- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #21.621
Canım dün peynir almayı unutmuş marketten,zeytin ezmesi vardı onun da kalorisinden korktum bi de ekmek yedirir diye düşündüm,patates haşladım o yüzdencanım sabah neden patates yiyorsun doktor tavsiyesi değil dimi
eğer doktor tavsiesi değilse peynir domates salatalık yeşillikten oluşan bir kahvaltı daha sağlıklı bence
Haklısın canım benim...çokk dengeli bi menü. herşeyden var. süper. dalağın şişiyodur alışık değilsen.
istersen elmanı götür yanında. diğerlerinden de salat gibi bişey varsa yemiş gibi yap 1-2 çatal.maşallah benn hayatta dayanamam ya. kaç gündür yapıyosun bu diyeti tartıldın mı?
kızlar beni miden bulantım süt yoğurt peynir tüketimimi çok olumsuz tekiledi yawcanım dolabın kapağını açmak bile istemiyor, sürekli dışardan ya da başkalarının pişirdiği şeyleri yiyrsim geliyor. canım ne çektiyse azıcık ondan yiyebiliyorum meyvelerle aram iyi bir de.
yediklerim arasında yağlı şekerli şeyler de var ama kilom 61,2- ile 61,5 arasında gidip geliyor, süt yoğrt tüketmemek ama vicdanen rahatsız ediyor beni
herkese iyi haftalar şükür totom yer gördü,sabah oğlumu kreşe götürüyorum oyun grubuna bensiz durmadığı için orda bekliyorum yemeğimizi yedik yusufu sallıyorum inş.herkes iyidir
kızlar sabah banyodan sonra tartıldım 75,6 kg çıktım diyetisyende 77 çıktım ama adet dönemimde gitmiştim demek demlerim gittii oleeeyyyyyyyyy
sağoll rose bilgiler için bende kızım uyurken lesimi yaptım geldim...
cnm bide bebeğin kaç yaşında ve nasıl bir yer gittiğin kreş ben izmirdeyim ama ilçesindeyim hiç bilmiyorum böle oyun grubu yapan yerler mutlaka faydası oluyordur diymi bebişine?
kızlar bebişleriniz kaç yaşlarında? benimkisi 2 yaşında , arkadaş arkadaş diye ölüyor. kreş için 3 yaş tavsiye ediliyor diye ve biraz da alıp bırakma sorun olur diye kreşe başlatmadım, bakıcıya devam ediyoruz. ama bir parka götürsek yanında da çocuk varsa ayıramıyoruz çocuğu parktan o yüzden hep düşünüyorum acaba kreşe haftanın belli günlerinde versem mi diye. ama işten 5te çıkıyorum 5 te çocuğu almak da sorun olacak:26:, 2 yaşındaki çocuğu da servise bindirip göndermek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?