• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar ,aranıza yeni katılıyorum.İnşallah burda birbirimizi destekleyerek kilolarımız veririz.Yazdıklarınızı hemen hemn okudum.çalıştığım için yalnızca akşamları paylaşımda bulunabileceğim.Aranızda olmak çok güzel.

h.g aramıza cnm :16:

kızlar çeyizime bu ısıtıcıyı almayı istiorum nasıl sizce :50::50:

markasını göremedim ama inox benimkide lekelenme olayı oluyo sık sık silmek lazım. arçelik miydi lal serisi vardı baktın mı cam.hem çaydanlık hem ısıtıcı.birazda tombişmiş bu benim gibi. haytımda tombiş görmek istemiyorum artıııık ben dahil:1:

selam kızlar ,aranıza yeni katılıyorum.İnşallah burda birbirimizi destekleyerek kilolarımız veririz.Yazdıklarınızı hemen hemn okudum.çalıştığım için yalnızca akşamları paylaşımda bulunabileceğim.Aranızda olmak çok güzel.

hoşgeldin canıım. 14. takım doğru tercih:61:

Julia_ ısıtıcı kullanışlı görünüyor.Ben aldığı bazı şeyleri kullandıktan sonra almam gerekip gerekmediğini keşfettim.Bu arada kilo çizelgesi nasıl yapılıyor?

markasını göremedim ama inox benimkide lekelenme olayı oluyo sık sık silmek lazım. arçelik miydi lal serisi vardı baktın mı cam.hem çaydanlık hem ısıtıcı.birazda tombişmiş bu benim gibi. haytımda tombiş görmek istemiyorum artıııık ben dahil:1:

philips cnm lal serisi kırmızı onu da gördüm ne bilim deişik geldi baya :16:

cnm aramıza hoşgeldin senle birlikte 12 barajını doldurduk artık takımımızda yer yok kapatın kapıları kimse girmesin :52:
bize kendini tanıtır mısın canım kaç kilosun, kilo alma öykünü vs. bu arada ben takım kaptanıyım tekrardan hoş geldin aramıza

amanda maşallah 12 kişimi olduk:46:yeni arkadaşımız kayaes hoşgeldin...
30 dakika bisikletimi cevirdim geldim bi yandan dizi izlemekle meşgulumm...ben bu hafta kilo veremediğimi hissediyorum sporla destekleyip metabolizmayı hızlandırmaya çalışıyorumm ama başarılı olamıyorum galiba:58:

iyi akşamlar çıtır hatunlar,bir bardak sütlü nescafemi içtim şimdi raporumu yazıyorum;

sabah

2kk b.peynir
1 dilim k.ekmeği
3-4 fındık
1 çeri domates
1s.b süt

ara
1 adet yovita oğurt
1 elma

öğle

50 gr etli az pideli tereyağsız iskender
yarım kase mercimek çorbası
1 diyet kola

ara
uyumuşum yemedim

akşam
tavuk çorbam vardı oğluş yedi
bende 1 pk knorun hemen hazırlanan domates çorbası
1 yumurta
çok az ekmek
2 kaşık yoğurt

ara
yani şimdi
sütlü kafeinsiz şekersiz süt

ne çok değil mi?

bugün hastaneye gittim ilaç raporumu almak için diyt uğradım ya kız buzdolabı gibi merhaba nasılsınız diye girdim aval aval baktı tere tohumunu sordum hiç öyle şeyler önermiyorum dedi bu kadar şu 15 gün geçsin başka birine gidicem

julia ısıtıcı güzel fakat arkadaşların dediği gibi çok su lekesi olur benimkide bu tarz ve çok su lekesi oluyor

roseberryi diyetisyenin hali tavrı çok önemli. ben birine gitmiştim resmen azarladı sabah gel tahlil için bunu herkes bilir filan dedi.sen iyisin aslında filn dedi çünkü benden şişmandııııı. bilmiyorum acaba sekreteri miydi dedim ama nasıl geveledim çıktım anlamadım:) şimdiki beyfendi çok kibar.

HAKLISIN AYNALAR..kaşar ve yumurta birlikte olmamalıydı.. zaten bu aralar kaşara çok yüklendim.. beyaz peynirden çok çok fazla kalorisi var.. bırakmam gerek:50:

HAKLISIN AYNALAR..kaşar ve yumurta birlikte olmamalıydı.. zaten bu aralar kaşara çok yüklendim.. beyaz peynirden çok çok fazla kalorisi var.. bırakmam gerek:50:

ee fadime diyeyim ben sana. fadimecim anlat bakalım buraya düşmeden önce nasıl verdin kilocukları. neler yapıyosun spor filan.

