Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kendimden çok kaptanımın kilosunu merak ediyom valla.acaba bu hafta ne kadar verecek. bence 2 kilo verecek.
,benim listem bugün şölee

sabah kepek ekmekli kaşarlı tost
pınarın tamamen yağsız sütü(yarıyarıya farkediyo kalorisi)

öğle yrım kıymalı pide
ayran salata

okuldan gelincee 3 muz( ne yaptım ben yaa)
dövün beniii.koca günlük meyve hakkımı 1 oturuşta yedim hemde muz olarak.

Son düzenleme:

geçmiş olsun, diyetin nasıldı senin?10 gün sonra değişecek mi?

su iç bence. bugün gene maranki konuşuyordu, sudan bahsettiler evrenin 3/4ü mucize falan diye, dinleyince insanın sürehiyi kafasına dikesi geliyor. birşey öğrendim su satın alırken alkali olması önemliymiş. ph'sı 7,3 ün üzerinde yani 8e ne kadar yakınsa o kadar iyiymiş, bunsan sonra dikkat edicem ben de. bir de maden suyu ve pekmez de kanı alkali yapıyormuş tabi pekmezi abartmamak lazım

3 muz muuu
50 gram muz =1 meyve
1 ortalam muz =200 gram=4 meyve
tabi muz çikita ve 350 gramsa 7 meyve eşdeğeri oluyor

seni dövmeyelim, seni ancak koşu bandı paklar.1 saat yürürsen anca yakarsın

kızlar hepinize sıcak karşılamanız içi,n teşekkür ederim...

sabah

2 dilşim kaşar pey.
2 dilim light ekmek
7 zeytin
1 yumurta (sahanda)

öğleyin
bir kase bamya yemeği
bir bardak ayran
2 dilim ekmek
2 yemek kaşığı az yağda kızarmış karnıbahar

aralarda form bisküvi yedim

iyi akşamlar,triptofan adet dönemin mi aklaşıyor 3 muz bayağı iyi yemişin arada öyle kaçamaklar olur artık bizde oğlumla bir uyumuşuz ohhh iyi geldi ben uykucu oldum ya yapacak bişey bulamazsam cup yatağa oğlumla,ipimi atlamadım daha yine 16 daki ara kaçtı birazdan akşam yemeği yerim elifezgi diyetim geçmiş sayfalarda var canım herhalde 10 gün sonra gel ddiğine göre değiştirir çünkü hep aynı şeyleri yemek sıkıyor insanı ben ne yaptım mesela iskendeeeerr yediiim cuma günü ne olacak acaba ..........

kızlar takımda kaç kişi olması lazım azami sanki az gibi geldi bana sayı

ii akşamlar hatunlarrrr nassınızzzz

bugunki raporum sabah 1,5 dilim kepek ekmeği
peynir
çay
ara 1,5 elma
öğlen 2 tabak domates şehriye çorbası
1 kase salata
ara çay
1 kase yoğurtlu mısır ekmeği
ve şimdide sakız
akşam yemeği daha belli değil

kızlar benim hiç bir yere çıkmama lazım ama sosyal varlıklarız mecburen çıkmamız lazım. komşu ameliyat oldu geçmiş olsuna gittik arkadaşlarla. gündeymişiz gibi tabak hazırladılar. ben bir bardak şekersiz çay ile bir dilim tavuk göğsü yedim regl olmamdan dolayı bu tatlı isteğim ama başka bişey yemedim bide 17.30 da yedim bundan sonra bişey yok

canım takımda 7 kişiyiz 4 kişide deneme sürecinde. bazı arkadaşlar çok az bildirimde bulunuyor farkındayım. çoğumuz çalışıyoruz. kimimiz işten gelince yazabiliyo. ondan sana az gelmiş olabilir.

hep elma yediğim için sizin yediğiniz çokmuş gibi geliyo bana dur biraz sizi frenleyim

canım 2 kilo az değil mi
sen bugün ne yapmışsın öyle. kaşarlı tost, pide, 3 muz
akşam yemeği yeme bence bir kase yoğurt ya da sadece yoğurt ye

canım kaaşr peyniri ve sahanda yumurta ikisinden bir olsaydı daha iyi olmaz mıydı

akşam çok yeme

aynalar işte o çok zor karnım zil çalıyor şuan
ama az yicem bugun gene iyiydim ya dün çok felakettim pastalar fln sen düşün gerisini
hastayım da

Bugün misafirlerim vardı,istemeden kaçırdım,pişmanım :26:
KAHVALTI:
*2 dilim kepek ekmeği=120 cal
*1 kibrit kutusu peynir=100 cal
*1 köfte=100 cal
ARA ÖĞÜN:
*1 galeta+1 yeşil çay=40 cal
ÖĞLE:
*1 kase mercimek çorbası=125 cal
*2 dilim kepek ekmeği=120 cal
*1 haşlanmış patates=50 cal
ARA ÖĞÜN:
*1 galeta+havuç 1 yeşil çay=70 cal
AKŞAM:
*1 kıymalı pide=498 cal
TOPLAM=1223 cal

Son düzenleme:
muzları nasıl eriitim biliyonuz mu google a yazın abe kaynana naptın bize diye.. ooooh bi güzel döktürün. buzlarda eriyor içinizdeki sinir olduğunuz herşey de eriyor.

cnm bence çok deell ben diyetisyene giderken bnm günlük kalorim 1500 kalori idi yani sen normal yedin aslında ama pide fln yazıor yaaa ondan gözümüze fazla gelio hamur işlerinn hazımı zordur mide de daha geç yanar

cnm bence çok deell ben diyetisyene giderken bnm günlük kalorim 1500 kalori idi yani sen normal yedin aslında ama pide fln yazıor yaaa ondan gözümüze fazla gelio hamur işlerinn hazımı zordur mide de daha geç yanar

Sağol canım,moral verdin

[video=dailymotion;x9y1zq]http://www.dailymotion.com/video/x9y1zq_izmirli-taylan-cyrr-cyngyrdak_music[/video]

hadiyin kızlar kaloriler roman havası ile gidiooo

merabalar kızlarr yeni arkadaşımız hoşgelmişş yeni gelebildim evime çok şükür bugün yadıklarımı yazıyım hemen
sabah lahana çorbam 2 domates 2 kk yağsız beyaz peynir
öğle:lahana çorbası yoğut
akşam:yoğurtlu çorba karnıbahar yemöeği
şimdi 30 dk bisiklet çeviricem bu aradaaa eski rakibemmm nettin sen yaww 3 muz diyosun bacımm aboww...diyetisyenine sölüycem seni görürsün sennnn

oldu bikerem napım ya üff sen şimdilik söleme tamam mı ben onu erittim gitttiiiii.nasıl oldu anlamadım birden bitmiş:)ama ekmek yemedim akşam telafi etmiş midir.

selam kızlar ,aranıza yeni katılıyorum.İnşallah burda birbirimizi destekleyerek kilolarımız veririz.Yazdıklarınızı hemen hemn okudum.çalıştığım için yalnızca akşamları paylaşımda bulunabileceğim.Aranızda olmak çok güzel.

kızlar çeyizime bu ısıtıcıyı almayı istiorum nasıl sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…