- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #21.661
herkese merhabalar,fdm arkadaşımız hoşgeldin şimdi geldim eve eşim sabah 8,30 geldi müthiş bir baş ağrısıyla uyudum ve sabah aynı hız devam eden ağrımla uyandım benim diyetim on gün boyunca ayn ı olduğu için yazmıyorum öğlen dışarda olduğum için biraz kaçamak yaptım 60 gr dönerli tereyası iskender pidelerini yemedim yarım kase meercimek çorbası ve 1 light kola içtim şimdi oğlumu uyutucam gelirim yine.........
slm kaptanınız geldi
sabah bir dilim kepek ekmeği, 2 zeytin, yarım kk kadar peynir, domates, salatalık ve biber bir bardak yeşil çay
saat 10 da bir elma
12 de yemedim işim vardı
14 de bir elma
16 da bir elma
sanki bu diyetle istediğim kadar kilo vermemişim gibi geliyor bana su içemiyorum ve spor yapmıyorum onun etkisi galiba. bi de regl oldum şişkinlikte var tabi. bakalm cuma ne olcak ama çok değişiklik olmaz şöyle 5 kilo versem ama nerdeeee
hoşgeldin canım aramıza:13:
birbirimize inş destek oluruz, faydamız dokunur
kendimden çok kaptanımın kilosunu merak ediyom valla.acaba bu hafta ne kadar verecek. bence 2 kilo verecek.
,benim listem bugün şölee
sabah kepek ekmekli kaşarlı tost
pınarın tamamen yağsız sütü(yarıyarıya farkediyo kalorisi)
öğle yrım kıymalı pide
ayran salata
okuldan gelincee 3 muz( ne yaptım ben yaa)
dövün beniii.koca günlük meyve hakkımı 1 oturuşta yedim hemde muz olarak.
iyi akşamlar,triptofan adet dönemin mi aklaşıyor 3 muz bayağı iyi yemişinarada öyle kaçamaklar olur artık bizde oğlumla bir uyumuşuz ohhh iyi geldi ben uykucu oldum ya yapacak bişey bulamazsam cup yatağa oğlumla,ipimi atlamadım daha yine 16 daki ara kaçtı birazdan akşam yemeği yerim elifezgi diyetim geçmiş say falarda var canım herhalde 10 gün sonra gel ddiğine göre değiştirir çünkü hep aynı şeyleri yemek sıkıyor insanı ben ne yaptım mesela iskendeeeerr yediiim cuma günü ne olacak acaba ..........
kızlar takımda kaç kişi olması lazım azami sanki az gibi geldi bana sayı
kendimden çok kaptanımın kilosunu merak ediyom valla.acaba bu hafta ne kadar verecek. bence 2 kilo verecek.
,benim listem bugün şölee
sabah kepek ekmekli kaşarlı tost
pınarın tamamen yağsız sütü(yarıyarıya farkediyo kalorisi)
öğle yrım kıymalı pide
ayran salata
okuldan gelincee 3 muz( ne yaptım ben yaa)
dövün beniii.koca günlük meyve hakkımı 1 oturuşta yedim hemde muz olarak.
kızlar hepinize sıcak karşılamanız içi,n teşekkür ederim...
sabah
2 dilşim kaşar pey.
2 dilim light ekmek
7 zeytin
1 yumurta (sahanda)
öğleyin
bir kase bamya yemeği
bir bardak ayran
2 dilim ekmek
2 yemek kaşığı az yağda kızarmış karnıbahar
aralarda form bisküvi yedim
ii akşamlar hatunlarrrr nassınızzzz
bugunki raporum sabah 1,5 dilim kepek ekmeği
peynir
çay
ara 1,5 elma
öğlen 2 tabak domates şehriye çorbası
1 kase salata
ara çay
1 kase yoğurtlu mısır ekmeği
ve şimdide sakız
akşam yemeği daha belli değil
cnm bence çok deell ben diyetisyene giderken bnm günlük kalorim 1500 kalori idi yani sen normal yedin aslında ama pide fln yazıor yaaa ondan gözümüze fazla gelio hamur işlerinn hazımı zordur mide de daha geç yanarBugün misafirlerim vardı,istemeden kaçırdım,pişmanım :26:
KAHVALTI:
*2 dilim kepek ekmeği=120 cal
*1 kibrit kutusu peynir=100 cal
*1 köfte=100 cal
ARA ÖĞÜN:
*1 galeta+1 yeşil çay=40 cal
ÖĞLE:
*1 kase mercimek çorbası=125 cal
*2 dilim kepek ekmeği=120 cal
*1 haşlanmış patates=50 cal
ARA ÖĞÜN:
*1 galeta+havuç 1 yeşil çay=70 cal
AKŞAM:
*1 kıymalı pide=498 cal
TOPLAM=1223 cal
cnm bence çok deell ben diyetisyene giderken bnm günlük kalorim 1500 kalori idi yani sen normal yedin aslında ama pide fln yazıor yaaa ondan gözümüze fazla gelio hamur işlerinn hazımı zordur mide de daha geç yanar
Sağol canım,moral verdin
merabalar kızlarr yeni arkadaşımız hoşgelmişş yeni gelebildim evime çok şükür bugün yadıklarımı yazıyım hemen
sabah lahana çorbam 2 domates 2 kk yağsız beyaz peynir
öğle:lahana çorbası yoğut
akşam:yoğurtlu çorba karnıbahar yemöeği
şimdi 30 dk bisiklet çeviricem bu aradaaa eski rakibemmm nettin sen yaww 3 muz diyosun bacımm aboww...diyetisyenine sölüycem seni görürsün sennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?