- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
- 423
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #21.741
dün akşam hiç yeemek yiyrmedim kızlar yaaa midem küçülüo sanırım sırf yemiş olmak için yarım tabak çorba içtim o kadar :26::26:
sabah kahvaltım hamburger ekmeğinin içine 1 parça peynir koydum kızlar 2 bardakta şekesiz çay
fdm cnm kilonu bu topiğe yazıcaksın özel mesaj atmana gerek yok kaptana....
ooooo süpersinnnnn yaaa peki sen kaç kilosun julia
tekrardan merhaba öğlen misafir vardı azcık kaçtı ipin ucu
yarım simit
yarım kete
azcık peynir
1 zeytin
ve çay
neeee kete mi, ohhh yağlı yağlı
fdm balık için genelde 150 gram öneriliyor, 1 orta boy alabalık 150 gram geliyor, yarım kilo hamsi alınca 3 kişilik oluyor tabi. ama yağ 2 yk diyet için fazla bence. balık zaten yağlı birşey. ben teflon tavaya 1 çay kaşığı sıvı yağ damlatıp peçete ile tavayı yağlıyorum ve hamsileri kısk ateşte pişirdiğimde kızarmış gibi oluyor.
aynalar, cuma günü inşallah burdayım:26: . inaşallah diyorum çünkü dün bakıcım hastaneye gitti işe gelemedim dolayısıyla foruma da uğrayamadım , kan sonuçları kötü çıkınca işleri bu güne uzadı, sabah benim veledi işe getirdimumarım daha da uzamaz.
Julia ısıtıcı çok şık ama bence ısıtıcıyı tek almak yerine elektrikli çaydanlık düşün, ilerde benim gibi elektrikli çaydanlık alırsan ısıtıcı boşa çıkar...
kızlar sabah öğünümü baya bir erteledim. 2/3 simit, 1 dilim peynir yedim. şimdi de 125 gram meyveli yoğurt yedim, öğlen yemeğini de geciktiririm artık. şimdi gitcem eve uyuyacam, benim de çok uykum var
slm kızlar müfettişler gelmedi bakalım yarın gelirler belki bende yarını iple çekiyorum acaba kaç kilo verdim ama 5 kilo verememişimdirregl yüzündende şişkinlik var bakalım hayırlısı.
sabah yine aynı peynir zeytin salatalık biber bir dilim kepek ekmeği yeşil çay
saat 10 da 12 de bir elma yedim. elma diyetimin bugün 8. günü. yarın 5 günde 5 kilo diyetine başlayacam daha öncede yapmıştım. kilo vermiştim. bide hergün farklı yiyecekler yediğin için insanı sıkmıyor. bu diyet şöyle belki bana katılmak isteyne olabilir
1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR. tuz yağ yok.
2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR. Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ. sabah tabakta salatalık havuç karnıbahar varsa öğlede salatalık havuç karnıbahar olacak akşamda. ben sabah salatalık yiyeyim öğlen havuç akşam karnıbahar olmaz. her öğünde aynı şey olacak. bu durum her gün için geçerli.
3. gün: et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR
4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ
5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin.... GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ
6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...
Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.
Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest
evet kızlar bu diye böyle yarın ben patatesle başlıyorum
ezgicim sen yapamazsan sorun olacak. ben nöbetçiyim okuldan sonrada ilçeye gitmem gerekiyor nüfus müdürlüğünde işim var napcaz biz :44: arkadaşlar başka listeyi yapabilecek biri var mı
büyük ihtimalle gelirim, bakıcımın işi çıksa bile gene bugün yaptığım gibi oğluşla beraber gelirim inşallah. gene de 3. bir arkadaş da her ihtimale karşı hazır olsa iyi olur.
bir de aynalarcım bu sıra gelenler gidenler oldu, listeye yeni ekleyeceğimiz kişiler var mıydı, bu hafta ilk defa kilo bildirimi yapacaklar falan:44:
yarın görüşürüz inşallah, bakıcım için de dua edin umarım ciddi bişey değildir
istikrarlı ve bence sağlıklı gidiyosun. seni görünce motive oldum bende hiiç çikolata kek hamurişi filan yemiyosun.çayı şekersiz alışsan bide süper olcakmış.
slm kızlar müfettişler gelmedi bakalım yarın gelirler belki bende yarını iple çekiyorum acaba kaç kilo verdim ama 5 kilo verememişimdirregl yüzündende şişkinlik var bakalım hayırlısı.
sabah yine aynı peynir zeytin salatalık biber bir dilim kepek ekmeği yeşil çay
saat 10 da 12 de bir elma yedim. elma diyetimin bugün 8. günü. yarın 5 günde 5 kilo diyetine başlayacam daha öncede yapmıştım. kilo vermiştim. bide hergün farklı yiyecekler yediğin için insanı sıkmıyor. bu diyet şöyle belki bana katılmak isteyne olabilir
1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR. tuz yağ yok.
2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR. Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ. sabah tabakta salatalık havuç karnıbahar varsa öğlede salatalık havuç karnıbahar olacak akşamda. ben sabah salatalık yiyeyim öğlen havuç akşam karnıbahar olmaz. her öğünde aynı şey olacak. bu durum her gün için geçerli.
3. gün: et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR
4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ
5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin.... GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ
6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...
Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.
Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest
evet kızlar bu diye böyle yarın ben patatesle başlıyorum
ezgicim sen yapamazsan sorun olacak. ben nöbetçiyim okuldan sonrada ilçeye gitmem gerekiyor nüfus müdürlüğünde işim var napcaz biz :44: arkadaşlar başka listeyi yapabilecek biri var mı
kızlar meraba yeni gelebildim eve çok şükür dondum valla malatya çok soğuk oluyo gecelerikilo bidirimi yapıyorummm 88.7 400 gram verbilmişim sporu çoğaltmam lazım gülçin bide beni denetliycektin sözde yürüyemiyorum çünkü vakit yok yeni geldim eve kızımı aldım bakıcıdan sütü içirdim yattı kuzum annesini bugün hiç göremed neyse çok yorgunum yatıcam sabah 6 da gene mesaim başlıyo öpüldünüzz görüşürüz şekerlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?