- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #21.641
evet kızlar günü az hasarla kapattım
6 tane ince sarma
2 kaşık havuç salatası
yarım börek
2 bardak şekersiz çay
ve bunları yediden önce yedim az demi az deyin ne olur :26:
6 tane ince sarma
2 kaşık havuç salatası
yarım börek
2 bardak şekersiz çay
ve bunları yediden önce yedim az demi az deyin ne olur :26:[/
pek az sayılmaz ama 7 den önce yemen çok iyi leslie yap istersen biraz vicdanın rahatlar
Kızlar napıosunuz kursum vardı bugün ondan gelemedim hiç.neler yaptınız bakıyım ben yokken hmm:)
slm kızlar nasılsınız ben bugün kendimi iyi hissediyorum nedenini bilmiyorum
sabah yarım kk kadar peynir 3 siyah zeytin salatalık domates biber bir dilim kepek ekmeği ve bir bardak yeşil çay içtim
saat 10 12 birer elma yedim. akkşam güne gidecem. ve azda olsa bişey yiyecem malesef. o yüzden saat 14 de yarım elma yedim. saat 16 da yemem gerekne elmayı yemedim.
meyveli süt, yoğurtları ye canım belki mideni bulandırmaz. peynirde yesen olur
ooohhh maşallah
iyi akşamlar herkese,kızlar bugün yusufu kreşte bir anneyle tanıştım oda diyetisyene gidiyormuş sabah aç karnına 3 damla greyfurt yağı önermiş almak için aktara gittim aktar bana tere tohumu önerdi sabah aç karnına 1 tatlı kaşı dövülmüş olarak yutup üzerinede ılık su iç dedi akşam yemeğinden önce yuttum metabolizmayı hızlandırıyormuş tiroid'i az çalışanlar için çok iiymiş tabikide diyetle beraber netten araştırdım sizde bir bakın derim....
sabahtan akşama kadar elma yemiş biri için çok görülmemeli bence:)ama bunun adı elma diyeti olmuyo artıkın, elmalı gün diyeti desek daha doğru olurevet kızlar günü az hasarla kapattım
6 tane ince sarma
2 kaşık havuç salatası
yarım börek
2 bardak şekersiz çay
ve bunları yediden önce yedim az demi az deyin ne olur :26:
pek az sayılmaz ama 7 den önce yemen çok iyi leslie yap istersen biraz vicdanın rahatlar
tebi leslie yapsın, nihayetinde diyeti bozmuş oluyor
ben dün öğle patates kızrtması, ve hamburger ekmeğine tost söyledim. ayranımı içtim, kızartma da tost da arttı, akşam eve gelince 2 elma yedim. akşam yemek yiyemedim, ama saat 9 gibi kalkıp 1 dilim ekmek 1 dilim peynir yedim. ve bu sabah cumaya göre 500 gram eksilmiştim, umarım önümüzdeki cuma da 500 gram vermiş olurum
kızlar merhaba.. isteğim üzerine bu takıma alındım.. kk yı yazmasam bile sürekli takip eden biriyim.. zamanında 80 kilodan 64e kadar inmeyi başarmıştım. 9 ay önce doğum yapmıştım şimdi 73.4 kiloyum boyum 165... sizlerle birlikte motive olup fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorumm
kızlar merhaba.. isteğim üzerine bu takıma alındım.. kk yı yazmasam bile sürekli takip eden biriyim.. zamanında 80 kilodan 64e kadar inmeyi başarmıştım. 9 ay önce doğum yapmıştım şimdi 73.4 kiloyum boyum 165... sizlerle birlikte motive olup fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?