz peynirden çok çok fazla kalorisi var.. bırakmam gerek
ee fadime diyeyim ben sana. fadimecim anlat bakalım buraya düşmeden önce nasıl verdin kilocukları. neler yapıyosun spor filan.
Haklısın canım.Şehir dışından misafirlerim geldi,ister ,istemez yağlı ağır yemekler hamur işleri ikram ediliyor.Sporumu mecburen ihmal ediyorum misafirlerin arasında ama,inanın ki takıma karşı sorumluluğum var diye,bir şekilde kalori düşürerek gayret gösteriyorum.Bu haftayı hasarsız takıma yakışır şekilde atlatırsam inşallah,diğer haftalarda daha da güzel olacakbence bu hafta 1. olucaz . 12 kişi olduk ve herkes 500 gr verse bile süper olur ki kaptan 3 kilo verecek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?