Son düzenleme:
çocukluğumdan annemler bu çocuk neden zayıf diye sürekli doktora göürdüklerini ve sonrasında iştah şuruplarının meyveli tadlarınıı hatırlıyorum ilk olarak.Sonrasında yavaş yavaş kilo almaya başladım.Ortaokuldan sonra hep balık etliydim ben:(Lisede kız lisesinde olmanın da rahatlığıyla kendimi bıraktım gitti.Veee gelsin kilolar.Sonrasında aralarda diyetler de yapsam hiçbir zaman istediğim kiloya inemedim.Evleneceğim zmanlarda 63 kilodaydım.Yemek denemeleri,aman atılmasın diye diye yediklerim,abur cubur derken 4kilo daha aldım ve 67 ye ulaştım.Geçen yıl diyet gruplarına katılmak istedim ama hamile kaldım ,mecburen vazgeçmek zorunda kaldım.83 kiloyla doğuma girdim.oğlum 1 yaşında.1 yıl içinde 67 kiloya düştüm.Şimdiye kadar hep kendim fena değilim diye düşünüyordum.Dün okulda arkadaşalr sen de ne kadar kilo aldın,yanakların tombiş tombiş oldu demeleriyle gerçeği gördüm.Ne zamandır yapmak istediğim sporu,diyeti hep erteledim ama bundan sonra kararlıyım.boyum 168cm.Kilom da 68-67 arası gidip geliyo:)oğlumu emziriyorum.Burda sizden de güç alarak inşallah 58 e inebilirm :59:

çocukluğumdan annemler bu çocuk neden zayıf diye sürekli doktora göürdüklerini ve sonrasında iştah şuruplarının meyveli tadlarınıı hatırlıyorum ilk olarak.Sonrasında yavaş yavaş kilo almaya başladım.Ortaokuldan sonra hep balık etliydim ben:(Lisede kız lisesinde olmanın da rahatlığıyla kendimi bıraktım gitti.Veee gelsin kilolar.Sonrasında aralarda diyetler de yapsam hiçbir zaman istediğim kiloya inemedim.Evleneceğim zmanlarda 63 kilodaydım.Yemek denemeleri,aman atılmasın diye diye yediklerim,abur cubur derken 4kilo daha aldım ve 67 ye ulaştım.Geçen yıl diyet gruplarına katılmak istedim ama hamile kaldım ,mecburen vazgeçmek zorunda kaldım.83 kiloyla doğuma girdim.oğlum 1 yaşında.1 yıl içinde 67 kiloya düştüm.Şimdiye kadar hep kendim fena değilim diye düşünüyordum.Dün okulda arkadaşalr sen de ne kadar kilo aldın,yanakların tombiş tombiş oldu demeleriyle gerçeği gördüm.Ne zamandır yapmak istediğim sporu,diyeti hep erteledim ama bundan sonra kararlıyım.boyum 168cm.Kilom da 68-67 arası gidip geliyo:)oğlumu emziriyorum.Burda sizden de güç alarak inşallah 58 e inebilirm :59:

canım tam kilon ne başlangıç kilonu kaydetmem lazım. 68 mi yazıyım 67 mi

bence bu hafta 1. olucaz . 12 kişi olduk ve herkes 500 gr verse bile süper olur ki kaptan 3 kilo verecek:)

inş cnm bu hafta 1. oluruz.
3 kilo bakalım inş verebilmişimdir

kaşarın kalorisi çok yüksek yağ oranıda fazla bu yüzden diyetteyken uzak durulması gereken besinlerden biri canım

ee fadime diyeyim ben sana. fadimecim anlat bakalım buraya düşmeden önce nasıl verdin kilocukları. neler yapıyosun spor filan.

günnydın kızlar....

triptofan canım ben üniye başlamadan önce 59-60 felandım... üniversiteye başlayınca bir şiştim bir sorma...80 oluvermişim.. diyetisyene gittim 4 kilo verdim ama öylece kaldım.. kendi kendime azmettim ve 3 ayda 16 kilo verdim.. sonra evlendim hamile oldum felan derken 87 ile doğuma girdim. doğumdan 2 hafta sonra 74e kadar indim.. en son yine 78e çıkınca iş başa düştü dedim.. geçmiş yıllardaki diyet tecrübelerimi kullanmaya başladım... kepek ve light ekmekten başka yemiyorum... nefsime hakim olmaya çalışıyoprum.. eşim ağır yemekleri sever.. kızartma et felan işte.. çok ağır yemek yaparsam ttadımlık alıyorum.. kendime mutlaka hafif bişey yapıyorum.. denk geldikçe evde hareket yapıyorum.. ama bugünlerde havaların ısınmasını fırsat bildim sürekli yürüyorum.. günde en az yarım saat yürümek gibisi yok..

benim başkalarına göre en büyük avantajım kilo alsam da versem de vücudumun her yeri eşit görünümde olur.. yani popom kaldı göbeğim kaldı basenim var gibi bi derdim olmuyo çok şükür...:3:

bence bu hafta 1. olucaz . 12 kişi olduk ve herkes 500 gr verse bile süper olur ki kaptan 3 kilo verecek:)
Haklısın canım.Şehir dışından misafirlerim geldi,ister ,istemez yağlı ağır yemekler hamur işleri ikram ediliyor.Sporumu mecburen ihmal ediyorum misafirlerin arasında ama,inanın ki takıma karşı sorumluluğum var diye,bir şekilde kalori düşürerek gayret gösteriyorum.Bu haftayı hasarsız takıma yakışır şekilde atlatırsam inşallah,diğer haftalarda daha da güzel olacak :1:

Back