Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet kızlar günü az hasarla kapattım
6 tane ince sarma
2 kaşık havuç salatası
yarım börek
2 bardak şekersiz çay
ve bunları yediden önce yedim az demi az deyin ne olur :26:

güne gitmişin bacım oo pastalar börekler üfff. yani bencede az hasar.ki kaç gündür 500 kalori bile olmuyosun.

Kızlar napıosunuz kursum vardı bugün ondan gelemedim hiç.neler yaptınız bakıyım ben yokken hmm:)

kızlar benim kyfaaltıım şöle kii
2 dilim kepekli ekmekle 2 ince dilim kaşarlı tost
okula gidince 1 bardak yağsız süt içtiiim

soraacıma 1 kek

öğlen 2 dilim çavdar ekmeği
1 küçük kase tavuk sote
1 ayran

ara 2 kuru kayısı
portakal(bu fazla oldu)

akşam 2 dilim çavdar ekmeği
2 kaşık tavuk sote
yoğurt

1 portakal daha

az yemek sana yarıyo bence , önceden sürekli hasta oluyordun,mutsuz ve mızmızdın 200 gram bile kilo vermek seni mutluluk böceği yapıyo hastalanmak dedimde c vitamininden yana sıkıntın yok ama diğer vitaminleri bu diyetle biraz eksik alıyorsun bence 2-3 günde bir de olsa mutivitamin al.

meyveli yoğurt neden benim hiç aklıma gelmedi, bayılırım

hmm benim troidlerim normaldi ama, greyfurt yağını doğumdan sonra derim artıkın

evet kızlar günü az hasarla kapattım
6 tane ince sarma
2 kaşık havuç salatası
yarım börek
2 bardak şekersiz çay
ve bunları yediden önce yedim az demi az deyin ne olur :26:
sabahtan akşama kadar elma yemiş biri için çok görülmemeli bence:)ama bunun adı elma diyeti olmuyo artıkın, elmalı gün diyeti desek daha doğru olur

günaydınn cicişlerrrr yarın günüm var şimdi temizliğe ve ikram yapmaya girişicem umarım bende az hasarla çıkarım bu günden...
sabah iki dilim kepek ekmeği peynir bir tatlı kaşığı reçel ve bir bardak çayy içtim...

kızlar merhaba.. isteğim üzerine bu takıma alındım.. kk yı yazmasam bile sürekli takip eden biriyim.. zamanında 80 kilodan 64e kadar inmeyi başarmıştım. 9 ay önce doğum yapmıştım şimdi 73.4 kiloyum boyum 165... sizlerle birlikte motive olup fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorumm

herkese merhabalar,fdm arkadaşımız hoşgeldin şimdi geldim eve eşim sabah 8,30 geldi müthiş bir baş ağrısıyla uyudum ve sabah aynı hız devam eden ağrımla uyandım benim diyetim on gün boyunca ayn ı olduğu için yazmıyorum öğlen dışarda olduğum için biraz kaçamak yaptım 60 gr dönerli tereyası iskender pidelerini yemedim yarım kase meercimek çorbası ve 1 light kola içtim şimdi oğlumu uyutucam gelirim yine.........

slm kaptanınız geldi
sabah bir dilim kepek ekmeği, 2 zeytin, yarım kk kadar peynir, domates, salatalık ve biber bir bardak yeşil çay
saat 10 da bir elma
12 de yemedim işim vardı
14 de bir elma
16 da bir elma

sanki bu diyetle istediğim kadar kilo vermemişim gibi geliyor bana su içemiyorum ve spor yapmıyorum onun etkisi galiba. bi de regl oldum şişkinlikte var tabi. bakalm cuma ne olcak ama çok değişiklik olmaz şöyle 5 kilo versem ama nerdeeee

hoşgeldin canım aramıza:13:
birbirimize inş destek oluruz, faydamız dokunur

hoşgeldin fdm. 1,65 boy iyi maşallah. ben de gelenlerin boyuna takıyorum ben 1,57 boyundayım 74 kiloya kadar da çıkmıştım, tabi doğum sonrası emzirme dönemi pisboğazlığı buna sebep olmuştu. diyetle 61e hatta 60,9 a düştüm o 100 gram bile çok önemli benim için. şimdi bu kiloda ve 2 aylık hamileyim. ilk 4 ay kilo almamaya çalışıyorum bu sebeple takımdan ayrılmadım.
sen de inşallah istediğin kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırsın.

motive olmak diyorsan, günde 1 defa olsun gelip 1 günlük yediklerinden bahset bize, biz de acımasızca eleştirelim niye yedin falan diyelim ki motive ol değil mi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…